Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Bailabaila!

Nyt kun lähdetään hippailemaan, niin laitetaan parasta päälle! Viimeiset pari vuotta on hippailut jääneet vähemmälle, niin nyt on syytä ottaa ilo irti. Olen laittanut merkille että ihmisillä on paljon juhlia tulossa ennen joulua ja onhan se ihanaa kun saa laittautua ja pukeutua juhlavasti. Nämä hippailut tuovat piristysruiskeen elämään!

Tässä postauksessa on kolme erilaista juhla-asukokonaisuutta ja lopusta löytyy riemukas Reel video, joka löytyy linkin takaa. Suosittelen katsomaan sen, se on myös pieni piristysruiske päivään!

 

Me puimme tähän Warren hopea mekkoon mustat nahkasaappaat, mutta korkkarit toimivat toki myös ja tuovat asuun juhlavuutta.

 

Warren tuotteet ovat todella venyvää materiaalia ja ne tuntuvat ihanilta päällä!

 

1. Warren hopea mekko

Warren mekossa on puolipoolo kaulus, olkapäillä on muutama vekki ja hihat ovat täyspitkät. Mekon vyötäröllä on leveähkö kuminauha, joka joustaa eikä purista vyötäröä. Tämän jälkeen helma levenee kevyesti alaspäin loppuen noin polveen. Minulla on mekosta päällä koko XS ja Gabilla koko S. Mekko on reilua kokoa ja se venyy!

Ps. vaikka meillä on samat mitat Gabin kanssa rinnanympäryksessä ja vyötärössä, niin Gabille koko S on parempi, koska muuten vyötärön kohta nousee liian ylös, koska hän on on minua pidempi.

 

Nämä setit ovat loistavasti laskeutuvaa viskoosia ja kun saman sarjan yläosan ja housut pukee yhteen, tulee asusta upea!

 

Jessica tunikapaita on pidempi, se loppuu reippaasti pepun alapuolelle. Paidassa on O-kaulus ja kauluksen reunassa on pieniä rypytyksiä. Hihat ovat ragla hihat ja hihojen rannekkeet ovat leveät. Paidan edessä on napit. Gabilla on paidasta päällä koko 36.

Gabi on sitonut paidan vyötärölle tuplasolmulle, mikä sopii loistavasti löysien housujen kanssa.

Valentina paidassa on kahta eri materiaalia. Paidan etuosa on ihanasti laskeutuvaa viskoosia ja hihat sekä paidan takaosa on viskoosi/elastania eli joustavaa materiaalia. Paidassa on pienen pieni poolomainen kaulus, jossa on muutama vekki. Malliltaan paita on suora ja helma hieman pyöristetty. Paita ylettyy juuri haarasauman kohdalle/alapuolelle. Minulla on paidasta päällä koko 34.

Samaan paitasarjaan kuuluu vielä Misty paita nauhoilla ja se löytyy täältä!

 

2. Laskeutuvat yläosat ja Julia housut

Julia housut ja kolme paitaa eli Valentina, Jessica ja Misty paita kuuluvat samaan sarjaan housujen kanssa. Kun paidan ja housut pukee yhteen, tulee asusta juhlava ja super tyylikäs. Mutta kaikkia tuotteita voi yhdistää myös muiden ylä- tai alaosien kanssa.

Julia housut ovat upeat. Ne laskeutuvat täydellisesti. Housuissa on leveä kuminauha vyötärö ja ne ovat löysähköt kauttaaltaan ja lahkeet ovat suorat ja pitkät. Housujen sivuissa on taskut ja vyötärö on korkea. Minulla on housuista päällä koko 34 ja Gabilla koko 36.

 

3. Warren hopea housut ja paita

Pukemalla hopeisen paidan ja housut yhteen, niin asusta tulee tyrmäävä. Jos tämä tuntuu liian tyrmäävältä, niin yläosaan voi yhdistää mustan alaosan tai toisinpäin, niin se toimii myös.

 

Warren housut ovat näyttävät!  Vyötäröllä on kuminauha ja housut ovat istuvat lantiosta ja ylhäältä reidestä, jonka jälkeen ne laskeutuvat kauniisti alaspäin. Housujen lahkeet ovat suorat ja pitkät. Minulla on housuista päällä koko S ja Gabilla koko M.

 

Warren paita on näyttävä. Materiaali on joustavaa ja ihanan tuntuista päällä. Malliltaan paita on ihan suora eli rinnanympärys ja lantionympärys ovat samoja. Kaulus on O-kaula-aukkoinen ja hihat ovat täyspitkät. Paita loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko XS ja Gabilla koko S.

 

 

Katso Reel video TÄÄLTÄ!

Liikeemme on suljettu tänään lauantaina sekä huomenna sunnuntaina. Tervetuloa meille jälleen maanataina klo.11-18.00 Hyvää Pyhäinpäivää!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat,

6 kommenttia

  1. Aivan ihana video! 😍 Warren paita- ja housusetti on sekä hauskan että juhlavan näköinen, mageet! 👍

    • Hei Marja! Voi kiitos paljon 🙂 Ne ovat mageet, hieman erilaiset ja näyttävät! Mukavaa päivää, Kata

    • Hei Annika! Kiitos 🙂 Ihanaa kun tykkäät! Mukavaa päivää, Kata

    • Hei Annamaija! Aina toimii 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata