Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Äidin ja tyttären syysasut

Mitkä ovat suosikkisi?

 1. Kuviolliset mekot
 2. Yksiväriset mekot
 3. Mesh mekot

Postauksen lopusta pääset linkistä katsomaan Reelsin näistä mekoista!

 

Kuviolliset mekot

 

Yksiväriset mekot

 

Mesh mekot

Katso Reels video TÄÄLTÄ

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

 1. Minun suosikkini näistä on yksiväriset mekot ja varsinkin musta neulemekko.

 2. Wau, mitä mekkoja!
  Näistä jokaiseen mekkoon voisin pulahtaa ja hyristä tyytyväisenä.
  Yksiväriset veti ensin puoleensa hillityllä charmillaan, mutta pian lumouduin kuviollisisra mekoista. Tovin katseltuani hurmaannuin Mesh mekoista, kun nehän ei rypisty lainkaan.

  Apuva, en pystyisi näin ruudun takaa katselemalla valkkaamaan mieleistäni vaan vaatii kyllä ”doppauksen” eli piipahduksen Doppiin, pujahduksen ihanaan pukukoppiin, sovittelemaan jokaista mekkoa sekä silti voisi pää olla pyörällä. Jos mekko pitäisi näistä valita itselleen niin ”doppaisin” ja pyytäisin Katan sekä Doppin enkeleitten lausua painavan sanansa mikä mekko on näistä se mekkoni. Näin olen tehnyt monesti, että olen luottanut heihin ja kertaakaan en ole katanut vaan aina on ollut nappivalinta. Tämä viikko onkin oikea mekkoviikko.

  • Hei Jaana! Kiva kun tykkäsit! Ei muuta kuin sovittelemaan 🙂 Ihania mekko niin arkeen kuin pieneen menoonkin juuri tuo mesh mekko 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 3. Mesh mekot suosikit, kuviolliset ovat levottomat.Rastina neuletakki lämmin ohuehkon mekon parina.

  • Hei Annamaija 🙂 kiva kun tykkäsit, mekoja moneen menoon 🙂 Kata