Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusia laukkuja ja erilainen kietaisumekko

Saimme ihania laukkuja ja itseasiassa mietin, että myös laukun voi ostaa joululahjaksi. Tämän  postauksen laukut soveltuvat kaiken ikäisille ja erityylisille naisille. Laukut ovat nuorekkaita ja sporttisia ja joitakin voi kantaa kädessä ja jos laukussa on pitkä hihna, menee laukku myös olan yli. Itse tykkään kantaa laukkuja nimenomaan 0lan yli, jotta kädet ovat vapaina.

 

Hopeinen ja vihreä Bubbles laukku soveltuu vaikkapa kahden yön reissulaukuksi, koska tavaraa sinne mahtuu yllättävän paljon. Sisällä on yksi iso vetoketju tasku ja laukun saa napsautettua kiinni magneettinapilla.

 

Nämä kaksi laukkua ovat Cross laukut, jotka ovat reippaan kokoisia, mutta eivät liian isoja jokapäiväiseen käyttöön. Laukun päällä on vetoketju ja laukussa on kahden pituiset kantohihnat. Tähän laukkuun mahtuu tietokone ja vaikkapa ”kuntosali” tavarat.  Laukun hihnan saa irti.

  • Day Cross laukut € 90,00

Huom: hihna toimii heijastimena!

 

Plane laukut ovat söpöjä. Niitä voi kantaa naisellisesti kädessä, käsivarrella tai olalla. Laukun päällä on vetoketju ja laukku on kerrassaan tilaihme. Laukun hihnan saa irti.

Huom: Hihna toimii heijastimena!

 

Mekon alla on ohuehko Efinas poolo, joka löytyy täältä.

 

Rusha kietaisumekko

Rusha kietaisumekko ei ole ihan tavallinen kietaisumekko. Erilaiseksi sen tekee se, että vyötärö eli poikkileikkaus on nostettu hieman vyötärön yläpuolelle ja kietaisumekko ei ole tiukka vyötäröstä eli kietaisumekon kuuluu jäädä hieman löysäksi. Tämä kietausmekko ei korosta vyötäröä klassisen kietaisumekon tavoin. Mekko levenee kevyesti alaspäin. Mekossa on pussimaiset ja vajaamittaiset hihat kuminauha rannekkeella. Mekossa on kaksi salsakanttia ja mekko sidotaan kiinni ensimmäisen poikkileikkauksen kohdalta. Mekon sisällä on nauha mikä sidotaan ensin kiinni ja sitten mekon päällä oleva nauha sidotaan kiinni. Gabilla on mekosta päällä koko S. Mekko on reilua kokoa.

 

Gweneth Box laukuissa on pehmoinen nylon materiaali. Laukussa on hopeanväriset metalliosat ja vetoketjut ovat mustia. Laukuissa on kaunis ruutukuosi. Vihreässä laukussa on kaunis sävy ja musta toimii laukuissa aina.

 

Camera mallinen laukku on sellainen laukku, johon mahtuu kaikki tarvittavat tavarat. Tämä laukku on monen lempilaukku matkoilla, sinne mahtuu mm. vesipullo. Laukussa on yksi vetoketjullinen tasku laukun edessä ja päällä ja laukun toisella puolella on myös tasku nepparilla. Siihen on kätevä laittaa puhelin, niin se pysyy tallessa vartaloa vasten juuri matkoilla.

Huom: hihna loistaa pimeässä eli toimii heijastimena!

 

Olanyli laukku on loistava laukku moneen menoon. Etutaskuun mahtuu isokokoinen puhelin ja laukkuun mahtuu kaikki tarvittavat tavarat. Myös näiden laukkujen hihnat loistavat pimeässä!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Muhkeita laukkuja ja jännä kietaisumekko.

    • Hei Annamaija! Jep, herkullisia laukkuja. Kietaisumekko on hieman erilainen 🙂 Mukavaa iltaa, Kata