Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ihanat mohairit ja toppakeeppi

Nyt kyllä pyörii sukat jalassa täällä päässä, koska kaikki tämän postauksen tuotteet ovat sellaisia, jotka pääsevät niin minun sekä Gabin syksyn vaatekaappiin. Nämä on juuri sellaisia rentoja, mutta siistejä settejä, joita voi yhdistää näin kuten olemme ne stailanneet tai sitten yhdistää niihin jotain jo kotona olevia tuotteita. Tiedän, että kun puen nahkahameen tai mustat legginsit ja siihen ihanan mohair neuleen ilman rusettipaitaa tai rusettipaidalla, on siinä minulla ”oma hyvä olo”ja juuri ”oma hyvä olo” on kaikista tärkeintä!

Nämä asut esittelemme myös postauksen lopussa olevalla videolla!

 

Toppakeeppi

Raina toppakeeppi on super ihana! Se on kevyt kuin höyhen ja ihana vain vetäistä päälle. Se ei ole hurjan paksu eikä se ole tönkkö. Sitä voi käyttää ympäri vuoden, miten ihana se onkaan viileämpinä kesäiltoina mekon päällä, syksyllä ja keväällä neuleen päällä takkina ja talvella vaikkapa sisällä kun katsoo iltaisin TV:tä ja on vilu.

Älä mieti mitä puet toppakeepin kanssa! Pue se ihan minkä asun päälle tahansa, se sopii kaikkeen!

 

Toppakeeppi on reilua kokoa, mutta niin sen kuuluukin olla!

Minä ja Gabi käytämme toppakeepistä kokoa XXS/XS. Toppakeepistä löytyy myös koot S/M ja L/XL.

Suosittelemme kokoa XXS/XS 34-40 koolle ja S/M koolle 40-44 ja L/XL kokoa 44 ylöspäin.

 

Rhona neule

Rhona neule on aivan ihana! Se on klassisen mallinen O-aukkoinen neule ja se ylettyy lantiolle. Neule on pehmoinen ja hieman pörröinen, koska siinä on mohairia. Neule antaa ihanasti pehmoisuutta eri asuihin ja käy niin housujen kuin hameidenkin kanssa. Minulla on neuleesta päällä koko S ja Gabilla on neuleesta päällä koko M.

 

Gabin legginsit ja loaferit

Nämä ovat loistavat legginsit! Näissä on hieman paksumpi jersey materiaali eli nämä ovat ihan housun tuntuiset ja tyylikkäät legginsit, joissa on huomaamaton vetoketju nilkassa. Legginseissä on korkea vyötärö, se ylettyy reippaasti navan yläpuolelle. Vyötärönauhan sisällä on kuminauha.

Rigny loaferit ovat mageet! Niissä on hieman röyhempi kumipohja ja ne ovat hyvin eleettömät ja tyylikkäät. Ne ovat kevyet ja loistavat jalkaan. Ne sopivat niin housujen kuin hameiden kanssa ja menevät pitkälle alku talveen ja sen jälkeen sisäkenkinä esim. työpaikalla.

 

Dream Luxury legginsit ja silkkipaita

Dream Luxury legginsit ovat nimensä mukaan ihan luxus legginsit, koska ne ovat aivan ihanat päällä. Legginseissä on korkea vyötärö leveällä kuminauhalla. Kuminauhassa on painettu Dream Luxyry teksti. Housuissa on feikki etutaskut, mutta takataskut ovat ”oikeat”. Housut ovat istuvat ja vartalonmyötäiset ja ne vain vetäistään jalkaan. Legginseistä voi ottaa saman koon kuin Dream farkuista eli yksi koko pienempi kuin normaalisti. Minulla on legginseistä päällä koko 32.

Erinda on kaunis silkki/stretch paita, jossa on nauha kauluksessa. Malliltaan paita on suorahko ja sen helma on pyöristetty. Paita loppuu haarasauman alapuolelle. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on mattapintaista silkkiä, se ei ole kiiltävä.

 

Rastina neuletakki

Rastina neuletakki on super söpö ja näyttävä neuletakki pukea niin mekkojen kuin paitojenkin päälle. Neuletakki on suoran mallinen ja se loppuu lantiolle. Neuletakin kuuluu olla reiluhko ja valuva päällä. Minulla on neuletakista päällä koko XS mutta myös S on itselleni hyvä koko. Itseasiassa tykkään, kun se on hieman reiluhko.

 

Gabin vaatekaappiin pääsi musta toppakeeppi, luonnonvaalea Rhona neule, Rosabel legginsit, Wook nahkahame ja Rastina neuletakki mustana ja loaferit. Minun vaatekaappiini pääsi luonnonvaalea toppakeeppi, rosa Rhona neule, Dream Luxury legginsit, Erinda silkkipaitis, Rasha rusettipaita luonnonvaaleana ja ehkä myös mustana sekä Rastina neuletakki mustana. Tässä on meidän kummankin peruspilarit tulevaan syksyyn.

Missä asuissa sinulla on ”oma hyvä olo?”

Katso alla oleva video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat,

6 kommenttia

 1. Nahkahame ja pörröinen neule on niiiiiiin ihana yhdistelmä! Kivaa pientä kontrastia. Olen monen päivän ajan puntaroinut nahkahameen tilaamista. Ehkäpä nyt rohkenen. Tilatessa joutuu aina ottamaan pienen riskin, että koko on sopiva. Vaikka teillä onkin tarkat mitat verkkokaupassa.

  • Hei Marianne! No eikö 🙂 Jep, meillä on hyvöt mitat verkkokaupassa ja kysy vain jos mietit jotain niin me vastailemme 🙂 shop@dopp.fi, Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 2. Postauksen asut ovat todellakin hyvän olon asuja; rentoja, stylejä ja miksattavia oman mielen mukaan. Täytyy kyllä sanoa, että kaikki Doppista hankkimani asut ovat olleet hyvän olon ja hyvän mielen asuja. Iso kiitos sitä Katalle, Gabille sekä Doppin enkeleille, jotka ovat auttaneet vaatepulmissani.

  Postauksen toppakeeppi tuo miekeeni muffinsin tai astronautin puvun, mutta on taatusti helppo kiepauttaa päälleen ihan minkä asun kanssa. Mahti muffini, joka tuo asuun eloa.

  Mohairneuleet saavat asun näyttämään upealta. Pehmoisen pörröiset ja elegantit neuleet tai neuletakit pehmentävät asua. Mohairneuleen kanssa alaosaksi nahkahame tai napakat legginsit ja jalkaan voi sujauttaa mieleisensä kengät. Gabin jalassa olevat rouheat loaferit ovat mageet. Rusettipaita reilun mohairisen neuletakin kanssa sopii todella hyvin. Vastakohdat vaatteen materiaalissa, väreissä ja vaatteen muodoissa tuovat asuun särmää.

  Legginsit tuovat mieleeni aina jumppatrikoot, mutta nämä ovatkin aivan toista niin materiaalin ja yksityiskohtien suhteen. Syksyn vaatekaappini tarvitsee täydennystä, joten mietintämyssy päähän mitä uutta Doppista tilattava vaatekaapissa oleviin vaatteisiin jotta voi helposti miksailla uusia comboja. Kata ja Gabi ovat jo napanneet omat suosikkinsa. Ihania uutuuksia Doppiin taas tupsahdellut ja video oli taas ihana piristys; oikea opetusvideo.

  • Hei Jaana! Nämä asut ovat kyllä niin ihania, että! Juu, legginsi fani en itsekään ole koskaan ollut, mutta nyt sytyin kun ovat tyylikkäitä ja kivat saappaiden kanssa, kun tiukka lhaje menee saappaan sisälle ja siihen yhdistää reilun neuleen. Kiva ja rento ja nuorekas look 🙂 jep, nyt mietintämyssyt päähän, miten vaatekaappia täydentäisi ja piristäisi itseä! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 3. Mukavat Rastina neuletakki ja toppakeeppi.

  • Hei Annamaija! kiitos, ovathan nämä ihania 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata