Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pallomekon uusi väri!

Super suosittu Antoinett pallomekko löytyy nyt uudessa värissä, tumma latte!

Antoinett pallomekko on sympaattinen! Mekossa on hieman venemallinen kaula-aukko. Olkapäillä on muutama vekki ja hihat ovat pitkät. Hihansuissa on kauniit musta/kultaiset napit. Mekon sivuissa on taskut. Mekko on vartalonmyötäinen ja siro ylhäältä ja vyötärön jälkeen mekko pyöristyy helmaa kohden eli helma on pallomainen. Mekko loppuu polven alapuolelle. Mekko on aavistuksen reilumpaa kokoa (yksi koko) kuin normaalisti. Siitä ei saa ottaa liian isoa kokoa, muuten se roikkuu eikä pallomaisuus näytä sievältä. Minulla on mekosta päällä koko XS.

Mekkoa voi tilata nyt myös tummansinisenä ja mustana täältä.

Katso video!

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Pallomekkoa en ole testannut, mutta tämä pallomekon uusi väri tumma latte sai minut harkitsemaan mekkoa.

    Mietin vain leventääkö mekon malli takalistoa? Mekon malli on muuten ihana, mutta mitä jos takalisto paisuu palloksi? Rypistyykö kangas? Onko mekko sopiva työmekoksi ja muuntuuko helposti pieneen menoon? Nyt on pakko kysyä muotiguru Katalta. Please Kata, miten on?

    • Hei Jaana! Mekko on 10/10. Ei levennä 🙂 Kukaanhan ei tiedä millainen vartalo on pallon sisällä. Eivät tällaiset mallit levennä varsnkaan kun ne vielä kapenevat helmasta eli ovat sanansa mukaisesti ”Palloja”. Tämä on uskomaton mekko, koska tämä sopii kaikille vartalotyypeille. Helppo stailata menoon kuin menoon, kengillä ja koruilla ja kangas ei pahemmin rypisty, se ei tässä matskussa haittaa. Tevrtuloa sovittelemaan super ihqua Pallomekkoa 🙂 Ihanaa päivää, Kata

  2. Kaunis latte pallomekko syksyn menoihin.

    • Hei Annamaija! Jep, upea väri 🙂 Mukavaa päivää! Kata