Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Äiti ja tytär tyylikkäästi mustissa

“Musta on aina tyylikäs”, on slogan mikä pitää paikkaansa. Mallistoistamme löytyy upeita mustia niin käyttömekkoja kuin juhlamekkojakin. Kuten kuvista ja videolta tulet huomaamaan, asukokonaisuudet ei ole niin tummia, koska mekkojen alta pilkottaa vaaleat jalat ja kädetkin näkyvät, koska mekkojen hihat näin keväisin ja kesäisin ovat lyhkäisiä tai puolipitkiä. Postauksen lopusta löytyy mekko reels.

Naines mekko ja Philipa mekko

Naines mekko

Naines mekko on intianpuuvilla tyylistä kangasta eli se venyy ja on miellyttävä iholla. Mekossa on V-kaula-aukko, puolipitkät hihat ja malliltaan mekko on ihan suora. Mekon sivuissa on halkiot. Minulla on mekosta päällä koko 34, mekko on reiluhkoa kokoa.

Mekon voi pukea vaikkapa uimapuvun päälle, se on kevyt ja helppo kesämekko. Mekon alle kannattaa pukea mustat alusvaatteet/alusmekon koska vaaleat alusvaatteet voi kuultaa mekon läpi.

 

Philipa mekko

Philipa mekossa on kauniit yksityiskohdat. Mekossa on V-kaula-aukko ja pussihihat kuminauha kantilla ja hihan reunaa ympäröi pitsikantti. Alhaalla helmassa on kankaaseen neulottu laskoksia ja helmaosassa on reikäkuvioita sekä helmaa reunustaa sama kuvio kuin hihoissa. Olkapäillä on hiuslaskoksia ja selkosassa on vekkejä ja mekko loppuu reippaasti polven alle. Gabilla on mekosta päällä koko 36, mekko on reiluhkoa kokoa.

 

Pam ja Dagnama midimekko

 

Pam mekko

Pam mekko on helppokäyttöinen mekko moneen menoon ainoastaan kenkiä vaihtamalla! Mekossa on sopivan syvä V-kaula-aukko ja hihat, jotka ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Mekossa on kolme salsakanttia ja ensimmäinen on juuri rinnan alapuolella. Mekko levenee kevyesti alaspäin ja loppuu reilusti polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Dagnama midimekko

Dagnama mekossa on ribbimäinen yläosa ja kankainen helmaosa. Mekon yläosa joustaa ja venyy ja se loppuu aavistuksen, muutaman sentin, vyötärön alapuolelle. Helmaosa on reiluhkoa ja sivuissa on taskut. Gabilla on mekosta päällä koko S eli mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Lisää laukkuja löytyy täältä ja hiuspantoja täältä.

 

Balenska kietaisumekko ja Varali midimekko

 

Balenska kietaisumekko

Balenska mekossa on kaunis, ihana kiiltävähkö kangas sekä naisellinen malli, joka korostaa kauniisti vyötäröä. Mekko on kietaisumallinen, siinä on kauniit pussihihat, jotka ylettyvät noin kyynerpäiden kohdalle. Mekon edustaa ja helmaa kiertää frillakantti ja mekko ylettyy noin polveen. Mekossa on vuori. Minulla on mekosta päällä koko 34 enkä tarvitse toppia alle, mutta jos mekko on edestä liian avonainen, voi mekon alle pukea topin.

 

Varali midimekko

Varali mekossa on upeat hihat ja kaunis selkäosa! Mekon pussihihat on tuotu mekon eteen eli olkapäät ja hartiat jäävät pussihihojen sisälle ja vartalon yläosa näyttää mekossa hyvin sievältä. Mekon vyötäröllä on poikkileikkaus ja hameen helma levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin polveen. Niskassa on nauhat, jotka sidotaan rusetille. Selkäosassa on kuminauha ja poikkileikkaus jatkuu selkäpuolelle. Mekko on hieman pussimainen selästä, mutta se johtuu kuminauhasta eli sillä mekkoon saadaan mukavuutta ja tilaa tarpeen mukaan. Gabilla on mekosta päällä koko 36.

Katso video mekoista TÄÄLTÄ!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

7 kommenttia

 1. Miksi kaikki mekot on yksvärisiä, tummia tai sitten vaaleita. Väriä ja monivärisiä kaipaisin näin keväällä ja kesää ajatellen. Elämän pitää olla vörikästä ei yksväristä,

  • Hei Marjo! Tämän postauksen aihe tällä kertaa oli mustat mekot 🙂 Kaikille löytyy varmasti mieleistä, on se sitten yksiväristä, mustaa, värikästä tai kuviollista, lyhkäistä tai pitkää, tiukkaa tai löysää. Kevät on vasta aluilla, kesästä puhumattakaan, kannattaa seurata 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 2. Musta on todellakin aina tyylikästä.
  Naines-mekko on kesäisen rento. Vyö vyötäröllä saa mekon astetta stylemmäksi.
  Philipa mekossa on niin monta hienoa yksityiskohtaa olematta kuitenkaan överi.
  Pam- mekko on moniköyttöinen, armollinen mekko, jolla voi tanssahdella ja tallustaa missä vain.
  Dagnama mekko on hurmaava hellemekko. Hihaton ja hulmu helmalla varustettu mekko hurmaa.

  Balenska ja Varali mekot ovat oivat mekot juhlaan. Jokaiselle löytyy Doppista takuulla mekko missä helman pituus on juuri itselle sopiva.

  Sandaalit, laukut ja pannat vaativat tarkempaa tutkailua.

  Ihana video ja tämä äiti&tytär duo sen kuin paranee jokaisessa kuvassa, postauksessa ja videossa. Niin luontevaa esiintymistä ja kaunottaret säteilevät kilpaa. Upeita naisia, upeissa asuissa.

  • Hei Jaana! Samaa mieltä, musta toimii aina 🙂 Ihanaa kun tykkäsit ja kiitos! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 3. Tyylikkäät naiset mustissaan.Vaikea valinta, minkä mekon ottaisi.

  • Hei Anna-maija! Sama täällä 🙂 vaikea valinta! Mukavaa iltaa, Kata