Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uudet Doppwoman Kuosimekot ovat täällä; osa 2/2

Eilen esittelin Doppwoman kuosimekkomallistomme polvimittaiset mekot ja tänään esittelen midimittaisen Ellie mekon. Tänään klo. 10.30 aloitan Instagramissa LIVE esityksen, jossa näytän miten teen juhlameikin sekä esittelen tarkemmin nämä DW kuosimekot erilaisilla ”tykötarpeilla”. Tervetuloa seuraani!

 

Ellie midimekkoa löytyy:

  • Laventeli kukka
  • Vihreä lehti
  • Konjakki kukka

 

Tämän Ellie mekon pohjaväri on sinertävä ja kukista löytyy laventelin väriä, persikkaa, vihreätä ja valkoista.

 

Ellie midimekko

Ellie midimekossa on kaunis kaula-aukko. Kaula-aukko nousee hieman ylemmäs niskasta, joka tekeekin siitä erittäin pukevan, jos hiukset ovat lyhkäiset tai ne ovat kiinni. Kaula-aukko on V-mallinen, joka ei ole liian avonainen. Olkaimet ovat leveät ja mekossa on poikkileikkaus vyötärön kapeimmalla kohdalla. Poikkileikkauksen jälkeen helma levenee alaspäin ja loppuu lähes nilkkoihin. Mekko istuu myös selästä upeasti. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko ei ole kooltaan pieni, koska kangas joustaa reippaasti. Jos on mitoilta kahden koon välistä, kannattaa valita pienempi koko.

 

Ellie midimekko, kuten muutkin DW mekot, istuu loistavasti myös selästä

 

DW kuosimekot pestään 30 asteessa. Ne laitetaan henkarille kuivumaan ja vetäistään päälle. Ne eivät myöskään rypisty, mikä on loistava ominaisuus esim. kesäjuhlissa.

 

Tämän midimittaisen Ellie mekon pohjaväri on vihreä ja lehtikuosista löytyy beigen ja ruskean eri sävyjä sekä vaaleata.

 

Tämä midimekko minulla oli eilen liikkeessä päällä ja se sai paljon huomiota ja lähtikin monen kotiin 🙂 Minulla oli mekon päällä army green Netrona neuletakki.

 

LIVE lähetyksessä esittelen erilaisia yläosia mitä mekkojen päälle voi pukea niin arkeen kuin pieneen menoonkin. Ellie midimekosta löytyy konjakin sävyä, tumman sekä vaalean vihreätä, beigen eri sävyjä ja ripaus vaaleansinistä.

Doppwoman mekkomallisto löytyy vain meiltä!

 

LIVE lähetys tallennetaan Instagramiin ja sen voi katsoa Etusivulta, kohdasta ”Seuraathan meitä”.

Katso video ja laita ääni päälle, musiikkikappale on ihana!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Aivan ihanat, varsinkin tuon ensimmäisen kuvan värisenä!

    • Hei Tuula! Ihanaa, kun tykkäät 🙂 Mukavaa päivää, Kata

  2. Aina paljon oli tykötarpeita meikin tekoon,jää monelta tekemättä.Hyvä vaate esittely vinkkeineen.

    • Hei Annamaija! Jep, niin on 🙂 Jokainen tekee meikin nillä mitä kotoa löytyy, jos haluaa 🙂 Kiva kun tykkäsit esittelystä. Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

    • Hei Annamaija! Se on kaunis. Mukavaa päivää, Kata