Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kietaisu- ja midimekko mustana tietty!

Jotkut mekot näyttävät siltä, että ei voisi kuvitellakaan, että ne olisivat jonkun muun värisiä kuin mustia. Tässä kaksi hyvää esimerkkiä siitä. Kietaisumekon esittelin Instagramin puolella Toy villakoira Daisyn kanssa silloin, kun olin hoitotätinä sille pari vuorokautta. Me bondattiin hyvin keskenämme, kun Daisy sai heiluttaa tahtipuikkoa eli määräsi koska on lattialla ja koska on sylissä 🙂 Joka tapauksessa tässä postauksessa esittelen kaksi loistavaa trikoomekkoa kesän helteille, koska vaikka on helle, tyylikkyydestä ei tingitä, eikö vain?

 

Orly trikoinen kietaisumekko

Orly kietaisumekko on hieman paksumpaa trikoota eli t-paita kangasta. Malliltaan se on klassinen kietaisumekko, jossa on olkapäiden alapuolelle lasketut hihat. Mekko menee loistavasti kiinni edestä ja kietaisumekot tulee aina sitoa napakasti vyötärölle. Kangas joustaa reippaasti. Helma osa on suora ja kietaisumekko loppuu polven yläpuolelle. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekosta kannattaa ottaa oma koko.

 

Vaasan Juhannus

En ole vielä kertonutkaan, mitä kaikkea kömmähdyksiä meille sattui kun olimme Vaasassa vajaat viikon Juhannuksen yli. Ensinnäkin venelaiturin portin avain oli jäänyt Helsinkiin eli emme saaneet venettä omaan laituriimme. Uusi avain hoitui ihmeen helposti Vasan kaupungin toimistosta, isot pisteet siitä. Yksi päivä kun tullaan Juhannus ruokakantamustemme kanssa huvilaan, olin minä unohtanut huvilan avaimen laukkuuni, joka oli taas poikamme autossa. Onneksi sää helli meitä ja saimme odotella avainta vajaat kaksi tuntia huvilamme terassilla…

Gabin koiralta Jadelta katkesi kynsi. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta joten Gabi tiesi mitä tuleman pitää. Nukutus, kynnen poisto ja kahden viikon kotona olo eli hyvästi heidän kesäloma reissut. Vaasassa ei kuitenkaan toimenpidettä lähdetty Juhannus aattona tekemään vaan Jade sai kipulääkettä jotta pärjaisi Juhannuksen jälkeiselle arkipäivälle. Tässä meni kaikki kuitenkin hyvin, koska katkennut kynsi irtosi itsestään ja vieläpä erittäin siististi, joten Jade välttyi leikkaukselta ja rauha laskeutui huvilaan.

Neljäs kömmähdys oli se kun veneemme Elisabeth sanoi ratin ja moottorin välisen suhteensa irti. Olimme lähdössä Juhannus aattona koko porukka lounaalle ja kun vene kääntyi rannasta merelle, ei ratti enään pyörinyt. Ilmeisesti joku ratas meni rikki ja nyt korjattavana… Onneksi ystävällinen perhe hinasi meidät laituriimme ja sitten alkoi selvitys mitä tehdä, mistä uusi vene, miten saada vieraat huvilalle jne. Poikiemme kaveri sai veneen lainaksi, joten tämäkin kääntyi hyväksi. Mutta se on niin, että kun menet ensimmäisen kerran Juhannuksena huvilalle, jonne pääsee ainoastaan veneellä, aiheuttaa se aina pientä hässäkkää.

 

Oleen trikoinen midimekko

Oleen mekko on myös joustavaa trikookangasta. Mekossa on O-kaula-aukko ja leveät olkaimet olkapäillä. Mekko on hieman slimmattu vyötäröltä, joten se on kaunis myös ilman vyötä. Sivuissa on halkiot, joten mekolla on helppo kävellä. Minulla on mekosta päällä koko S.

 

Verkkokaupastamme löytyy monia ihania trikoomekkoja, joten kannattaa tutustua! Verkkokauppaan pääsee TÄSTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Hei,onko teillä mahdollisesti myös ale-tuotteita?

  • Hei Anne! Kyllä löytyy, katso verkkokaupasta kohta SALE! mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Vaihderikas Juhannus mökillä.Orly kietaisumekko huoleton.

  • Hei Annamaija! jep, vauhtia ei puuttunut 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 3. Onneksi kömmähdyksienne juhannus on teillä takana päin ja tulihan siitäkin mitä muistella näin jälkikäteen hymyssä suin. Kun tilanteet on päällä ja vielä juhannuksena, niin ei naurata ja syke heittää tuhatta ja sataa. Tämä osoitti taas kerran sen, että teillä on tiivis ja yhteen hitsautunut family, vaikka mitä tapahtuisi, niin kaikki hoituu ja yhdessä luovitaan eteenpäin.

  Mitä tulee tämän päivän mekkoihin, niin onhan ne mustat mekot mageet. Pakko myöntää, vaikka nyt olen hullaantunut tummansiniseen. Helle sekoittanut aivoni kai.

  Kietaisumekot on aina stylet, mutta tämä erityisesti on style ja helppo. Cooling pantsit alle ja menoksi ihan minne vaan. Asusteet valkkaa vaan menon mukaan ja ilman turhia krumeluureja on yksinkertaisesti tyrmäävän upea.

  Midimekko vyöllä tai ei ja mustana on näyttävä. Helman pituus on armollinen ja käytännöllinen. Jos ei ole sattunut hipiä vielä ruskettumaan tai on palanut, ötökät napsineet tai muuten ei tykkää lyhyestä, niin midimekko on mitä parhain. Vilpoinenkin ja tyylikäs. Vaikea olisi valita päivän mekkoa näistä, kun ovat molemmat tyylikkäitä, vaikka tyystin erilaisia.

  Jade rukkaa ja toivottavasti paranee pian kuntoon. Valora saa hoitaa nyt vahtihommat ja antaa toipilaan lepäillä.

  Toivottavasti Gabikin pääsisi lomailemaan ja sinä Kata myös. Suomen kesä on niin lyhyt ja siitä pitää nauttia silloin kun se on. Nyt on hellettä, mutta ensi viikko enteilee jo toista.
  Sadetta kaipaa ainakin luonto, vaikka moni ei.

  • Hei Jaana! Juu näinähän se menee. Ensin pulssi nousee kahteensataan sadasosa sekunnilla, mutta kun sen saa sieltä alas, niin sittenhän homma lähinnä naurattaa. Ihanaa, kun pidöt tummansinisestä 🙂 Se on aina style ja ajaton. Jep, sanotaan näin että olen vaihtanut maisemia, mutta töitä teen päivittäin. Mutta maiseman vaihtokin on aivan ihanaa ja antaa virtaa 🙂 Katsotaan mitäö säätä on luvassa ensi viikolla, Valora ainakin odottaa viileämpiä kelejä. Mukavaa viikonloppua, Kata