Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Upea Lacy sarja ja asiaa kiitollisuudesta

Kysyin eilen Instagramissa, että listaatko mielessäsi asioita, jotka sinun elämässäsi on hyvin tai joista olet nyt kiitollinen. Muutamia vastauksia tuli, mutta enemmän tuli henkilökohtaisia viestejä, joissa kerrottiin omia kiitollisuudenaiheita. Omien asioiden jakaminen julkisesti ei ole helppoa. Itsekin kipuilen eniten sen kanssa, mitä jaan ja mitä en. Joskus kun jaan henkilökohtaisempaa sisältöä, saan siitä paljon kiitosta. Mutta helppoa se ei itselleni ole.

 

Listasin asioita, joista olen tällä hetkellä kiitollinen:

 • Terveestä vauvasta ja hänen onnellisista vanhemmista
 • Meidän loistavasta työtiimistä
 • Työstä, josta nautin ja jossa saan toteuttaa itseäni
 • Miellyttävästä vuorovaikutuksesta kanssanne ja ihanista kommenteista
 • Hyvästä arjesta

Olen luonteeltani positiivinen ja iloinen. Se vaikuttaa myös elämänlaatuun, jonka koen hyvänä.

 

Lacy mekko

Mekossa on upea materiaali ja väritys. Mekko on hieman paksumpaa viskoosia. Mekossa on kietaisumallinen yläosa ja hihat ovat lepakkomaiset. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on leveät kuminauharesorit ja pieni fyrrykantti. Rinnan alapuolella on kuminauhakuja, joka joustaa. Helmaosa on hieman alaspäin levenevä ja se loppuu polveen. Mekon sivuissa on taskut. Mekko menee hyvin edestä kiinni eikä ole liian avonainen mutta kaula-aukkoon voi laittaa esim. hakaneulan jos siltä tuntuu. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Mielessäni on myös asioita, mitä minun tulisi parantaa elämässäni ja niitä on mm. se, että minun tulisi hieman chillata työntekoa ja saada itseni taas kuntoilun makuun. Kuntoilin kesällä, mutta nyt se on taas jäänyt. Harmittaa, kun se jää. Mutta kuntoilun edelle menee perhe ja työ ja muuhun ei sitten paljon aikaa jääkään. Myös hetkessä elämistä pitää mieleni kanssa tsempata. Tässä ammatissa, missä suunnitellaan jo ensi kesää mallistojen kanssa, karkaa mieli nopeasti sinne.

 

Estel midihame

Estel midihameessa on kaunis malli. Hameen vyötärönauhan sisällä on kuminauhakuja. Hame on leikattu vinottain eli se istuu loistavasti lantiolta ja kapenee alaspäin ja helma on hieman ulospäin levenevä eli hame on merenneitomallinen. Hame on kaunis vartalolle. Minulla on hameesta päällä koko S.

 

Lacy paita

Lacy paidassa on kaunis materiaali ja väritys. Viskoosi materiaali on hieman paksumpaa. Paidassa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on leveät kuminauha rannekkeet ja pieni fyrrykantti. Paita on malliltaan pussimainen ja paidan helmassa on myös kuminauha resori. Paita on loistava niin hameiden ja housujen kanssa, sekä leveiden että kapeiden. Minulla on paidasta päällä koko XS.

 

Mistä asioista sinä olet juuri nyt kiitollinen tai missä elämänalueella sinun pitäisi hieman tsempata?

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

 1. Tutkimusten mukaan ihmiset, jotka löytävät elämästään kiitollisuuden aiheita, selviytyvät elämän kriiseistä ja kolhuista paremmin. Siksi onkin tärkeää, että näemme meille tärkeät ja hyvää mieltä tuottavat asiat ympärillämme. Itse olen kiitollinen ennen kaikkea terveydestäni, koska se mahdollistaa minulle niin monet elämäni tärkeät asiat: ihmissuhteiden ylläpidon, liikunnan ilon ja työssäkäynnin.

 2. Juhlavan upea Lacy sarja itämaisella twistillä. Lacy mekko on kaunis upeasti hohtavan Dalina laukun kera ja kokonaisuudella sipsuttaa kyllä pienestä menosta vähän suurempaankin menoon.

  Estel midihame, Lacy paita ja Vigun clutch on aistikkaan tyylikäs yhdistelmä. Hame on naisellinen tuoden vesiputouksen tai merenneidon mieleeni. Linjakas ja laskeutuu kantajansa päällä kauniisti. Lacy paidan kuviot ja värimaailma hivelevät silmää. Kangas näyttää ryhdikkäältä. Voiko kankaasta sanoa, että jopa hieman tuhti kuin normaali viskoosi?

  Itse pähkäilen minkä laukun yhdistän mustaan pitkään samettimekkoon. Punaisen vai mustan clutchin vai jonkun Dalina laukuista. Voiko tyylitaituri Kata avittaa?

  Itse pidän Katan tyylistä jakaa juuri oikean verran henkilökohtaisia asioita blogiin tai someen. Ripaus, juuri oikea määrä; aivan sama kuin kanelin ja sokerin määrä leivottaessa korvapuusteja, eikä övereitä vaan hienostuneesti.

  Katan kiitollisuuden asiat osui ja upposi. Pieniä, normaaleja ja arkisia asioita, joita emme edes arjessa välttämättä huomio, mutta niin se vain on; tosi tärkeitä. Kiitos, että Kata jaoit palan itsestäsi, sisintäsi meille. Helppoa se ei ole ja tiedän tuon kipuilun tunteen.

  Itse olen kiitollinen hyvästä arjesta sekä siitä, että alan pikku hiljaa oppia elämään hetkessä mieheni opastuksella. Hän maadoittaa minua, rauhoittaa ja vetää kauaskantoisista tulevaisuuden suunnitelmista tähän arkeen, hetkeen mitä elämme. Yritämme tehdä arkenakin asioita, joista nautimme ja olemme kiitollisia, koska elämä on arvaamatonta.

  Äläkä Kata huoli, kun et saa itseäsi kuntoilun makuun. Sen aika vielä tulee, opettele chillaamaan, olemaan armollinen itsellesi, elämään hetkessä, vaikka helppoa ei ole sinun ammattissasi sekä ennenkaikkea nauttimaan elämästä tässä ja nyt. Teidän koko The Family koki muutoksen prinsessan tultua maailmaan.

  Olette uuden edessä ja nyt on se aika hiljentää, keskittyä hetkeksi prinsessaan, perheeseenne ja itseenne. Kerätkää ikimuistoisia hetkiä keskenänne, koska ne kiotovat tulevaisuuteen muistojen helminauhan mitä on mukava muistella myöhemmin yhdessä. Aina ei tarvitse suorittaa vaan pitää myös osata vain olla ja hengittää.

  • Hei Jaana! Kyselit mikä laukku ihanaa juhla-asuusi. Juhlat taisivat jo mennä, mutta kaikki käy 🙂 Mekko on niin yksinkertaisen elegantti, että siihen sopii mikä vaan. Meidän elämään on kyllä uusi tulokas tuonut niin paljon iloa! Välillä työn touhussa unohdan, että meidän perheessä on vauva, mutta sitten kun muista, niin hymy nousee huulille, sydäntä nappaa ja vartaloon tulee lämmin olo 🙂 Olin viikonlopun kotona, mikä on todella ihmeellistä. Olen viimeksi ollut kotona, jaa-a ehkä joskus alku kesästä. Eli rentouduin 🙂 Mukavaa viikkoa, kata

  • Hei Annamaija! Ovat kerrassaan upeita 🙂 Mukavaa viikkoa, kata