Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Similin mekon stailaus

Joulukuun ensimmäinen päivä! Kolmisen viikkoa Jouluun eli pian on aika hankkia joululahjoja. Itse en ole hankkinut vielä yhtäkään joululahjaa, koska marraskuussa vielä tuntuu siltä että onhan tässä aikaa mutta heti kun mennään joulukuuhun, tulevat lahjat mieleen. Kuvasimme eilen Gabin kanssa ensimmäiset joululahjavinkit ja esittelemme ne teille lauantaina ja sunnuntaina.

 

Kuvasimme Similin mekon muutamalla eri tavalla ja teimme stailauksesta videon. Video löytyy postauksen lopusta. Laitan listauksen tuotteista, joita käytimme videossa.

Näissä kuvissa Similin mekko on stailattu juhlaan.

 

Similin mekko

Similin mekko on helppo mekko, koska sitä voi käyttää suorana ja jos haluaa korostaa vyötäröä, voi sen tehdä helposti vyöllä. Mekossa on O-kaula-aukko ja niskassa on nappi. Mekko on malliltaan suht suorahko, aavistuksen se levenee alaspäin. Mekko venyy kun sinne pujahtaa. Hihat ovat pitkät ja mekon sivuissa on halkiot ja se loppuu pohkeiden alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Similin on mekko, joka ei rypisty ja sitä ei silitetä pesun jälkeen.

 

Tämä mekko on edullinen vartalolle. Vaikka se on kapeahko, se joustaa todella paljon. Se ei ota esille vartalon jokaista mutkaa mutta se ei ole myöskään iso ja säkkimäinen päällä. Mekon kangas on hieman vekattua eli se venyy jos on tarvis, mutta jos ei ole, se pysyy kapeana. Vosi kuvitella että mekko voisi olla pienehköä kokoa, mutta päinvastoin. Mekko on reiluhkoa kokoa, koska se joustaa. Jos on kapealanteinen, niin mekosta voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

 

Katso stailausvideo TÄÄLTÄ! 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

2 kommenttia

    • Hei Annamaija! Helmet toimii aina, niin kaulassa, ranteessa kuin korvissakin. Mukavaa viikkoa, Kata