Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Syksyn 2022 takit

Sunnuntaina heiluteltiin varpaita auringossa ja pellavamekkokin hiosti. Eikä mennyt montaakaan päivää, kun vaatekaapista sai kaivaa takin päälle aamulla ja takin päälle vielä toppaliivin illalla, kun lähti koiralenkille. Mies sanoi, että syyskuusta on kuulemma tulossa viileä. En tiedä, mistä hän sen oli lukenut, mutta tulee viileätä tai ei, minusta on ihanaa kun syksy saapui ja saa ruveta polttamaan taas kynttilöitä. Ja toinen ihana asia on se, että saa hyvällä omallatunnolla vetäytyä sohvalle, tekemiset tältä kesältä on suoritettu.

Kesä -22 oli tapahtumarikas, paljon touhuttiin ja tehtiin erilaisia asioita. Alkukesä oli kylmä, loppukesä kuuma ja jos saisin valita niin, vaihtaisin ensi kesänä näiden lämpötilojen paikkaa eli ottaisin mielelläni kuuman alkukesän ja kylmemmän loppukesän, mutta tämähän ei ole minun päätettävissä, valitettavasti!

 

Teimme Gabin kanssa videoesittelyn näistä seitsemästä takista. Video löytyy postauksen lopusta. Jos mietit, että tuleeko meille lisää takkeja, niin vastaus on kyllä. Sieltä tulee muistaakseni ainakin lämpöisempää ja pidempää untuvatakkia ja siistimpää villakangas tyyppistä takkia.

 

Curly lyhyt takki

Curly takki on kerrassaan kaunis! Se on pehmoinen ja näyttävä takki. Takissa on kaksi nappia edessä ja taskut. Takki on malliltaan suora ja loppuu lantiolle. Minulla on takista päällä koko 34 ja Gabilla on koko 36.

Tällainen takki tulisi olla vaatekaapissa. Kun menee syömään, teatteriin, juhliin, häihin yms. on tämä kiva pukea juhlavamman asun päälle tai harteille. Mutta toki takki menee arkitakkinakin sekä housujen että hameiden/mekkojen kanssa.

 

Puffer on untuvatakki, josta saa hihat pois ja näin takista saa myös liivin. Hihat on kiinni takissa vetoketjulla, jonka päälle tulee lippa eli vetoketjuja ei näy. Gabin untuvatakista otimme hihat pois, se tapahtuu kädenkäänteessä!

 

Puffer untuvatakki

Puffer untuvatakissa on huppu ja siinä on kiristettävä kuminauha stoppareilla. Takissa on vetoketju, joka on kaksisuuntainen. Vetoketjun päälle tulee lippa, jossa on painonapit. Painonapeilla saa myös kauluksen kiinni. Takin sivuissa on taskut. Takin sivuissa on myös painonapit, jotka voi aukaista. Takki on malliltaan hieman reilumpi kooltaan ja se on malliltaan myös reilumpi ylhäältä ja kapenee muutamia senttejä helmaa kohden. Takki ylettyy polven alapuolelle ja se on kevyt ja ilmava. Minulla on takista koko 34 ja Gabilla koko 36.

 

Celene takki

Celene takki on vedenpitävä takki! Takista löytyy useita teknisiä ominaisuuksia. Saumat on teipattu eli saumoistakaan vesi ei mene takin läpi. Kangas on tuulta pitävä. Kauluksen sisällä on huppu. Hihansuissa on napakka resori, takin sisällä on nyöri, jota kiristämällä saa vyötärön esille. Taskuissa on ohkaiset vetoketjut, jotka eivät päästä vettä sisälle. Takki on takaa hieman pidempi kuin edestä. Takin sisällä on myös taskuja. Takin vuori on thermolite vuori, joka pitää hyvin lämpöä. Minulla on takista päällä koko 34.

Lue lisää Celene takin ominaisuuksista verkkokaupastamme. Ja vaikkakin takista löytyy tällaisia upeita ominaisuuksia, on takki täysin katutakki eli sopii myös mekkojen ja hameiden kanssa

 

Verona toppatrenssi

Verona toppaterenssi on siis trenssin mallinen takki, mutta sen sisällä on ohut vanu. Takissa on vyö, jolla takki kietaistaan vyötärölle kiinni. Takissa ei ole nappeja eikä vetoketjua. Sivuissa on taskut. Malliltaan takki on suora ja se loppuu noin pohkeiden kohdalle. Takki on kaunis ja ajaton citytrenssi. Gabilla on takista päällä koko S. Takki on reilua kokoa.

 

Sanika kevytuntuva takki

Sanika kevytuntuvatakki on kevyt ja ilmava! Takissa on huppu ja edessä on kullanvärinen vetoketju ja vetoketjun päällä on leveähkö lista, jossa on painonapit. Hupun saa kiinni kahdella painonapilla. Takin sivussa on taskut ja takki ylettyy noin polveen. Takki on kauniin mallinen, se on siro ja tyylikäs kevytuntuvatakki. Minulla on takista päällä koko 34.

Sanika takki on kätevä, kevyt takki ja loistava myös autoilijalle!

 

Reem kevytuntuva takki

Reem takki on kevyt ja ilmava! Takissa on huppu ja hihansuissa on resorit. Edessä on vetoketju joka ylettyy ylös kaulaan saakka. Vetoketjun päällä on lista, jossa on painonapit. Takin sivuissa on taskut ja takin helma on pyöristetty. Takki sopii niin housujen kuin hameiden/mekkojen kanssa. Takki ylettyy reippaasti pepun alle. Gabilla on takista päällä koko 36.

 

Katso videolla oleva oleva takkiesittely!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

11 kommenttia

 1. Olipa ihana postaus takeista, Celene ja Sanika omat suosikkini. Ja nämä kaikki kruunasi nuo huikean ihanat vaaleat nupukkinilkkurit😍Harmi teiltä ne oli omassa koossani jo loppuunmyyty, kokoa näkyi vain 41mutta onnekseni satuin ne löytämään itselleni muualta😍
  Ihanan inspiroiva tämä tyyliblogi!

 2. Onko puffer-takin beigeä sävyä saatavilla?

  • Hei Katriina! kannattaa seurata verkkokauppaa, se elää jatkuvasti 🙂 Kokoja voi tupsahdella sinne. Mukavaa sunnuntaita, Kata

 3. Kiinnostas toi vaalee takki.
  En huomannut hintaa. En oo teiltä ennen tilannut. Kai se onnistuu?

  • Hei Krista! Kyllä kaikki hinnat ovat aina blogijulkaisussa. Katso meidän verkkokauppaa eli klikkaa joko tuotetekstiä (on beigellä sävyllä ja siinä on myös hinta) tai sitten yläpalkista ”Kauppa”. Sieltä löytyy myös mittataulukot. Mukavaa sunnuntaita, Kata

 4. Aivan ihania takkeja, näin takki friikille. Ihanaa syksyn alkua🍂

  • Hei Armi! Ihanaa kun tykkäät 🙂 Samoin sinulle, Kata

 5. Nyt on syksy tullut ja saa alkaa päivittämään vaatekaappiaan syksyyn sekä kenties tehdä uusia syksyn hankintoja. Kynttilöitten polttelu luo kodikkaan tunnelman, mutta jos lämpöisenä haluaa pysyä, niin lämpöisiä vaatteita pitää vaan alkaa käyttää. Lämmin kesä on vain muisto ja syksy uutuudet tervetulleita.

  Doppin syksyn takkien valikoima on kattava. Curly takki on mielenkiintoinen. Näppärä heittää harteille ja näyttävän näköinen.

  Puffer untuvatakkien molemmat värit ovat hyvät. Tämä takki on monikäyttöinen; hihat pois ja liivi on valmis. Takissa plussana kunnon huppu.

  Celene takki on syksyn pelastaja! Veden ja tuulen pitävä sekä hupun saa piilotettua kaulukseen. Pituus kätkee takaa pepun ja vyötärön saa halutessaan esiin. Tämä takki herätti mielenkiintoni.

  Verona toppatrenssi on city-ihmisen takki. Style, hillitty ja simppeli, mutta silti näyttävä. Sanika kevytuntuvatakki on ilmiselvä autoilijan unelma takki. Kevyt ja hupun saa tarvittaessa pois.

  Reem untuvatakki on ilmava ja muhkea kuin muffinssi. Trendikäs ja samalla sporttinen.

  Luulin, että tänä syksynä olisi bomber-takkeja, mutta eivät ole tainneet Suomeen rantautua? Nähtäväksi jää millaiset villakangastakit ja pitkät toppatakit sieltä vielä saapuu Doppiin. Hyvältä näytti tämän postauksen takit. Jään odottamaan hattuja, pipoja, huiveja sekä hanskoja. Kai niitäkin Doppiin saapuu?

  • Hei Jaana! Jep, takkimallistosta löytyy jos monenmoista takkia eri menoihin. Kiva kun tykkäsit! Meidän tuotteiden takkimallistoissa ei ollut Bomber takkeja tai en ainakaan muista 🙂 Pipoja, huiveja ja hanskoja on jo saapunut isot kasat ja odotellaan hieman kylmeneviä kelejä niin kuvaillaan niitä Gabin kanssa 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 6. Nyt on takkeja,mistä valita.Reem kevyt untuvatakki pienikokoiselle, Puffer untuvassa saa hihat irti.Monikäyttöinen takki.Pörrötakki erikoinen.

  • Hei Annamaija! No niin on, takkeja moneen makuun 🙂 Mukavaa iltaa, Kata