Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Puuvillainen Jodina mekko

Katso esittelyvideo Jodina mekosta!

Verkkokauppaan pääsee TÄSTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Jodina mekko on viehkeä kesämekko. Asiallisen aamiaismekon sisarena ilahduttaa taatusti niitä, jotka kaipaavat mekkoon pientä kepeyttä ja keimailevaa naisellisuutta. Kaula-aukko, mekon leikkaus, helma ja frilla kauniitten sinisten kukkien kera loihtii kantajastaan oikean kesän kukkasen. Mekko millä hipsuttaa oikeilla asusteilla vaikka missä.

    • Hei Jaana! Se on juuri kuten kirjoitit 🙂 Kata