Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mikä combo 1,2,3,4?

Tässä on neljä aivan ihanaa arkista asukokonaisuutta! Kaikissa on sama frilla t-paita ja salsahame, väri combot vain vaihtelevat. Mietin, että jos minun pitäisi laittaa nämä asut ns. paremmuusjärjestykseen, niin homman vaikeusaste olisi 10/10, koska minusta kaikki ovat loistavia! Mikä voi mennä pieneen, jos värisävyt ovat näin harmoniset, ajattomat ja tyylikkäät. No ogei, jos minun on pakko sanoa yksi asukokonaisuus joka vei sydämeni on se tämä ensimmäinen asukokonaisuus ja se johtuu siitä, että mielessäni mietin, että tryffeli väri ei tule olemaan paras beigen salsahameen kanssa, mutta olin väärässä!

En kerro tuotteista sen enempää, koska tuotteet löytyvät hyvillä kuvauksilla verkkokaupastamme. Pieni video asuista löytyy postauksen lopusta. Myös hiuspantoja löytyy verkkokaupastamme täältä ja laukkuja sekä kasseja täältä.

 

1. Tryffeli frilla t-paita ja beige salsahame

 

2. Valkoinen frilla t-paita ja beige salsahame

 

3. Beige frilla t-paita ja musta salsahame

 

4. Musta frilla t-paita ja musta salsahame

Katso video asuista täältä!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Vaikka olen itse niin mustan ja valkoisen ystävä, niin sydämeni vei numero ykkösen combo.

  Tryffeli frilla t-paita ja beige salsahame sointuivat hyvin yhteen. Asulla voisin kesällä kulkea arkena sekä jopa kesäisissä kyläreissuissa.

  Tryffeli on jännä väri. Olen kauan kaivannut ruskeaa väriä ja nyt sitä tuntuu löytyvän jönnissä uusissa sävyissä.

  Katsastin yksi päivä kesää silmällä pitäen pantani ja niitä pitää kyllä uusia. Pieni karvainen otuksemme oli napannut yhden ja pureskellut siihen hampaillaan tuuletusreikiä. Ei pitäisi koskaan jättää yöpöydälle mitään.

  Kesäkassikin olisi hankittava tai joku isompi rento laukku, mutta style.

  Pian se kesä tulee joten vaatekaappien siivous on edessä. Talvivaatteet säilöön ja kevyemmät esiin. Samalla tulee katsottua mitä tarvitsee ja mitkä eivät pääse jatkoon.

  • Hei Jaana! Eikö vain, tryffeliyläosa beigellä hameella oli ihana, hieman erilainen ja ennalta arvaamaton. Hiuspantoja löytyy useita, juu ne voi päätyä välillä vääriin suihin 🙂 Nyt kannattaa tosiaan tehdä vaatekaapin siivous, niin näkee mitä siellä on viime kesältä ja mitä tulee uusia. Mukavaa päivää, Kata

 2. Musta yhdistelmä harmonisin tyylikäs.

  • Hei Anna-Maija! Musta toimii aina, kuten sunnuntainkin postauksessa 🙂 kata