Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Valkoista talveen!

Tässä postauksessa on elegantteja tuotteita. Ne ovat sellaisia yksinkertaisen tyylikkäitä. Itse viehätyin upeaan valkoiseen jakkuun. Tiedätkö että talvisin valkoisesta, joka ei ole ihan vitivalkoinen, käytetään nimeä ”winter white”. Minusta sana kuvastaa hyvin valkoisen sävyä, se on aavistuksen pehmeämpi kuin vitivalkoinen.

Tänä talvena vaaleat sävyt ovat pop! Nyt voi rohkeasti pukeutua vaaleisiin housuihin ja jakkuun

 

Wave paidan voi pukea alaosan sisälle, koska se on ohut 

 

Varsinkin Suomessa, missä meillä on erilaiset vuodenajat, koetaan että vaaleat vaatteet kuuluvat kevääseen sekä kesään ja tummat vaatteet talveen. Faktahan on se, että myös muotimaailma menee tämän kaavan mukaan. Samoin on myös värien sävyissä eli kirkkaat värit kuuluvat kevääseen ja kesään ja syksyyn sekä talveen murretummat ja tummemmat sävyt. Tämän talven mallistoihin on ollut saatavilla winter whiteä ja tämä onkin piristävä juttu ja itseasiassa luulen, että tämä trendi on tullut jäädäkseen. Tähän trendiin vaikuttaa myös ilmaston muutos eli syksyt ovat pidempiä ja talvea saa odotella. Pari vuotta sitten ei Helsingin seuduilla ollut lunta edes senttiä ja meri oli auki koko talven. Ilmastolla ja säällä on suuri vaikutus muotiin ja pukeutumiseen.

Vaaleat sävyt talvella tuovat pukeutumiseen ripauksen luksusta! Olen ilahtunut, että vaaleat housut on otettu ilolla vastaan tänä syksynä!

 

Vala jakku

Vala jakku on magee! Kangas on pehmoista ja notkeaa villakangasmaista kangasta, jossa on vuori. Malliltaan jakku kapenee aavistuksen alaspäin. Jakku on lyhyt eli se sopii loistavasti kaiken mallisten alaosien kanssa juuri sen lyhkäisyyden johdosta. Jos jakkua haluaa pitää kiinni, on siinä tuplarivi napitus. Minulla on jakusta päällä koko 34, jakku vastaa normaalia kokoa.

 

Wave mekko

Wave mekko on ihanasti laskeutuva, upean yksinkertainen mekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja niskassa on halkio ja nappi. Hihojen olkapäillä on muutama vekki ja hihojen rannekkeissa on kuminauhat, jotka on nostanut hieman pussille. Vyötärön kapeimmalla kohdalla on ohuen ohut kuminauha rypytys, jonka jälkeen mekko levenee kevyesti alaspäin ja loppuu pohkeiden alapuolelle.

 

Sininen sävy on erittäin kaunis!

 

Kuten tuossa ylempänä kirjoitin, sopii Vala jakku kaiken mallisten alaosien kanssa:

  • Löysät ja leveät housut
  • Kapeat housut, jos haluaa pepun piiloon, niin pidempi paita jakun alle ja helma saa tulla näkyville pepun päälle
  • Alaspäin levenevä hame joka lyhyt tai midi
  • Kapea hame
  • Vartalonmyötäinen mekko, suoranmallinen mekko, alaspäin levenevä mekko

 

Wave paita

Wave paita laskeutuu kauniisti ja on helppohoitoinen. Paidassa on V-kaula-aukko ja pitkät hihat rannekkeilla, jotka voi kerran kääntää. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Paita on edestä aavistuksen lyhkäisempi kuin takaa. Minulla on paidasta päällä koko S. Paita on reiluhkoa kokoa.

 

Ibbie housut

Ibbie housut ovat upeat! Housuissa on korkea vyötärö ja ne istuvat vyötäröstä ja lantiosta täydellisesti. Lahkeet laskeutuvat kauniisti ja lahje on bootcut mallinen eli se levenee hieman alhaalta. Näillä housuilla saa upean vartalon ja pitkät jalat! Minulla on housuista päällä koko 34.

Vaaleat housut ja tumma yläosa on tehokas värikombo! Useinmitenhän se on juuri toisinpäin eli alaosana on tummaa ja yläosana vaaleata

 

Wave mekkoa löytyy myös mustana. Tämä mekko mustanakin on niin kaunis, pidän sen selkeästä linjasta. Minulla on päässä paksuhko satiininen lettipanta. Tällaiseen yksinkertaiseen asuun hiuspanta on ihanan näköinen asuste.

 

Katso video asuista TÄÄLTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kauniin väriset sinertävät Wave mekko ja pusero. Myös Vala jakku.

    • Hei Annamaija! Sinertävä on upea ja hienostunut väri 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata