Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DOPP Helsinki 6 vuotta!

Kuusi vuotta sitten avasimme DOPP Helsingin ovet, mutta Vaasassa avasimme ovet jo vuonna 2000 eli tänä vuonna 23-vuotta sitten!

Tässä meidän ihana synttärilahja teille liikkeessä ja verkkokaupassa shoppaajille! Meidän yritystarinan voi lukea TÄÄLTÄ!

 

Meikkipussi on super kätevä, koska se aukeaa kokonaan. Meikkipussissa on useita lokeroita, joten meikit pysyvät järjestyksessä.

 

Kiitos kaikille kuluneista vuosista ja me jatkamme samaan tyyliin 🙂

 

Kategoriat

17 kommenttia

 1. Paljon Onnea Dopp Helsingille❣️
  Ensimmäisen kerran astelin liikkeeseen kun oli DW-leninkejä myynnissä ja ostin Katan opastuksella vihertävä- ja sinikuosiset mekot, joita käytän edelleen! Olin niin vaikuttunut, kun kesäisenä päivänä pöydällä oli vettä tarjolla!
  Liike on niin kaunis ja viihtyisä!

 2. Lämpimät onnittelut, te ihanat 😍.
  Ja kiitos, että olette olemassa…

  • Hei Eilamari! Kiitos, ihanasti sanottu 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 3. Onnea Dopp ja koko tiimi!
  Ihana kauppa, täynnä täydellisiä asuja, ammattitaitoista palvelua, kuplivaa iloa ja naurua. Blogi heittäen Suomen paras ja teidän oma mallisto ihan perfekt.

  Kata ja Gabi olette tehneet menestyneen yritystarinan, jonka toivon jatkuvan vielä pitkään. Te teette työtänne joka solullanne, koko sydämellä, hurjalla palolla sekä innolla ripauksella huumoria sekä hymyä. Hyvä te ja super tiiminne.

  Kahta en vaihda Doppin blogin lukemista sekä siellä shoppailua joko livenä tai verkossa. Ootte ihan best!

  Mekko istuu niin väritykseltään kuin malliltaan Katalle, joka on aina sädehtivä sähikäinen jonka hymy loistaa ja tarttuu. Uudesta meikkipussista haaveilinkin joten pika shoppaus verkkokaupassa tai livenä paikallaan. Doppi pullistelee taas ihania uutuuksia.

  • Hei Jaana! Kiitos miljoonasti, mitä tähän muuta voisi sanoa. Niin kaunista tekstiä! Kyllä, uutuuksia pursuaa ja lisää tulee…! Mukavaa iltaa, Kata

 4. Onnea DOPP ! Ihana valikoima ja tiimi ! Palvelua täydellä sydämellä 💖

  • Hei Maarit 🙂 Kiitos, tähän me pyrimme! Mukavaa iltaa, Kata

 5. Lämpimät onnittelu Dopp 6 vuotta ja kiitokset blogista sekä parhaasta tyylin verkkokaupasta! Olen seurannut aktiivisesti eli päivittäin Doppia vuodesta 2019! Dopp tuo elämääni iloa ja virkistystä!

  • Hei Marja! Voi kuinka ihana kuulla, että tuomme iloa 🙂 Ihanaa kun löysit meidät v. 2019 ja olet pysynyt matkassamme! Mukavaa iltaa, Kata

 6. Onnea DOPP! Löysin liikkeen 4 vuotta sitten kun etsin kesämekkoa, jossa olisi hihat. Muut liikkeet myivät pelkästään hihattomia. Olitte juuri julkistaneet oman mekko malliston ja asia oli myös esillä lehdistössä. Löysinkin ihanan vihreän Paisley – kuviollisen mekon, joka on edelleen käytössä. Sen jälkeen ei ole tarvinnut muualla käydäkään, kiitos!

  • Hei Leena! Ihanaa kun löysit meidät 🙂 Oi, vihreä paisley! Kuulostaa aivan ihanalta ja täysin ajan hengessä olevalta mekolta. Mahtava kuulla! Mukavaa iltaa, Kata

 7. Onnea DOPP <3 Tekstin lopussa lukee "…me jatkamme samaan tyyliin." Se DOPPissa onkin hienoa, että aina voi luottaa hyvään tyyliin mutta iloisella, positiivisella otteella.

  • Hei Susanna 🙂 Kiitos! Mahtavaa, että meihin voi luottaa! Kiitos siitä 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 8. Dynaaminen yritystarina,tempoa tuntuu riittävän loputtomiin.

  • Kiitos Anna Maija! Vielä ainakin riittää ja toivottavasti riittä vielä pitkään 🙂 Mukavaa iltaa, Kata