Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Joululahjavinkki; Ihanimmat lampaankarvatossut mitä olla ja voi!

Minä olen tossufani. Rakastan riisua työpäivän päätteeksi sukat tai sukkahousut pois jalasta ja sujauttaa jalkaani pehmoiset tossut. Samoin aamuisin kun nousen sängystä, puen ne ensimmäiseksi jalkaan. Jätän ne illalla vuoteeni viereen, ettei minun tarvitse lähteä etsimään niitä.

Lampaankarvatossut kuuluvat minun TOP 10 asioihin, mitä ilman en pärjää!

 

Lampaankarvatossuja voi olla missä vaan..

Minulla on tossut kotona, veneellä, Vaasan huvilalla ja Rukalla. Kaikissa paikoissa on kahdet tossut, koska myös Gabi rakastaa tossuja. Joskus kun huvilassa on ollut vain yhdet tossut, niin arvaatte varmasti kenen jalassa ne tossut ovat olleet 🙂 Siksi varaan myös itselleni tossut joka paikkaan, mihin tiedän että nuorempi rouva saapuu.

Lokakuussa kun olimme perheemme kanssa Milanossa, niin sain aika paljon kateellisia huudahduksia kun vedin matkalaukusta tossut ja puin ne jalkaani. Asuntomme kivilattia oli jääkylmä ja olin arvannut tämän ja siten varautunut tähän. Tällä kertaa tossut pysyivät minun jaloissani, en ollut valmis luovuttamaan niitä edes omalle tyttärelleni 🙂

 

Umpikärki- vai avokärkitossut?

Jotkut pitävät tossuista, joissa varpaat tulevat esille ja toiset taas umpikärkisistä tossuista. Kun mietin, millaisia tossuja minulla on, niin suurin osa on avokärkisiä tossuja. Niissä jalkoihin ei tule niin kuuma kuin umpikärkisissä tossuissa, mutta sukkien käyttö avokärkisessä on ehkä vähän hankalempaa, ainakin varvasvälitossuissa. Käytän tossuja ympäri vuoden, myös kesä kuumalla minulla on aina tossut jalassa. Menen niillä myös ulos terassille, koska suurimmassa osassa tossuista on kumipohja.

Sain paljon viestejä kun tein viime kesänä puutarhatöitä karvatossut jalassa. Hauskin lausahdus liikkeessä oli eräältä asiakkaalta, että ”kukaan muu ei tee puutarhatöitä tossut jaloissa kun rouva DOPP” 🙂 

 

Sen enempää en tossuja tässä esittele, koska kaikki lampaankarva tossut löytyvät Doppshop verkkokaupastamme ja liikkeestämme. Sen verran vielä sanon, että tossut vastaavat normaalia kokoa, mutta suosittelen ottamaan isommat jos miettii kahden koon välillä. Tossut venyvät hieman leveyssuunnassa kun niitä käyttää ja karva litistyy tossujen sisältä. Kaikki tossut löytyvät TÄÄLTÄ!

Huomenna joululahjavinkeissä on mm. päälläni oleva yöpaita sekä pyjamia.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Tossuvalikoimassa riittää pohdittavaa.

    • Hei Annamaija! Kyllä, tossuja on joka lähtöön 🙂 Kata