Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Marmorikuviollisen Vilman kolme osaa

Vilma marmorikuvio sarjaan kuuluu kolme erilaista osaa eli paita, hame ja mekko. Vilman kuvio on minusta tosi style. Itselleni tulee kuvioista mieleen sellainen iso upea italialainen marmorilaatta, jossa on tämän tyylinen kuvio. Väritys on myös täysi kymppi.

Video tuotteista löytyy postauksen lopusta

 

Asmira lyhythihainen neule

Asmira neule on loistava kesäneule niin mallinsa kuin materiaalinsa ansiosta. Neuleessa on O-kaula-aukko ja ne ovat hieman pidemmät ja ne ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Malliltaan neule on suora ja se loppuu lantiolle. Neuleen helmassa on resorineulosta sekä pienet halkiot. Minulla on neuleesta päällä koko XS.

Myös musta Everlotta neule € 79,95 on loistava hameen kanssa. Everlotta neule löytyy täältä.

 

Vilma kuviopaita

Vilma kuviopaidan voi yhdistää saman sarjan hameeseen, jolloin asusta tulee ”mekko” tai muihin hameisiin ja housuihin. Paidassa on V-mallinen kaulus, jossa on vekki joka antaa tilaa paidan lantion kohdalle. Paidassa on pitkät hihat, joiden hihansuissa on leveä kuminauharesori. Malliltaan paita on suorahko ja paidan helma on pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko XS.

 

Vilma midihame

Vilma midihameessa on kaunis merenneitomalli. Vyötärössä on musta leveä kuminauha, joka venyy noin 10 cm. Hame on ”vinosti leikattu ”, joka tarkoittaa, että hameen lantion kohta venyy. Mikäli lantio on kapeahko, kannattaa hameesta ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti, mutta jos vartalo on A-mallinen, tulee hameesta ottaa oma koko. Minulla on hameesta päällä koko XS.

 

Vilma kuviomekko

Vilma mekossa on sopivan syvä kaula-aukko. Hihat ovat pitkät ja niiden rannekkeissa on leveä kuminauharesori. Mekko on kapeampi rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja/nilkkoihin. Mekko laskeutuu kauniisti. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekon koon ratkaisee rinnanympäryksen mitta. Mekko on reiluhkoa kokoa.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Upea marmorikuvio ja väri Vilma sarjassa. Hame on hyvin muotoiltu; ihana merenneito malli. Puseron hihoissa on ranteissa jippo joten ei ihan peruspusero. Mekko valuu kauniisti vesiputouksen lailla ja on juhlava. Ihana Vilma sarja ja enteileekö tämä jo syksyn tulevaa värimaailmaa?

    • Hei Jaana! Vilma on kaunis ja kyllä enteilee tulevaa syksyä. Mukavaa päivää, Kata