Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Alekatsaus -30%!

Napsin kuvia liikkeestä, niin näette ALE tuotteita, mitä on jäljellä. Kirjoitin eilen Instagramiin, että ALE tulee olemaan tuttuun tyyliin lyhyt ja ytimekäs. Joten jos jotain tekee mieli, niin odottamaan ei kannata jäädä vaan napata oman näköiset herkut ostoskoriin tai tulla paikan päälle Yrjönkadulle.

Verkkokauppaan pääsee TÄSTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Nopeana nappasin verkkokaupan kautta löytöjä alesta ja tänään hain ihanuudet kotiin Doppista.

    Ihana tunnelma liikeessä, myyjät avuliaita ja ystävällisiä kuten aina, vaikka kiirettä piti. Asiakkaita shoppaamassa, mutta liikeessä oli viileää ja vaatteet selkeästi esillä. Bravo, näin ei ole kaikissa paikoissa alejen aikaan.

    Liekkö helle saanut aivoni heittämään kuperkeikkaa, kun ostokissani ei ollut mustaa eikä beigeä vaan tummansinistä ja valkoista. Tummansinisistä en ole liiemmin käyttänyt, mutta kenties minusta tuleekin Täti sininen? Vaihtelu virkistää ja ehkäpä hullaannun vielä kesälllä vaaleansiniseen. Kuka tietää. Nyt kannattaa tehdä nopsaan löytäjä.

    • Hei Jaana! Yes, hienoa kun teit hyviä löytyjä:) meillä puskee ilamstoinnit täydellä teholla ja aamuisin on jopa liikkeessä kylmä 🙂 Mutta ihanaa näin. Oho, missäs musta luuraa? Tummanininen tuo kivaa vaihtelua vaatekaappiin! mustaa ehtii taas käyttää 🙂 Helleterkuin Kata