Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vaatekaapin paitapusero ja punainen jakku

Minusta tuntuu siltä, että pian olisi aika ruveta käymään läpi viime talven vaatteita ja ruveta pakkailemaan tämän kesän kesävaatteita varastoon ja laittamaan kiertoon sellaisia edellisvuosien vaatteita, mitä tänä kesänä ei laittanut päällensä ja myös sellaiset tämän vuotiset vatteet, joista tietää, että ensi kesänä niitä ei päällensä enään pue. On aika kartoittaa vaatekaappia ja miettiä syksyn ja talven outfittejä. Itselläni on syksyn outfitit päässäni jo suht selviä, kerron niistä myöhemmissä postauksissa lisää.

 

Tämä punainen jakku on täydellinen! Itse rakastan punaista väriä, se on niin reipas ja näyttävä! Voimaannun punaisesta väristä!

Cenette jakku on klassisen mallinen, edessä on yksi nappi. Jakku ylettyy pepun alle ja on aavistuksen vyötäröltä slimmattu. Jakkua on helppo käyttää kiinni ja se toimii myös auki loistavasti. Jakku on suht klassisen mallinen, se ei ole oversize mutta ei kuitenkaan pieni ja kittana. Minusta jakussa on hyvä malli, se ei ole kiristävä. Minulla on jakusta päällä koko 34.

 

Dream Boot farkut

Mainitsin, että kerron mitä tulee kuulumaan minun syksyn vaatekaappiini, ja yksi tuote on nämä farkut. Olen aina pitänyt bootcut farkuista ja housuista yleensäkin ja nyt kun niitä löytyy, niin nämä ovat minun 🙂 Rakastan levenevää lahjetta ja niiden tuomaa pidentävää fiilistä.

Näissä farkuissa on Dream farkkujen runko, mutta minusta nämä ovat aavistuksen korkeammat vyötäröltä kuin klassiset Dream farkut. Nämä joustavat ja ovat super pehmoiset päällä. Kerron koosta verkkokaupassa, mutta kuten siellä mainitsen, pidän siitä että farkut eivät ole ihan ”soivat” vaan ne ovat se varsinkin haarasaumasta hieman löysähköt. En pidä farkuista tai housuista jotka nappaavat haarasta kiinni. Tunnen itse ”trendikkäämmäksi ja tyylikkäämmäksi” kuin ne ovat hieman löysemmät. Mutta kaikilla on makunsa, joku ei voi sietää yhtään että haarassa on tilaa vaan ne on oltava ihan istuvat ja joku taas tykkää farkuista kuten minä. Makukysymys.

 

Alma stretch paitapusero

Alma stretch paitapusero on klassikkotuote tulevan syksyn- ja talven vaatekaappiin. Alma toimii yksistään, kaikkien alla, alaosien päällä sekä alaosien sisällä.

Paitapusero on kauniisti slimmattu ja istuu loistavasti. Materiaali on pehmoista ja joustavaa, ihanan tuntuista materiaalia. Kaulus on V-mallinen ja kauluksen reunaa kiertää pienen pieni fyrrykantti. Hihat ovat aavistuksen löysähköt ja ranteissa on rannekkeet yhdellä napilla. Paidassa on sisäänotot edessä ja takana ja helma on kauniisti pyöristetty. Minulla on paitapuserosta päällä koko 36.

 

Rosamunde hame

Rosamunde hame on kiva työhame ja pieneen menoonkin se soveltuu. Siinä on ihanan tuntuinen joustava materiaali. Hame tulee noin vyötärölle navan päälle, mutta ei kuitenkaan ylös vyötärön kapeimmalle kohdalle. Hameen edessä on koriste loopit, joissa on napit. Lantiolta hame istuu loistavasti ja hameen edessä on vekkejä. Takaa hame on suora eli takaosassa ei vekkejä ole. Minulla on hameesta päällä koko 36.

 

Tässä postauksessa tulikin jo kaksi tuotetta jotka pääsevät minun syksyn vaatekaappiini. Eli Dream Boot farkut ja tämä helppo paitapusero, joka on sellainen yläosa, jonka voin pukea minkä alaosan kanssa tahansa, eli miettiä ei pahemmin tarvitse. Koska valkoisia kauluspaitoja pitää aina välillä uusia, niin aion satsata sekä valkoiseen että mustaan  Alma paitapuseroon.

Olen valkoisten paitapuseroiden suurkuluttaja eli niitä tulee välillä uusia. Vaikka ne pesee huolella, niin silti ne menettävät kimmoisuuttaan ja valkoinen väri kulahtaa ajan saatossa

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Wau miten töydelliset syksyn setit! Punainen jakku, valkoinen paitis sekä Dreamin boot farkut luovat aikaan säpäkän, raikkaan ja virtaviisaisen tyylin. Tykkäsin.

    Kaunis musta Rosemunde hame istuvan valkoisen paitiksen sekä jalokiven värisen vihreän jakun kanssa saavat aikaan todella ylevän tyylin. Todella näyttävä ja tyylikäs.

    Nyt menee oma vaatekaappikin tarkempaan syyniin. Kesäasut säilöön, osa kiertoon ja syysasut tarkempaan tarkasteluun. Valkoiset paitikset tehokatsastukseen, muutama pois ja muutama uusi hankittava. Tänään aamulla ilmassa oli jo syksyn tuntua joten syksy on jo lähempänä kuin arvaammekaan.

    • Hei Jaana! Punainen on kerrassaan katseenvangitsija ja tuo asuun ihanasti särmää. Hameet ovat kivoja, niistä saa niin erilaisia asukokonaisuuksia eri yläosilla ja eri kengillä. Syksy on tosiaankin lähempänä kuin ollaan ajetultukaan. Elokuun lämpö vei syksyn pois mielestä ja vielä ainakin tänä viikonloppuna saadaan nauttia lämmöstä. Viikonloppuja, Kata

  2. Katseen vangitseva punainen jakku,Rosamunde hame sopiva sirolle naiselle.

    • Hei Annamaija! Punainen on iskevä väri 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata