Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

5. päivän työlookit

Nyt taitaa olla lomat ohi ainakin suurimmalla osalla teistä, eikö vain. Arki on alkanut ja joka päivä pitää keksiä mitä pukee päällensä. Teimme Gabin kanssa videon ”Viiden päivän työlookit” eli video löytyy postauksen lopusta. Tässä myös kuvat lookeista. Lisää asukuvia löytyy, kun menee verkkokauppaan ja tuotteen kohdalle. Samoin tarkat kertomukset tuotteista ja kokotaulukot löytyvät verkkokaupasta.

Välillä tulee mieleen, että olemme kuin ”näyttelijöitä”eli keksimme teeman eli ”näytelmän” ja eläydymme siihen esittäen näytelmää asujen kera 🙂 Tällä kertaa näytelmä koski työasuja!

 

Työasu 1.

 

Työasu 2.

 

Työasu 3.

 

Työasu 4.

 

Työasu 5.

Mikä on sinun suosikkisi näistä työvaateasuista?

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

12 kommenttia

  • Hei Anni! Ihanaa kun tykkäsit 🙂 Loistavat suosikit! Mukavaa iltaa, Kata

 1. Kaikki ovat tosi tyylikkäitä kokonaisuuksia. 4 ja 5 sopivat parhaiten tyyliini ja 5 on minun ehdoton suosikki!
  Kiitos postauksesta!

  • Hei Hellevi! Kiva kun tykkäsit 🙂 5 on ihana uudella hamemallilla! Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Täällä taas yksi ahkera seuraaja voi vaan todeta,että kyllä oli niin hienot asukokonaisuudet.2 ja 4 oli eniten minun suosikkejani.Te olette niin ihania,kun jaksatte tehdä näitä hienoja blogeja ja videoita.Aina aamulla ensimmäiseksi on ihan pakko heti kurkata,mitä on tullut.Ootte ihania!😍Kiitos teille!❤

  • Hei Sari! Voi iso kiitos 🙂 Ihanaa kun tykkäät ja seuraat! Kata

 3. Wau mikä video ja 5.päivän työasut! Voisin pompata kaikkiin asuihin ja nöistä jokainen löytää kyllä lempparinsa.

  Vaikea oli ainakin minun valita yhtä yli muiden ja sitten aloin tekemään palkintopalli riviä ja se eli sekä muuttui kuin lottokuponkiin olisin valinnut numeroita. Jokaisessa asussa oli sitä jotain ja ainhan työasunkin valinta on kuin pukeutuisi näytelmään. Välillä on oltava uskottavan näköinen, välillä rento ja välillä enemmän tip-top.

  Jos teidän mielestänne pukeudutte postauksia tehdessä kuin näytelmää tehtäessä, niin minusta teette huippusarjaa! Jokainen jakso on katsottava silmä tarkkana. Valokuvat asuista pesevät mennen tullen Voguen ja muiden muotilehtien otokset, koska nämä Doppin asut on tehty käyttöön niin arkeen kuin juhlaan tilanteen huomioiden ja eri mallisille naisille löytyy taatusti Doppista vaatteita millä saa hehkumaan itsensä.

  Tämön päivön ”lottorivini” olisi 2, 1 ja 5, mutta päivästä riippuen rivini elää ja takaa aina täysosuman. 3. asu menisi jos olo olisi kepeän tyttömäinen, mutta silti pitäisi olla asiallisen hillity. 4 asu on rennon oloinen ja lämminhenkinen.

  Oi, kyllä kelpaa arjen tulla ja asuhuolet on pois, kun astuu Doppiin sisään ja antautuu ammattilaisten käsiin. Dopp on vaan niin Pop! Kertaakaan ei ole tullut hutiostoksia. Ihmettelen kyllä Katan kovalevyn muistia, kun voi muistaa mitä vaatekaappissa jo on ja mitä sinne on hyvä yhdistellä. Teillä jokaisella Doppin enkelillä on kyllä uskomattoman hyvä tyylitaju sekä värisilmä. Super kiitokset siitä.

  • Hei Jaana! Kiitos, juu välillä tosiaan tuntuu että onkin näyttelijä eikä vaateliikkeen omistaja 🙂 No se on vain hauskaa ja kiva eläytyä eri rooleihin. Kaikki asut ovat erilaisia ja juuri kun on erityylisiä työpaikkoja niin kiva, että on kaikille jotain. Sehän on niin, että jonkun juhlavaate on taas jonkun työvaate ja toisinpäin. Kaikilla on oma tyyli ja kiva näin. Kiitos paljon kehuista! Liikkeessämme on oma tyyli ja olemme sille hyvin uskollisia. Ihanaa kun tykkäät meidän tyylistä 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 4. Ihanan tyylikkäät työasut ja vetävä video 😍! Piristystä työarkeen! Ihan voi itse eläytyä videoon sulkemassa kotiovea ja ”eikun menoks” -fiilikseen 😊

  • Hei Marianne 🙂 Ihanaa kun tykkäsit 🙂 Jep, se on kiva saada piristystä työpukeutumiseen, koska joskus se voi olla vaikeata tai ei vain keksi asukokonaisuuksia. Mukavaa iltaa, Kata

 5. 2 ja 5 ovat mielestäni parhaat kokonaisuudet.

  • Hei Annamaija! ne ovat stylet! Mukavaa iltaa, kata