Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mukavat ja tyylikkäät Flare housut

Huppista keikkaa, siitä on jo muutama viikko kun lupasin, että esittelemme aivan ihanat mustat jersey housut, joissa on kaksi täyspitkää lahkeen mittaa. Sen verran hikiset oltavat oli vielä viikko sitten, että housuja ei jaksanut jalkaansa vetäistä, mutta nyt on asia muuttunut.

Katso alla oleva video, missä kerromme Gabin kanssa tämän postauksen asukokonaisuuksista!

 

  • Koto paita € 69,95

 

Jaxy neuleliivi

Jaxy neuleliivi on monikäyttöinen tuote, sen voi pukea niin paitojen kuin mekkojenkin päälle. Liivi tuo lämpöä ja ulkonäköä. Neuleliivi on malliltaan suora ja se loppuu lantiolle. Liivissä on kauniit tummemmat napit. Gabilla on liivistä päällä koko S, liivi on reiluhkoa kokoa.

Jaxy neuleliivi on 100% villaa. Jaxy sarjaan kuuluu alla oleva pooloneule ja Gabin päällä oleva O-aukkoinen neule.

 

Moni bongasikin neuleeni Instasta viikonloppuna, kun olimme Hangossa. Gabi on tartuttanut minuun ”poolokuumeen” eli olen ihan rakastunut nykyään tällaisiin reiluhkoihin poolokaulus neuleisiin.

 

Jaxy O-aukkoisessa neuleessa on lepakkohihat ja ihanan leveä resori vyötäröllä. Tämä neule sopii myös leveämpi mallisen alaosan kanssa, koska neule on istuva vyötäröstä.

 

Flare housut

Flare housuissa on ihana materiaali, joka joustaa. Housuissa on korkea vyötärö, se ylettyy reippaasti navan yläpuolelle. Vyötäröllä on tyylikkäästi ommeltu kuminauha ja housuissa ei ole vetoketjua eikä nappeja eli ne vain vetäistään jalkaan.

Gabilla on päällä housuista 36/32″.

 

Housut istuvat loistavasti lantiosta ja reisistä ja on suoran mallinen jo ennen polven kohtaa ja lahje levenee aavistuksen alaspäin. Housuista tulee ottaa oma koko tai yksi pienempi koko kuin normaalisti.

 

Tässä minulla on päälläni koko 34/30″.

 

Housuista vielä sen verran, että Ponta housut ovat samantyyliset housut kuin nämä Flare housut. Housujen ero on se, että Ponta housua on valmistettu vain yksi pituus eli pituus ei riitä täyspitkänä pidemmälle naiselle vaan jää nilkan kohtaan. Toinen ero on se, että Ponta housut ovat hieman kapeamman malliset reiden jälkeen, polven kohdalta ja myös lahkeista kuin Flare housut.

Kummatkin housut ovat ihanaa materiaalia, ne joustavat ja vyötärö on ihanan korkea. Ponta housut löytyvät täältä.

 

Koto paita

Koto paidassa on kaunis kaulus ja miehusta. Kauluksessa on solmuke eli se on näyttävä. Kaulus ei ole kiristävä. Niskassa on kaksi nappia. Paita laskeutuu kauniisti ja levenee aavistuksen alaspäin, joten lantiolle on tilaa. Hihat ovat puolipitkät ja paidan helma on pyöristetty. Paita menee arkeen ja pieneen menoon. Minulla on graffiti paidasta päällä koko 34 ja Gabilla on french nougatista päällä koko 36.

 

Katso alla oleva video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Flare-housut ovat oikeat long legs-housut. Housut taikovat jalkoihin pituutta kilometri kaupalla ja näyttävät oikein salonkikelpoisilta. Tosi tyylikkäät housut!

    Koto paita on aivan ihana. Paidan kaulus näyttävä ja värit ovat upeat. Grafiitti on jännittä uutuus; pusero tässä värissä välkehtii ja iskee silmään kuin syksyllä meressä pomppivat silakat.

    Jaxy neuleliivi lämmittää taatusti; 100 prosenttia villaa on takuuvarma lämmittäjä. Syksy tuo aina poolot ja Doppiin on tullut ihania pooloneuleita. Kaulukset eivät kiristä, neuleen pituus passeli sekä malli on rento mutta ei myöskään leveä laatikko. Jaxy O-aukkoisen neuleen lepakkohihat ja vyötärön resori näyttävät todella hyvältä. Tähän neuleeseen itse yhdistäisin leveästi liehuvan hameen kaveriksi, niin vartaloon tulisi taas kaaria ja kurveja. Gabille sopii kyllä tämän neuleen kanssa nämä long legs housutkin.