Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pallomekko hihoilla x 3 ja järisyttävät korkkarit

On perjantai ilta kun kirjoitan tätä julkaisua. Olen yrittänyt aloittaa tämän kirjoittamista jo useaan otteeseen, mutta keskittymistäni on häirinnyt tv:ssä pyörivä leffa. Mieheni sanoi, että laittaa jonkun leffan pyörimään ja sanoin, että laita vaan, mutta ei sellaista pätkää, että rupean tuijottamaan sitä, enkä saa blogia kirjoitettua. Laita jokin räiskintäleffa, ne eivät minua kiinnosta. En sen enempää kiinnittänyt huomiota aluksi elokuvaan, mutta sitten rupesinkin katsomaan sitä ja se olikin mielenkiintoinen leffa nimeltä ”Celine Dion kulissien takana”.

 

Pallomekko hihoilla

Antoinett pallomekko on hauska! Mekossa on Antoinett mekoille tyypillinen materiaali. Mekossa on täyspitkät hihat, hihansuissa on kauniit pienet napit. Olkapäillä on pienen pienet rypytykset. Mekon kaula-aukko avautuu hieman sivulle. Mekossa on sisäänotot vyötäröllä ja poikkileikkaus takana selässä, joten se istuu loistavasti. Helmaosa on pallomainen (lantiolla on tilaa) ja mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Leffasta vielä sen verran, että se oli oikein katsottava. Pidän muutenkin tällaisista elämänkerroista, minusta ne ovat kiinnostavia. On mielenkiintoista nähdä, miten heidän ura on noussut kiitoon ja mitä on tapahtunut sen varrella. Tässä leffassa oli ihanaa nähdä miten Celinen aviomies Rene´oli hänen elämänsä rakkaus ja myös toisinpäin. Katsoin netistä että aviomies kuoli vuonna 2016, 74-vuotiaana. Celine Dion on syntynyt maaliskuussa 1968 eli hän on minua vajaat puoli vuotta nuorempi. Summa summarun suosittelen leffan katsomista.

 

Pitkähihaista Antoinett mekkoa on saatavilla sinisenä ja viikolla 33 meille saapuu mekkoa vihreänä ja mustana, kuten kuvissa on. Tilaukset mekoista kannattaa tehdä heti, jotta saa tulevaan syksyyn oman pallomekon 🙂 Mekot löytyvät täältä.

 

Nyt laitetaan tennarit naulaan ja puetaan jalkaan korkkarit. Siis mitkä ovatkaan ihanemmat jalkaan kuin laadukkaat tennarit, mutta olen kyllä hieman kyllästynyt niihin. Minä haluan pukea jalkaani korkkarit! Haluan pukea jalkaani mustat pitkät housut hieman levenevillä lahkeilla ja mustat korkkarit…siis mikä on tyylikkäämpää. Tästä lisää myöhemmin, ehkäpä jo ensi viikolla.

Nämä kahdet korkkarit ovat loistavat jalkaan. Olen koeajanut niitä nyt muutamia päiviä ja kummatkin pääsivät omaan vaatekaappiini. Korko niissä on juuri sopiva ja ne eivät kiristä eivätkä purista mistään. Kannattaa tutustua, jos haluaa tyrmäävän upeat ja järistyttävän mukavat korkkarit.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Voi mitkä ihanat korkkarit, ehtis vielä sellaisia pitää. Ennen juhannusta mursin varpaani , vielä mennään löysillä tossuilla. Toivottavasti ennen lumentuloa edes kerran…

  • Hei Jaana! Voi ei, mahtoi sattua varpaan murtaminen. Toivotaan, että saat korkkarit pian jalkaan! Mukavaa iltaa, Kata

 2. Tyrmäävät korkkarit ja pallomekko ovat loistavat yhdessä. Mekkojen värivalikoimassa ilahduttaa takuuvarman mustan sekä sinisen lisäksi vihreä, mikä on sopiva syksyyn.

  Ritz korkkareiden koriste kerää katseet, mutta Milla korkkareiden koron muoto on henkeä salpaavan kaunis. Jos Dopp tunnetaan hyvästä ja laadukkaista vaatteista, niin kenkävalikoma on todella tasokas. Korkkarit käyvät Katan testin ja ovat taatusti hyvät jalkaan sekä kävellä.

  Vaikka tennareita rakastankin, niin välillä on ihanaa sujauttaa jalkaan korkarit tai ballerinat. Syksyn tullen taas nilkkurit tai saapaat tai jopa rouheat maiharit. Pääasia, että kengät istuvat jalkaan kuin hansikas ja niillä jaksaa kulkea sekä olla.

  Elokuvan katseleminen rentouttaa ja Celine Dion kulissien takana on katsomisen arvoinen. Heidän rakkaustarinansa oli niin kaunis. Celine laulajana on järisyttävän upea ja hän muutenkin tyylitaikuri. Meillä on Suomessa Doppin Kata kyllä aikamoinen tyylitaikuri, kun loihtii meistä jokaisesta doppilaisesta parhaat puolet esiin ja antaa ihania asuvinkkejä blogissaan.

  • Hei Jaana! Kiitos, meillä on loistavia kenkiä, hieman erilaisia 🙂 Olet oikeassa, olen super tarkka kenkien lesteistä ja jos korkkarit eivät ole hyvät jalkaan, niin ne eivät pääse jatkoon. Ihanaa kun alkaa nilkkuri- ja saapaskausi, itse odotan saappaita pitkästä aikaa. Kiva kuulla, että sinäkin pidit Celine Dionin elämänkerrasta, hän on tyylitaituri. Kiitos kohteliaisuudesta 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 3. Ritz korkokengät rusetilla tyrmäävät.Pallomekko ns.pikkumusta,jos tykkää tälläistä.Vaatii kyllä täydellisen vartalon.

  • Hei Annamaija! Ritz korkaarit ovat upeat, koriste on kaunis korkkareiden päällä. Tämä pallomekko on kyllä loistava siitä, ettei se vaadi täydellistä vartaloa vaikka niin voisi kuvitella. Se on istuva ylhäältä, mutta kukaan ei tiedä mitä sen sisällä on vyötäröstä alaspäin 🙂 Sopii sekä kurville että suoralle vartalolle. Mukavaa viikkoa, Kata