Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Wau mitä juhlamekkoja!

Kuvasimme eilen Gabin kanssa videon liikkeestämme. Näytän videolla mm. meidän uusia juhlamekkoja ja kuvasimme ne myös heti verkkokauppaamme ja laitan kuvat myös tänne blogin puolelle, koska mekot ovat kerrassaan kauniita! Paljon kysellään koska meille saapuu juhlamekkoja ja niitä on nyt saapunut mm. nämä mekot ja lisää tulee jatkuvasti toukokuun loppuun asti. Eli kun löytyy joku mieleinen asu, kannattaa olla nopea ja napata se itselleen. Tapaan sanoa, että tuotteet tulevat ja menevät ja lisää ei aina saada eli sen varaan ei kannata tuudittautua.

Liikkeen esittelyvideo löytyy postauksen lopusta!

 

Varali mekkoa löytyy päälläni oleva sorbetti väri ja valkoinen. Mekon erikoisuutena ovat sen hihat ja selkäosa.

 

Varali mekkoa löytyy myös midimittaisena ja värinä mekossa on musta. Tämä mekko tulee verkkokauppaamme tänään illalla ja tänne blogiin huomenna sunnuntaina.

 

Varali mekko

Varali mekossa on upeat hihat ja kaunis selkäosa! Mekon pussihihat on tuotu mekon eteen eli olkapäät ja hartiat jäävät pussihihojen sisälle eli vartalon yläosa näyttää mekossa hyvin sievältä ja hartialinja kapealta.

Mekon vyötäröllä on poikkileikkaus ja hameen helma levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin polveen. Niskassa on nauhat, jotka sidotaan rusetille. Selkäosassa on kuminauha ja poikkileikkaus jatkuu selkäpuolelle. Mekko on hieman pussimainen selästä, mutta se johtuu kuminauhasta eli sillä mekkoon saadaan mukavuutta ja tilaa tarpeen mukaan. Minulla on mekosta päällä koko 34, mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Vagga mekko

Vagga mekossa on super kaunis malli, joka imartelee vartaloa! Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Mekossa on puolipitkät hihat ja hihansuissa on frillakantti. Vyötärön kapeimmalla kohdalla on poikkileikkaus ja helmaosassa, hieman polven yläpuolelta lähtee yksi salsakantti. Mekko laskeutuu kauniisti ja siinä on vuori. Mekon takana on vetoketju ja mekko istuu kauniisti myös selästä. Mekko on aavistuksen pidempi takaa kuin edestä. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Sitruuna väri on kerrassaan näyttävä ja sävy keltaisessa on raikas ja puhdas!

 

Vagga mekko löytyy myös tämä seepra kuosi. Seepra kuosin väritys on tryffeli ja valkoinen. Minulla on jalassa Victoria avokkaat ja kaulassa Claire kaulakoru.

 

Balenska kietaisumekko

Balenska mekossa on kaunis, ihan kiiltävähkö kangas sekä naisellinen malli, joka korostaa kauniisti vyötäröä! Mekko on kietaisumallinen, siinä on kauniit pussihihat, jotka ylettyvät noin kyynerpäiden kohdalle. Mekon edustaa ja helmaa kiertää frillakantti ja mekko ylettyy noin polveen. Mekossa on vuori. Minulla on mekosta päällä koko 34 ja en ei tarvitse toppia alle, mutta jos mekko on edestä liian avonainen, voi mekon alle pukea topin.

Katso liikkeen esittelyvideo TÄÄLTÄ!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Mielestäni tänä keväänä ja jo pidemmän aikaa olette esitelleet mekkoja jotka ovat liian lyhyitä. Itse olen pitkä 175 senttinen nainen ja toivoisin että mekkoni olisivat vähintään polven peittäviä. Löytyykö valikoimista mitään klassisempia / ajattomia juhlamekossa jos tulen käymään liikkeessä.

  • Hei Elina! yritämme esitellä kaiken mittaisia mekkoja tasapuolisesti 🙂 Kyllä löytyy ja lisää tulee jatkuvasti eli mekot tulevat ja menevät, kuten tapaan sanoa 🙂 Juhlamekkoja tulee vielä koko toukokuun eli uskon, että kaikki halukkaat löytävät omansa, koska meillä on monipuolinen vaikoima niin värien kuin mekkomallienkin puolesta. Tervetuloa käymään, mukavaa sunnuntaita, Kata

 2. Niin paljon kauniita mekkoja 😍! Kävimme viikko sitten Kuopiosta asti ystäväni kanssa ostoksilla teillä. Ihana ostospäivä meillä yhdessä, saimme loistavaa palvelua, valikoimat olivat valtavan hyvät ja värimaailma tyylikäs! Suurkiitokset Kata sinulle ❤! Omiin juhliini valitsimme yhdessä Balenska kietaisumekon, joka on naisellisen viehättävä yllä. Se on varsin erityyppinen kuin juhlamekkoni yleensä, yksin miettiessäni olisin päätynyt “tutun turvalliseen” ratkaisuun 😂. Omaa ajatteluaan pukeutumisestakin on hyvä aika ajoin ravistella 👍! Kotiin saavuttuani ja mekkoa esitellessäni sain paljon kehuja mieheltäni, joka yleensä on aika harvasanainen näissä asioissa 😁.

  • Hei Marianne! Voi kiitos, ihanaa kun kävitte 🙂 Ja kyllä, sait upean mekon juhliisi, nöen sieluni silmillä sinut valmiina juhlimaan 🙂 Se on kiva ottaa jotain erilaista mitä normaalisti valitsisi, se tuntuu uudelta, mikä on mahtavaa! Juhlavin tuntuu erityisemmältä uudenlaisessa asussa. Mahtavaa, että kotonakin tykättiin, iso peukku sille! Ihania juhlia, Kata

 3. Wau mitkä mekot! Heti aamulla tuli luettua blogi ja nyt oli mekot kohdillaan. Kaloriton “sorbetti annos” aikuisille naisille!

  Varali mekko on magea. Mekon hihat ovat uhkeat, selkäosa rusetin kera kiinnitti katseen ja helma on kauniisti laskeutuva. Väreissä on missä valita; klassista tai säpäkkyyttä.

  Sirtuuna Vagga mekko iski silmään. Tässä mekko missä sinut taatusti huomataan. Pirteä, raikas ja puhdas väri. Seepra kuosi tyrffelin ja valkoinen luovat harmonisen sopusoinnin. Alan todellakin lämmetä tuolle uudelle sävylle: tryffeli.

  Balenska kietaisumekko on naisellinen ja keimaileva. Beige ja musta ovat klassiset ja takuuvarmat värit.

  Nytkö ne mekkoviikot alkoivat? Ihanaa, jos alkavat. Pitää vielä fiilistellä pariin kertaan video. Blogissa, verkkokaupassa ja vilahtelee tuotteita mitkä herättivät “ruokahalun”. Kenties ensi viikolla kalorivapaa herkkuhetki pistäytymällä Doppissa shoppaamassa jotain itselleen palkkinnoksi.

  • Hei Jaana! Ihanaa kun tykkäsit mekosta ja videosta. No kyllä, väriä mekoissa löytyy eli kaikille jotain. Mekot ovat ihania ja upeita ja niissä on hyvät istuvuudet. Mukavaa sunnuntaita, Kata

 4. Vagga mekko seeprakuosi on kaunis.Varali mekko rohkealle pukeutujalle.

  • Hei Anna-Maija! Juuri näin 🙂 Mukavaa päivää, Kata