Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pallomekot!

Terveiset Suomen aurinkoisimmasta kaupungista, Vaasasta! Huh hellettä, sanon minä. Se enempää en sanokaan, ettei vaan mene valituksen puolelle, koska nythän ei valiteta. Jos vähääkään tulisi sellainen mieleen, niin kannattaa äkkiä kaivaa kännykästä viime talven kuvia kun lunta oli niin paljon ettei enään tiennyt mihin sitä auraisi ja puoli neljältä iltapäivällä olisi tehnyt mieli kömpiä sänkyyn kun luuli, että on yö. Edes pari kuppia kahvia ei auttanut siihen tilanteeseen.

 

Tässä tulee jo huomisen eli sunnuntain postaus, koska meillä huvilalla on niin huono verkko että postausten julkaiseminen, puhumattakaan videoiden julkaisemista YouTubeen, ei onnistu. Välillä kännykkä näyttää edgeä, välillä heikoilla palkeilla 3G ja sitten jos oikein tuuri käy, vilauttaa se esille 4G. Tietysti miehellä kännykkä toimii paljon paremmin kuin minulla, mikä menee minulla välillä ihon alle. Hän somettaa ja minä katselen vierestä, mutta ehkä tämä on opetus, että voisin hieman relata kännykän kanssa. Töissä en juuri känykkää päivisin ehdi vilkuilla, mutta sitten kun olen poissa pääkallopaikalta, on se liimautunut käteeni kiinni. Niin ja minullahan on niitä kaksi ja välillä kun toinen on hukassa, pistää se miehenkin jalat liikkeelle jotta perheessä säilyy rauha maassa.

Kävimme Vaasan keskustassa konttorilla, missä netti toimii, niin sain julkaista tämän postauksen. 

 

Pallomekko istuu selästä kauniisti poikkileikkaukseen saakka

 

Pallomekkoa löytyy tummansininen ja

 

tottakai musta! Mekko soveltuu pieneen menoon, työkäyttöön ja vapaa-aikaan.

 

Pallomekko

Antoinett pallomekko on hauska! Mekossa on Antoinett mekoille ja kauluspaidoille tyypillinen materiaali. Mekossa on lyhkäiset hihat, hihansuissa on kuminauha ja siinä on juuri sopivan syvä V-kaula-aukko. Mekossa on sisäänotot vyötäröllä ja poikkieleikkaus takana selässä, joten se istuu loistavasti. Helmaosa on pallomainen (lantiolla on tilaa) ja mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS.

Mekko on reiluhkoa kokoa ja koon ratkaisee rinnan- ja vyötärönympärys. Ne kannattaakin katsoa verkkokaupasta.

 

Katso alla oleva esittelyvideo mekosta!

Verkkokauppaan pääsee TÄSTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

8 kommenttia

 1. Tykästyin ja tilasin mustan pallomekon!

  Tällainen oli juurikin hakusessa elokuun iltamenoihin ja niin paljon kuin kirkkaista väreistä pidänkin niin musta on aina musta myös kesällä.
  Pallomekossa on aivan ihana materiaali; kevyt, ilmava, vähän kahiseva joka tuo päällä juhlavaa tunnetta ja taipuu kuitenkin moneen menoon. Myös leikkaus mekossa upea, istuu mutta ei kuitenkaan tiukka.

  Verkkokaupan toimitus jälleen nopea.
  Lauantaina tilaus sisään ja tiistaina jo mekko sovitukseen ja koko meni nappiin. Tilaamani mekkojen koot ovat aina osuneet kohdalleen, yhtäkään ei ole tarvinnut palauttaa tai vaihtaa; kiitos tuotteiden hyvin ilmoitetut mitat!

  • Hei Maritta! Kiva, kiitos 🙂 Mekko on tosiaan toimiva moneen menoon. Mahtavaa, että että koko meni nappiin ja kaikki muukin pelasi kuin rasvattu salama! Kiitos ihanasta palautteestasi 🙂 Kata

 2. Kaunis musta myös helteellä.On liian kuuma ilma suomalaiselle.

  • Hei Annamaija! Jep, musta toimii aina 🙂 Kata

 3. No nyt on tyylikäs ja ajaton mekko. Tulee jo syksyn tuntua…Tässä on arvostamani seikat kohdillaan, eli kaula-aukko on kaunis, materiaali on tukevampaa, löytyy hihat ja pituus on juuri alle polven.
  Toivoisin, että frilla ja fyrrymuoti, ylipitkät helmat sekä hihattomuus menisivät jo ohitse.

  • Hei Minna! Kiva kun tykkäät 🙂 Meiltähän löytyy kaikkea, on klasista, yksinkertaista, fyrrykanttia, rusettia ja pitkää sekä lyhyempää ja vaikka ja mitä 🙂 Kaikille jotain mistä tykätä! Mukavaa iltaa, Kata

 4. Mahtavat pallomekot! Salonkikelpoiset ja stylet. Helma on sopivan pitkä, pallomaisuus pukee ja mekon leikkaukset ovat kauniit.

  Materiaali kahisee kauniisti ja värit takuuvarmat. Toimistoon täydelliset mekot ja kengät voi valita menon ja oman makunsa mukaan. Tykästyin ja varmaan moni muukin.

  • Hei Jaana! Nämä ovat kyllä niin monikäyttöiset että 🙂 Jep, moni tykästyi! Kata