Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hopean harmaata pitkästä aikaa

Tuleva viikonloppu piti olla ihan rauhallinen, mutta mies keksi pienen ohjelmanumeron ennen Vaasaan lähtöämme, joka tapahtuu tiistaina. Hänelle tuli tarve käväistä lahden toisella puolella, siitä asiasta lisää ehkä myöhemmin, ja kun hän sanoi ottavansa Siljalta parvekkeellisen commodore hytin niin olen jo pakkaamassa laukkuani. Lasten mielestä kyseessä on ”öky hytti” ja tästä asiasta olen samaa mieltä. Mutta jos hän haluaa ”satsata” niin kyllähän minä lähden reissukaveriksi. Matka on lyhyt, lähtö lauantaina ilta puolessa ja maanantaina jo takaisin pelipaikalla aamusta klo. 9.30.

Mies puolusteli hyttivalintaa sillä, että jos minä haluan ottaa blogikuvia niin siinä parvekkeella tulee varmasti hyvät kuvat 🙂  Oikeasta narusta vedetty, tällä kikalla  minut saa mukaan!

 

Kanta mekko

Kanta kuviomekossa on upea kangas ja upeat värit! Mekko on malliltaan kevyesti alaspäin levenevä eli lantiossa on tilaa. Kaula-aukko on pyöreä ja niskassa on kaksi nappia. Rinnan yläpuolelta menee kaareva sauma eli olkasaumoja ei ole vaan hihat ovat yhtä palaa etuosan kanssa. Hihat kapenevat ranteita kohden ja ranteet jäävät kauniisti esille. Minulla on mekosta päällä koko 36 mutta 34 kävisi myös eli vastaa normaalia kokoa.

Yhdistin mekkoon helmikorut, mutta hopeiset korut toimivat myös mekon kanssa upeasti!

 

Tein keskiviikkona videon Instagramiin, jossa projektina oli terassimme rikkaruohojen kitkeminen laattojen välistä. Laattojen väliin kasvaa siis rikkaruohoja, joita suoraan sanoen vihaan. Tämä on joka vuotinen projekti näin heinäkuussa. Mitään myrkkyjä emme ole käyttäneet, koska terassi on metrin päässä merestä, joten käsipelillä pidämme sen puhtaana. Meillä oli kome tapaa rikkaruohojen kitkemisessä. Yksi tapa oli kontaten polvisuojilla ja sellaisella koukulla vetää laattojen välistä rikkaruohot pois. Toinen tapa oli pitkällä varrella, jonka päässä oli teräsharja ja koukku ja kolmas tapa oli käyttää akkukäyttöistä Ryobi laattojen välipuhdistinta. Paras tapa on kontaten vedellä rikkaruohot pois koukulla, sillä tuli paras jälki. En tiedä miksikä koukkua kutsutaan, mutta mies osti sen K-Raudasta ja se on tarkoitettu juuri tähän hommaan. Homman jälkeen harjasimme laattojen väliin kivituhkaa, joten nyt taas saadaan nauttia siisteistä laatoista ensi kesään saakka. Rakastan kun näen kätten jäljen, se on niin siistiä!

Video löytyy Instagramistamme DOPP Helsinki ja kohokohdista ”Katan jutut”

 

Laitan kuvia laivalla kuvatuista asuista, jos kuvat onnistuvat 🙂

Mukavaa viikonloppua!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Wau mikä mekko ja mikä lady! Lisäksi wau mikä yllätys mieheltäsi lähteä minimatkalle laivalla ja vielä kahden yöpyen hulppeissa puitteissa. Ihana, ihana yllätys sinulle ja juokse jo pakkamaan sekä nauti matkastanne. Kuvista tulee taatusti upeita ja julkaisukelpoisia.

    Tämä mekko vetää katsetta maagisesti puoleensa ja on taianomainen. Todella kaunis mekko ja sopii sinulle erittäin hyvin Kata. Tästä mekosta tulee minulle jotenkin mieleen riikinkukko, vaikka väritys ei ole riikinkukon. Mekko on kuin jonkun ylvään linnun sulkapuku. Mieleeni tulee kurki tai joku muu upea kahlaaja. Aivan ihana ja ei todellakaan tylsä mekko vaan sykähdyttävän kaunis. Hassu mielikuva minulla tuli tästä mekosta ja mekon väri sekä kuvio on jotenkin hypnotisoiva ja katseen vangitsija. Outo juttu, mutta todella kaunis mekko, elegantti.

    • Hei Jaana! No jep, juoksinhan minä 🙂 Mukava reissu oli. Niin on, yritin kauan miettiä mikä minulla tulee mieleen kuviosta, koska se sana oli kokoajan kielen päällä, mutta en keksinyt. Mutta nyt mieleen sellainen pahviputkilö, mihin pienenä katsottiin ja kun sitä pahviputkiloa väänsi niin sieltä näkyi erivärisiä ja mallisia kuvioita. Tiedätkö mitä tarkoitan? Mekko on upea, se on yksistään jo riittävä vahva. Mukavaa iltaa, Kata

  2. Kova kuviointi mekossa.Kyllä rikkaruohot puskevat läpi vaikka harmaan kiven.

    • Hei Annamaija! Se on totta, ne todellakin puskevat! Mukavaa iltaa, Kata