Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekko, joka sopii töihin ja kotoiluun

Meillä on aina välillä ollut super pehmoisia modaalimekkoja ja kotoiluasuja. Modaali on ihana materiaali, se on pumpulin tuntuista iholla ja itse pidän sen helppohoitoisuudesta. Modaalituotteet pestään, laitetaan henkarille kuivumaan ja puetaan päälle, niitä ei tarvitse silittää.

Stailasimme mustan Moncent mekon vetoketjulla työkäyttöön ja kotoiluun. Katso stailausvideo postauksen lopusta!

 

Haluatko oppia tekemään huivista maailman helpoimman rusetin? Kannattaa katsoa postauksen lopussa oleva video, koska siinä näytän miten se tehdään. Tarvitset ainoastaan huivin ja ohkaisen kuminauhan tai hiuslenksun.

 

Moncent mekko vetoketjulla

Moncent mekossa on O-kaula-aukko ja edessä on vetoketju. Mekon hihat ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Mekko on slimmattu, se on neulottu muutamasta erillisestä osasta, joka tekee siitä upeasti istuvan, vartalonmyötäisen mekon, jonka helma on suht suora ja se loppuu pohkeiden alapuolelle. Mekon sivuissa on halkiot. Minulla on päällä mekosta koko S, mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Moncent mekko toimii yksistään, mutta jos haluaa työkäyttöön pukea jotain pitkähihaista mekon päälle, niin neuletakit sopivat, samoin neulepaidat sopivat mekon päälle. Neulepaita voi olla myös pidempi, koska helma on suoran mallinen, samoin se voi olla leveämpi ja löysempi. Mekon päälle maksimissaan lantion mittainen neuletakki on sopiva, ettei asusta tule liian raskas.

Kotoiluun yhdistimme mekkoon ponchon, mutta poncho käy myös töihin. Ja poncho on helppo nostaa kaulalle huiviksi, jos sen päälle haluaa pukea takin.

 

Jalkaani puin mustat karvatossut. Tällainen asu vaikkapa jouluaattona olisi ihana pitää kotona. Asu on tyylikäs, mutta rento ja ihana päällä.

 

Katso stailausvideo TÄÄLTÄ! Sieltä löytyy myös ohje, miten tehdä huivilla helppo rusetti.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia