Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään trendikkäin T-paita kolmella eri tapaa -video

Logo T-paita on hieman oversize mallinen t-paita. Siinä on lasketut hihat ja se on malliltaan suora ja loppuu lantiolle. T-paidassa on ”The Essential Wardrobe” logo eli MEW, joka on paidan tuotemerkki. Katalla on päällä T-paidasta koko XS/S ja gabilla M/L.

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Tämän päivän räntäsateen selätti Katan ja Gabin tekemä video T-paita vinkeistä.
    Hymy tarttui, ulkona valitsevan sään tuoma mielipaha haihtui saaden uskomaan kesän tuloon ja T-paitojen rantautumiseen. Lisäksi tuli hyviä vinkkejä T-paitojen käyttöön. Väreinä musta ja valkoinen ovat tutut ja taatut, mutta taupe viehätti. Overzize malli laskettujen hihojen kanssa oli trendikäs.
    Näitä kahden ilopillereiden vinkki-videoita lisää, please.

    • Huomenta! Ihanaa kun video piristi. Tosiaankin räntäsade ei ollut kovinkaan mieltä ylentävää. T-paidat on kivoja vaihteeksi! Jotenkin ovat olleet piilossa viimeiset vuodet, mutta näisää on hieman asennetta, mistä itsekin tykkään. Mukavaa perjantaita, Kata

    • Ihana kuulla, että tykkäsit 🙂 Mukavaa perjantaita! Kata