Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

”Baby” samettimekot

Otsikossa oleva sana ”baby” ei suinkaan tarkoita sitä, että tässä postauksessa olisi kyseessä lastenvaatteista. Sana ”baby corduroy” on englanninkielinen sana, jota käytetään tietyntyylisestä samettimateriaalista. Tämä tietyntyylinen sametti on hyvin kapeaa samettia. Kaukaa katsottuna sametti näyttää jopa tasaiselta kankaalta. Baby corduroy on myös ohkaisempaa samettikangasta kuin ns. normaali sametti tai leveämpi rakoinen samettikangas.

 

Mekko istuu kauniisti myös selkäpuolelta. Mekko on malliltaan naisellinen ja sievä mekko. Naisellisen twistin mekkoon tuo helmassa oleva fyrrykantti ja sievyyden sen malli, aavistuksen slimmattu yläosa

 

Rianne ”baby” samettimekko

Rianne mekossa on V-kaula-aukko ja olkapäillä on muutama vekki. Hihat ovat pussimaiset kuminauha kujalla rannekkeissa. Hihoja voi nostaa mielensä mukaan. Mekko on hieman rinnan kohdalta slimmattu vyötärön poikkileikkaukseen saakka. Sivuissa on taskut. Poikkileikkauksen jälkeen helmaosa levenee kevyesti alaspäin, mekon helmassa on fyrrykantti ja mekko ylettyy polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Rianne mekkoa löytyy tummansinisenä ja vihreänä

 

Muutama sana mekkojen pituuksista. Mekkojen pituudet vaihtelevat kokojen mukaan. Minä olen 163 cm pitkä ja käytän esim. tästä mekosta kokoa 34. Jos kokoni olisi esim. 42, olisi mekko minulle huomattavasti pidempi, se ylettyisi reippaasti polven alapuolelle. Mittaamme aina koon M/38 verkkokauppaan ja kun siihen mittaan lisää/poistaa noin 2 cm per koko, saa oikean tuotteen pituuden.

 

Sametti tulee pestä nurinpäin ja jos mekon haluaa silittää, on mekko myös silitettävä nurjalta puolelta.

 

Katso allaoleva video, missä kerron mekosta.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Hei, varhaisin sinisen rianna baby samettimekon isoimman koon XL tai xxl ja soittelen huomenna miten saisin maksettua jos isoja kokoja vielä on jos ei ole sinisenä niin sitten vihreäkin kävisi. Terv. Merja kaurama

  • Hei Merja! Kiitos viestistäsi. Mekko on loppuunmyyty, mutta laita s-postia shop@dopp.fi niin katsotaan kuinka voisimme auttaa sinua. Vastaan snulle kun lähetät viestiä 🙂 yst. Kata

 2. Todella kauniit mekot ja materiaali vaikuttaa erittäin miellyttävältä. Malli vaan ei ole itselle laisinkaan mieluinen fyrryineen ja pussihihoineen. Heti ostaisin jos tuota mekkoa saisi ilman noita ”krimpsuja”. Vieno toiveeni onkin että ottaisitte mallistoonne myös ”simppelimpiä” mekkoja, kuten Baby ja Elle (mutta ilman olkalaskoksia, pussihihoja ja fyrryjä).

  • Hei Eva! Samettimekot ovat ihania. Voi meiltä löytyyy paljon klassisia mekkoja, ilman fyrrykantteja yms. Kannattaa katsoa esim. Doppwoman mekot, niitäkin päivitämme heti lisää verkkokauppaa kun ehdimme, syksyn mekkoja ei olla vielä ehditty kuvaamaan. Meiltä jos jostain löytyy eri mallisia asuja ja tyylejä moneen menoon 🙂 Muodissa asia on niin, että kun jokin asia on ”muotia” ja nyt ovat muotia ne fyrryt ja pussihihat, niin silloin niitä tulee löytyä 🙂 Mutta jotta me voimme tarjota kuluttajille muutakin kuin juuri sen hetken muotia, on oman Doppwoman tuotemerkkimme sitä varten. Seuraile! Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Rianne baby samettimekko on niin arkeen kuin pieneen menoon syksyllä napakymppi. Muistaakseni Rianne tarkoittaa muodokasta ja tässä mekossa on kauniit muodot. Kaulus, hihat, leikkaukset, taskut ja helman frilla ovat täydelliset, joten taivas on vaan rajana kun tätä mekkoa muokkaa mieleisekseen.

  Tummansininen on väriltään mustikkaisen pehmeä kuin voimustikka.
  Vihreä mekko tuo mieleen korpisuon vehreän sammaleen. Vaikea olisi valita näiden mekkojen välillä kumpaan väriin päätyisi, kun molemmat värit ovat hyviä.
  Syksyyn sopivia ja vartalolle armollisia näin kesän jälkeen.

  • Hei Jaana! No sitten on näillekin mekoille annettu nappiin oleva nimi 🙂 Kummatkin värit ovat loistavia ja toimivia ja mekot ovat todella kauniita päällä. Mukavaa torstaita, Kata

  • Hei Annamaija! mekot ovat ihania 🙂 Mukavaa iltaa, Kata