Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Zambia takkina ja sisäjakkuna

Beigen ja tumman vihreän liitto on kerrassaan style. Tumman vihreä kevytvanu takki toimii ulkotakkina, mutta Minna ehdotti, että sitä voisi käyttää myös sisäjakkuna ja kyllä, olen Minnan kanssa samaa mieltä. Takin materiaali on mattapintainen ja takki on super kevyt eli tässä elementit myös sisäjakulle. Myös se, että takissa ei ole vetoketjua vaan ainoastaan napit, tekevät takista enemmän jakkumaisen kuin takin. Nämä asiat puoltavat takille ympärivuotista käyttöä eli lämpimät ajat ulkotakkina ja kylmät ajat sisäjakkuna.

 

Yhdistin takkiin beiget Amalie housut, jotka laskeutuvat aivan ihanasti. Amalie housuihin löytyy myös jakku. Housuista ja jakusta saa tyylikkään setin, mutta osat toimivat myös erikseen. Neuleena minulla on reilun kokoinen, sanansa mittainen Tila neule. Kaunis beige/vihreä Mila silkkihuivi kokoaa asun sävyt yhtenäisiksi. Kädessä minulla on tyylikäs Dual Tone laukku.

 

Zambia takki

Zambia takki on kevyt, pehmoinen ja materiaali on kivan tuntuista. Takin materiaali on mattapintainen eli takki käy myös sisäjakkuna. Takissa on kaulukset ja edessä on tummat napit. Malliltaan takki on ihan suora. Edessä on taskut ja käsiä voi pitää taskuissa myös taskujen sivuista, kts. kuvia. Takki loppuu lantiolle. Minulla on takista päällä koko 34. Takki on hieman reilumpaa kokoa kuin normaalisti.

 

Alexa tennarit

Alexa tennareissa on loistava pohja. Se on hieman korkeampi, noin 4,5 cm. Tennareissa on nauhat edessä, jotka ovat koriste. Tennareissa on kuminauha venykkeet ”kielen” sivuissa eli tennarit on helppo pukea jalkaan. Tennareiden sisäpohjan saa irti. Tennareissa on normaali lesti.

Alexa tennarit ovat kauniit niin housujen kuin mekkojenkin kanssa. Ne ovat sirot tennarit. Materiaali on sileä mokka ja väritys kaunis tumma beige.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei, saako teiltä niitä Falke Cooling pants lahkeellista pikkuhousut koko L.

    • Hei Eeva! Toukokuun puolivälissä/lopussa tulee uusi tuotantoerä, nyt ne ovat ihan loppu päävarastostakin. Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Kaunis vihreä takki punatukkaiselle.

    • Hei Anna Maija 🙂 No jep, punatukkaiselle myös loistava väri 🙂 Mukavaa ilta, Kata