Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Puuvillainen neuleliivi ja neulejakku

Eilen kun heräsimme Hangossa ja kun pistin nenäni ulos veneen ovesta, niin kylmä tuuli puski päälle. Yön aikana oli tapahtunut iso käännös säässä. Sunnuntaina emme malttaneet vielä lähteä kotiin vaan vietimme koko päivän veneellä. Oli niin kuuma, että mies avasi flybridgelle biminikatoksen, jonka alla pötköttelimme ja suunnittelimme tulevaa syksyä ja talvea. Sunnuntai taisi olla tämän kesän vika hellepäivä, mutta se ei minua haittaa. Minä olen valmis syksyyn ja syksyn asuihin. Onhan tämä hienoa kun Suomessa on eri vuodenajat, jotka antavat ihanaa vaihtelua elämälle!

 

Tässä minä ja Valora flybridgellä nauttimassa tämän kesän vikasta hellepäivästä!

 

Floora neuleliivi toimii ympäri vuoden!

 

Floora neuleliivi

Floora neuleliivi on 100% puuvillaa. Neuleliivi on pehmoinen, mutta ei lörö. Neuleliivin tarkoitus on pukea se juuri mekkojen päälle, kuten tässä kuvassa tai housujen ja hameiden kanssa. Liivi on malliltaan reiluhko ja suoran mallinen ja edessä on taskut. Liivin alle voi pukea ihan sen tuotteen minkä itse haluaa, tämän tarkoitus on tuoda asuun näköä ja lämpöä.

Floora neuleliiviä löytyy kaksi kokoa ja minulla on päälläni se pienempi koko eli S/M

 

Antoinett A-linjainen mekko

Tässä uusin tulokas Antoinett perheeseen. Tämä mekko on ihan eri mallinen kuin suosittu Antoinett Pallomekko. Tässä mekossa on sopivan syvä V-kaula-aukko ja täyspitkät hihat. Hihojen olkalinjan kohdalla on hiuslaskoksia, jotka toimivat koristeina. Hihojen rannekkeissa on kauniit pienet ”timanttinapit”. Malliltaan mekko on istuva rinnan kohdalta, jonka jälkeen mekko levenee A-linjaisesti alaspäin ja loppuu juuri polven alapuolelle. Mekon lantion kohdalla on tilaa ja mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Vuodenajat

Vielä muutama sana vuodenajoista. Mieheni aina sanoo, kun kyselen häneltä säätä, että vaatekauppiaana haluan aina aikaisen kesä, aikaisen syksyn, aikaisen talven ja aikaisen kevään 🙂 Hän on kuunnellut minun selityksiä säästä nyt 22-vuotta, niin kuulemma tietää just mitä mietin säästä kun kuulen säätiedotuksen. Minunhan mielestä syksyn tulee alkaa 1.8. talven 1.11 kevään 1.2 ja kesän 1.5 eli juuri silloin kun vaatesesongit vaihtuvat 🙂 No, ei se nykyään ole enään niin tarkkaa, koska meille tulee vaatetoimituksia joka päivä/viikko ja juuri sen ajan vaatetta mille on juuri silloin tarvetta. Ennen vanhaan vaatetta tuli liikkeeseen harvemmin ja ne tulivat sesongeittain.

 

Jumo neulejakku

Jumo neulejakku on laadukas, hieman tukevampaa neulosta oleva 100% jakku. Sanoisin tämän tuotteen olevan jakun ja neuletakin välimaastoon sijoittuva tuote. Neulejakku on ihana päällä ja malliltaan se on ryhdikäs. Neulejakku on suoran mallinen, siinä on laskettu olkalinja ja se ylettyy pepun alle. Edessä olevia nappeja voi pitää kiinni tai neulejakku toimii hyvin myös auki pidettävänä. Edessä on taskut. Minulla on neulejakusta päällä koko XS, neulejakku on reiluhkoa kokoa.

Jumo neulejakussa on kaunis beigemelerattu sävy

 

Minulla on neulejakun alla musta Everlotta lyhythihainen cashmir neule. Jalassa minulla on Adian housut ja kaulassa tyylikäs Kecita ruutuhuivi.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Upeeta, että meillä on Suomessa neljä erilaista vuodenaikaa. Mietin juuri jaksaisinko kulkea ympäri vuoden kesävaatteissa jos olisi ikuinen kesä. En varmaankaan ja tuskin löytyisi mieleisiä kesämekkojaan koko vuodeksi. Vaikka syksy yllättikin, niin Doppin syysvalikoima on ainakin jäätävän hyvä.

  Floora neuleliiviä voi yhdistellä niin hameisiin, housuihin ja mekkoihin. Antoinettin A-linjainen mekko on yksinkertaisen tyylikäs, mutta hihojen rannekkeiden bling-blingit iskevät silmään.

  Jumo neulejakkua on helppo yhdistellä housuihin, kiepauttaa huivi kaulaan ja voi huoletta unohtaa viralliset blazerit. Jumo neulejakku on linjakas ja peittää sopivasti pepunkin.

  Toivottavasti Doppiin tulee lisää huiveja. Ehkäpä saamme sellaiset Doppwomanin omaan mallistoon? Huivi on ihana kiepauttaa kaulaan; sillä saa asuun vaihtelua ja se myös lämmittää. Vaikka kesää tuleekin ikävä, niin syksyssäkin on puolensa. Vaatevalikoima ja värimaailma vaihtuu.

  • Hei Jaana! Niin totta, en minäkään jaksaisi kesävaatteita vuoden ympäri 🙂 Kyllä tulee ja on itse asiassa tullutkin jo paljon pipoja, huiveja ja hanskoja. Kuvaillaan niitä, kun säät viilenevät 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 2. Jumo neulejakku kätevä moneen asuun yhdisteltävissä.Mustat napit kiva yksityiskohta.

  • Hei Annamaija! No niin on, tosi kätevä:) jep, ne tuovat neuletakkiin särmää. Mukavaa iltaa, Kata