Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Valkoisten paitisten esittely

Valkoinen paitis kuuluu perus vaatekaappiin. Itseltäni niitä löytyy kaapista useita ja vaikka ne valkoisia ovatkin, ovat ne kaikki eri mallisia. Tein videon alla olevista paitiksista, missä esittelen ne teille. Eri mallisia ja eri laatuisia valkoisia paitsikoita löytyy useita. Näytän videolla myös, miten paitisten värisävyt eroavat toisistaan.

Paitis video löytyy postauksen lopusta. Tässä kuvat paitiksista, tarkat kertomukset mittataulukkoineen löytyy Doppshop verkkokaupastamme

 

 

Chresta paitis löytyy myös luumun värisenä

 

 

Nauhapaita mustana ja tyylikäs Lexington jakku

 

 

Nitura paita mocha sävyssä

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Nyt on kyllä Kata miettinyt ja tehnyt postauksen, mikä pelastaa monen naisen arkiaamut. Valkoisten paitapuseroitten esittely on todella täydellinen ja näistä paitsikoista löytyy kyllä taatusti jokaiselle naiselle se lemppari. Jos taas housuja mielii itselleen, niin ehdottomasti Doppista ne löytyy. Doppissa housujen sovitus sujuu kuin tanssi ja valikoima on kattava. Ammattitaitoista apua saa aina.

    Itse nappasin itselleni Alena nauhapaidan piristämään arkiaamuja. Vöri sopivan pehmeä, malli täydellinen ja nauhoja voi sitoa fiiliksen mukaan. Tykkään ja pelastaa aina huonot aamuni. Tämän paidan kanssa niitä ei olekkaan.

    Luettuani postauksen ja katsottuani videon mietin voiko valkoisia paitiksia olla liikaa? Vilkaisu vaattekaappini, siivouksen jälkeen siellä ei taida ollakaan niin montaa joten nyt mietintämyssy päähän ja vasta sitten ostoshousut jalkaan. Super hyvä postaus!

    • Hei Jaana! Kiva kun tykkäsit postauksesta 🙂 Nappasit aika hyvän paidan! Itseasiassa ihan kympin 🙂 Paitoja on moneen menoon ja värisävyt ja mtskut vaihtelevat. Minullakin on kaapissani todella monta valkoista paitaa ja kaikki ovat ihan erilaisia 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

    • Hei Annamaija! Jep, nauhapaita on ikiklassikko ja toimii aina 🙂 Kata