Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Leppoisat pellavamekot

Vaikka yhtäkkiä sää muuttuikin hieman viileämmäksi, emme me siitä välitä. Tuleva kesä näkyy horisontissa ja mieli on jo kesän kynnyksellä, onhan jo toukokuu. Se on kuulkaa yks hujahdus kun ollaan jo kesäkuun alussa, aika menee nykyään niin äkkiä, ettei meinaa mukana pysyä.

Pellavavaatteet ovat varma merkki tulevasta kesästä!

 

Style korikassi kuuluu jokaisen naisen kesälookkiin. Sinne on helppo kerätä niitä tärkeitä tavaroita, mitä koko kesän haluaa laukussa kantaa. Minulla on aina mukana kassissa tietokone, almanakka, meikkipussukka, hiustarvikkeita ja jokin lämmike esim. Lucy rotsi tai Doppwoman toppakeeppi.

 

Punainen sävy on oranssin punainen sävy eli lämmin kesäsävy. Toinen väri mekosta on musta.

Olen ollut juuri kampaajalla, kun nämä valokuvat on otettu. Mielestäni hiuksista tuli jälleen kerran ihan täydelliset. Rakastan ohuen ohkaisia raitoja, sävynä viileä vaalea. Hiuksista leikattiin vain kuivat päät pois, koska haluan antaa hiusteni kasvaa niin pitkiksi kuin ne vain hyväkuntoisina kasvavat. En muista, koska ne ovat olleet näin pitkät ja ennen kaikkea näin loistokuntoiset. Kampaajanikin totesi, että ovatpa ne pitkät ja hyvässä kunnossa. Onnea on hyvä kampaaja 🙂 Kiitos kaimani Kata!

Vaikka sieltä ruudun takaa minulle ehdotellaankin välillä hiusten leikkaamista lyhyeksi polkaksi, niin en aio antaa leikata hiuksiani.  En viihdy lyhyessä polkassa, olen kokeillut sen hiusmallin muutamia kertoja. Aina kun olen leikannut hiukset, rupean kasvattamaan niitä seuraavana päivänä 🙂

 

Ara pellavamekko

Ara mekko on 100 % pellavaa. Kauluksen reunaa kiertää pienen pieni fyrrykantti ja edestä kaulus on V-mallinen, joka ei ole liian syvä. Kauluksessa on nauhat, jotka voi sitoa rusetille tai pitää auki. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja hihansuissa on kuminauhat ja pieni fyrrykantti. Mekko levenee aavistuksen alaspäin ja helmaa kiertää kauniit kantit. Mekko loppuu polveen. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Olin ihan varma, että näistä mekoista musta väri pääsee minun kesäiseen vaatekaappiini, mutta kun puin oranssin punaisen päälleni, niin en ollutkaan enää 100% varma, että se on musta…vaikka onhan se musta niin style…voi ei….kumpiko?

 

Vappu tuli ja meni. Helsingissä sää oli viileä ja taivaalta tuli hieman vettä. Vietimme Vappua perheen kesken. Olimme aattona lounaalla Ravintola Alexanderplatsissa, jonka jälkeen istuskelimme hetken Venn ravintolassa ja tulimme miehen kanssa jo kotiin ennen Mantan lakitusta, joka alkoi klo. 18.00 Helsingin keskusta oli ammuttu täyteen ihmisiä. Vappu päivänä olimme Vappulounaalla ravintola Salutorgetissa, missä on aina ihana tunnelma. Mieskuoro tuli laulamaan sinne ja he lauloivat legendaarisen kappaleen ”Kultainen nuoruus”. Tämä on ainakin äitini lempikappale ja muistan tämän kappaleen nuoruudestani. Ruoka oli kummassakin ravintolassa positiivinen kokemus, mikä oli kiva juttu. Aina ei tiedä, millaista ruoka on, vaikka ravintolan pitäisi olla hyvä. Myös Vappupäivänä oli keskustassa paljon ihmisiä. Minusta vanhemmat ihmiset jo kellastuneilla ylioppilaslakeilla ovat niin hurmaavia 🙂 Rakastan harrastaa Vappuna yo-lakkien bongailua!

 

Oletko laittanut merkille jalassani olevia wedgejä? Nämä ovat aivan ihanat ja näitä löytyy muutamia eri malleja ja eri värejä. Maltatko odottaa muutaman päivän, niin saamme ne kuvattua tänne verkkokauppaan. Liikkeestä nämä löytyvätkin jo.

Uudet wedget ovat ihanan pehmoisia jalkaan. Ne ovat nahkaa ja kaikkien mallien hinta on € 89,00

 

Kumpiko mekoista on sinun mieleesi, oranssin punainen vai musta?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

  1. Punainen oranssi minun suosikki. Pirteyttä elämään!

  2. Molemmat mekot on kauniin värisiä, joten vaikea valita. Musta sopisi talvityypille ehkä paremmin.
    ”Kesähepenet” ei ole vielä mielessä kun ulkoillessa saa pukea yhä Espoossakin ”välikalsarit”, pipon ja kevytuntsikan 🙂

  3. Musta pellavamekko minun suosikki.Voi yhdistellä eri väristen asusteiden kanssa tyylikkäästi.