Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Lucy rotsin syysversio

Monelle teistä onkin Lucy rotsi jo tuttu viime keväästä ja uskon, että se monen vaatekaapista löytyykin. Tässä syksyn rotsissa on untuvaa eli se on kevyt untuvarotsi. Lucy on ollut oma suosikkini jo kauan, koska se on kevyt ja helppo kuljettaa mukana ja vetäistä harteille tai päälle tarvittaessa. Tunnen se päälläni olevani tyylikäs ja nuorekas, ajan hengessä oleva aikuinen nainen. Tässä syysversiossa oli heti sama fiilis kun vedin sen päälleni.

Rotsi on loppuunmyyty!

Jalassani minulla on suositut Cassandra tekonahka housut. Huomasithan, että nyt niitä saa taas tilata. Ja yläosana minulla on Zabelle paita army green värissä. Jos etsit kätevää paitaa, joka sopii kaikkeen mallinsa puolesta, niin täysi suositus tälle paidalle.

 

Lucy rotsi

Lucy rotsissa on kullanväriset vetoketjut ja napit. Rotsissa on pieni pystykaulus ja kauluksessa on nappi. Edessä on rintataskut sekä vyötärön kohdalla on taskut, joissa on tuplanapit. Taskut ovat auki myös sivusta eli kädet saa taskuihin sivukautta. Hihansuissa on vetoketjut ja napit. Rotsi on hieman kapeampi vyötärön kohdalta, mutta malliltaan se ei ole pieni. Minulla on päällä koko 34.

 

Koko 34 menee itselläni loistavasti kiinni. Kesäversio takista on timmimpi kuin tämä syysversio. Mutta tämän takin alle oli ihana pukea paksumpi neule ja pitää sitä auki. Mitat kannattaa katsoa verkkokaupasta

 

Minä olen klassinen pukeutuja. Pidän yksinkertaisista vaatteista ja suosin perusvärejä pukeutumisessani. Itselläni ei ole juuri koskaan asukriisiä, ei ainakaan arkipukeutumisessa. Voin ottaa silmät kiinni aamulla jonkun yläosan ja jonkun alaosan ja pukea ne päälleni. Ainut, mikä voisi mennä tällä tempulla pieleen on se, että yläosan malli on väärä alaosaan tai toisinpäin. Pidän tällaisista pienistä takeista, koska ne tuovat asuun sen jutun. Ne tuovat myös särmää ja mielenkiintoa, mutta juuri sopivassa määrin. Liian överistä en pidä. Doppwomanin tyylikäs Toppakeeppi on ollut minulle tänä kesänä pukeutumisessa ”se juttu”. Yksinkertaiseen mekkoon tai hameeseen ja paitaan olen saanut juuri sen kaipaamani extrasäväyksen Toppakeepillä.

Tämän kuvan asukombinaatiosta minulla on kaikki vaatteet kaapissani eli Zabelle paita sekä mustana settä army green värissä, korkkarinilkkurit, mustat Cassandra housut sekä Lucy rotsi. Kaikki ovat yksinkertaisuudessaan loistavia tuotteita ja voin pyöritellä niitä vaatekaapissani muiden vaatekappaleiden kanssa

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Lucy rotsi on ihan best! Tämä syksyinen Lucy on tosi kiva, mutta nyt jo loppuunmyyty. Tuleekohan sitä lisää?

  Zabelle paita on huippu. Pese ja pidä, menee ihan minkä kanssa vain. Tuotetta kun olisi muissakin vöreissä, niin menisi pää sekaisin minkä ottaisi. Musta on taattu.

  Cassandra housut syksyyn tuovat kivaa vaihtelua ja konjakki värinä sopii syksyyn. Musta on myös varma valinta.

  Katan pukeutuminen on klassinen, hillitty, tyylikäs ja aistikas. Tykkään, kun Kata nappaa asuun, jonkun särmän ja jipon, jotta asusta ei tule pliisu. Katalla on harjaantunut silmä, miksata ja sheikata asuja. Taito jota ihailen.

  Katalta on taito on periytynyt myös Gabille ja ihme sekä kumma, niin osaavat Doppin myyjätkin taikoa mitä ihanempia kokonaisuuksia. He ovat jo haastattelussa käyneet Katan tarkan seulan, jotta Doppiin ovat päässeet töihin. Liikkeessa kaikki on huippua.

  • Hei Jaana! Ei ole takkia tulossa lisää. No on kyllä, parempaa paitaa kun Zabelle saa kissojen ja koirien kanssa etsiä. Se sopii juuri meille, jotka karsastavat silitystä 🙂 Kiitos, olen myös tyytyväinen omaan tyyliini. Se on suht yksinkertainen ja sellainen, johon itse en kyllästy. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Tyylikäs lady mustissaan.Nuorekas malli kauttaaltaan.

  • Hei Annamaija! jep, musta on aina style 🙂 Kata