Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Valkoinen vai musta?

No siinäpä kysymys! Musta väri koetaan helpoksi näin talvella ja valkoista väriä hieman karsastetaan eli näin se yleensä menee. Me emme ole tottuneet valkoisiin mekkoihin tai vielä vähemmän valkoisiin housuihin talvella. Mutta kun tässä nyt näin valkoisesta väristä kirjoitan, niin sen voin todeta, että vaaleat yläosat juuri neuleissa ovat olleet erittäin suosittuja ja trendikkäitä parin viime vuoden ajan. Minusta tässä mekossa tämä ”winter white” on kerrassaan upea väri myös talvella. Se ei ole vitivalkoinen vaan hieman murrettu valkoinen, ei kuitenkaan kerma eikä liikaa keltaiseen taipuva. Vaaleat sävyt sydän talvella ovat ylellisiä ja hienostuneita.

 

Sovitin mekkoon mustia 30 den sukkahousuja. Sukkahousut eivät näkyneet räiskyvästi mekon läpi, mutta kyllä sen huomasi, että mekon alla on jotain tummaa. Vaaleat sukkahousut ovat mekon kanssa kauniit ja sopivat mustien sirojen nilkkureiden kanssa. Nilkkurit ovat jo muutaman vuoden vanhat, meidän Gaborin mallistosta, mutta nehän ovat loppu. Tällaiset nilkkurit ovat loistavat, käytän niitä aina silloin kun menen esim. viikonloppuna syömään. Toivotaan, että saadaan ensi syksynä vastaavia nilkkureita.

Doppwoman winter white Poncho on täydellinen mekkoon!

 

Niomi mekko

Mekossa on pehmoinen ja ihanantuntuinen materiaali, se on hieman trikoomainen. Mekon kauluksessa on muutama vekki, hihat ovat raglahihat ja puolipitkät. Hihat ovat myös hieman leveähköt, ne eivät nappaa käsiin kiinni. Malliltaan mekko on ihan suora, ry ja ly ovat saman levyisiä. Mekossa on vyö ja mekon pituutta voi itse säädellä vyön ansiosta, miten lyhkäiseksi sen haluaa. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 • Niomi mekko € 89,95 luonnonvalkoinen ja musta

 

Musta Niomi mekko ei ole pikimusta vaan se on harmaan musta. Väriä voisi kutsua myös pestyksi mustaksi. Mekon materiaali on samaa, kuin meiltä on löytynyt mm. Alano kietaisupaidassa jo muutaman vuoden. Materiaali on pehmoista ja miellyttävää iholla.

Minulla on jalassani mustat 30 den sukkahousut. Ne ovat sopivat näin plussa keleillä ja ne ovat myös kestävät. Itse saan harvoin sukkahousuja, muita kuin ohkaisempia kuin 20 den, rikki

 

Niomi mekot ovat loistavia mekkoja töihin, pieneen menoon ja kotoiluun, jos kotona haluaa pukeutua astetta siistimmin

Vastauksena kysymykseen ”Valkoinen vai musta”, vastaan valkoinen! Mitä sinä vastaat?

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Musta on parempi. Valkoinen on kylmän näköinen ja tuntuinen talvella.

  • Hei LukijaEsbo! Musta toimii aina 🙂 Winter white sävy ei ole niin ”valkoinen” eli on pehmoisempi kuin vitivalkoinen talvella. Olen samaa mieltä, että vitivalkoinen on kalsea talvella. Winter white tulee olemaan ensi syksyn hittisävy 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Black or white? Päivän pähkinä naureskelin. Ensi silmäyksellä sanoin, että valkoinen mekko. Valkoinen mekko oli jotenkin ylellisen näköinen ja Doppwomanin ponchon kanssa mekko oli aivan valmis pieneen menoon.

  Nyt illan tummetessa silmäilin mekkoja ja totesin, että kylläpä on kaunis mustan sävy mekossa. Todella vaikea pähkinä…

  Mekon malli on kyllä mainio puhumattakaan materiaalista. Materiaali on Alano paidan iki-ihana pumpulin pehmeä iholle mihin olen itse ihastunut. Materiaalia voin suositella isosti kaikille kokemuksella. Mekko pähkinä olisi minun vaikea ratkaista, kun molemmat ovat stylet.

  Gabor kengät ovat jalkaan kuin pumpulit. Katan jalassa olevat nilkkurit ovat oiva osoitus Gaborin ajattomuudesta. Voi kun näitä palailisi taas kuvioihin. Syksyyn saadaan varmaan odotella..

  • Hei Jaana! Totta, oli vaikeaa. Kummassakin on puolensa 🙂 Kiva kun pidät materiaalista, minustakin se on aivan ihana, pehmoinen ja ihana iholla. Toivotaan todellakin, että ensi syksyksi tulisi jotain vastaavia nilkkureita. Ovat kätevät kun haluaa korkoa ja mukavat jalkaan, gaborin tuottua lestiä 🙂 Ihanaa viikonloppua, Kata

  • Hei Anna-Maija! Musta toimii aina 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata