Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Samat asut päivä- ja iltamenoihin

Tein Reels videon, jonka fokus on se että kun aamulla lähdetään liikenteeseen puetaan lenkkarit jalkaan. Töiden jälkeen jatketaan matkaa iltamenoihin ja vaihdetaan jalkaan sirot nilkkurit. Pienellä muutoksella stailataan arkinen työasu illan pieneen menoon. Katso postauksen lopussa olevasta Reels videosta ideat tällaisiin menoihin.

Tässä Reels videon tuotteet:

 

Malton kuviomekko

Malton mekosta löytyy mustaa, luonnonvaaleata, kullanbeigeä ja kullanvärisiä ”viivoja”. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Niskan puolella kauluksen reunaa kiertää pieni fyrrykantti. Mekon hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja hihansuissa on kuminauhat. Mekko on malliltaan suht suora vyötärön poikkileikkaukseen saakka, jonka jälkeen se levenee alaspäin ja loppuu juuri polveen/polven alapuolelle. Vyötäröllä on nauhakuja ja nauhat sidotaan vyötärön vasemmalle puolelle. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Blaza kullanvärinen neule

Blaza neule on kaunis, se soveltuu niin arkeen kuin pieneen menoonkin. Neuleessa on V-kaula-aukko joka ei ole liian syvä. Hihat ovat pussimaiset ja rannekkeet ovat leveät, joiden reunassa on pieni fyrrykantti. Malliltaan neule on suora ja helmassa on resori. Minulla on neuleesta päällä koko XS. Neule on reiluhkoa kokoa ja se joustaa.

Minulla on videolla alaosana Amalie housut € 119,00. Amalie housuja löytyy koot 32-46.

 

Eloise cashmir neule

Eloise neule on klassinen neule, jossa on O-kaula-aukko ja täyspitkät hihat. Malliltaan neule on suora ja neuleen helmassa on halkiot. Neule loppuu noin haarasauman kohdalle/just alapuolelle. Neule on ihanan pehmoista cashmiriä ja väri on kaunis, kun se on melerattu. Minulla on neuleesta päällä koko S.

 

Estel midihame

Estel midihameessa on kaunis malli. Hameen vyötärönauhan sisällä on kuminauhakuja. Hame on leikattu vinottain eli se istuu loistavasti lantiolta ja kapenee alaspäin ja helma on hieman ulospäin levenevä eli hame on merenneitomallinen. Hame on kaunis vartalolle. Minulla on hameesta päällä koko S.

 

Matt lenkkarit

Matt lenkkarit ovat loistavat jalkaan. Ne ovat tukevat mutta kevyet! Niissä on hyvin tilaa varpaille ja nauhoilla lenkkareita on helppo kiristää omaan jalkaan sopivaksi. Lenkkareista löytyy valkoisen lisäksi mustaa ja kultaa. Minä käytän lenkkareista kokoa 38. Lenkkarit vastaavat normaalia kokoa.

 

Tony mokkanilkkurit

Tony mokkanilkkurit ovat super kauniit!  Ne soveltuvat korkkareiden asemasta myös juhlavampaan käyttöön. Nilkkurit ovat mokkanahkaa ja niissä on 7 cm korko. Korko tulee kantapään alle, joten nilkkurit ovat loistavat jalkaan. Nilkkureissa on terävä kärki, joten ne ovat super stylet myös leveälahkeisten housujen kanssa. Minä käytän nilkkureista kokoa 5=38. Nilkkurit vastaavat omaa kokoa.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Ihana video. Sekä tietysti kauniit vaatteet ja malli.
  Ihanaa syksyä!

  • Kiitos Satu! Ihanaa kun tykkäsit 🙂 Samoin sinulle! Kata

 2. Monikäyttöiset yhdistelmät päivä-ja iltakäyttöön.Midihame loistava vaate yhdisteltäväksi.

  • Hei Annamaija! Jep, midihame on ihan loistava, on minun lemppari koska sopii mihin ja minkä kanssa tahansa 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Upea stailaus suoritus taas jälleen Katalta. Stylet lenkkarit vaihtuvat lennossa siroihin nilkkureihin, pieni sipaisu taikapölyä taikurin kosketuksella ja asu muuntuu arjesta juhlaan. Tässä minimatkalle täyskymppi puvusto ja matkalaukkusi kiittää.

  • Hei Jaana! Kiitos paljon 🙂 Totta, tämä toimisi reissussakin! Mukavaa viikkoa, Kata