Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään megatrendi on raitaneuleet!

Neuleet ovat olleet pinnalla nyt jo pidemmän aikaa. Tänä keväänä erityisesti raitaneuleet ja lettineuleet ovat huippu trendikkäitä eli toisin sanoen  nämä ikiklassiko neuleet. Tästä postauksesta löytyy sekä musta- että siniraitaisia neuleita ja niihin sopivia alaosia. Teimme aiheesta Gabin kanssa videon ja se löytyy postauksen lopusta.

 

Gitte raitainen neuletakki

Gitte neuletakissa on mustat raidat. Neuletakki on malliltaan suora ja ylettyy kivasti juuri haarasauman alapuolelle. Neuletakissa on napit edessä, suorat hihat ja taskut. Koska neuletakissa on kaulukset, voi sen pitää kokonaan myös kiinni, mutta sen alle voi pukea myös topin tai T-paidan. Gabilla on neuletakista päällä koko S.

 

Gitte neulepoolo

Gitte neulepoolo on musta/valkoinen. Neulepoolo toimii yksistään, neuletakin/jakkujen alla tai sen alle voi pukea valkoisen/mustan kauluspaidan ja kääntää kaulukset poolon päälle. Poolokaulus on yksinkertainen, sen voi kääntää kilpikonnamalliseksi jos haluaa. Neule on malliltaan suorahko ja se loppuu haarasauman kohdalle. Neuleliivin sivuissa on halkiot ja se on takaa hieman pidempi. Minulla on neulepoolosta päällä koko S.

 

Steller pusakka

Steller pusakassa on joustavaa jerseytä hihoissa, olkapäillä ja selkäosassa. Etuosa on ohkaista vanua. Pusakan sivuissa on rintalaskokset, jotka tekevät jakusta kauniisti istuvan rinnan kohdalta. Pusakka on slimmattu ja selässä on sisäänotot, joten se istuu kauniisti myös selästä. Pusakassa on taskut neulottu viistoon. Vetoketju on kullanvärinen. Minulla on päällä pusakasta koko XS. Pusakka on reiluhkoa kokoa ja yleensä sitä pidetään auki.

 

Annemarie raitaneule

Annemarie neule on ihanan pehmoinen ja miellyttävä päällä. Neule on aavistuksen alaspäin kapeneva, joten se näyttää upealta juuri kapeiden alaosien kanssa. Neuleessa on O-kaula-aukko, suorat puolipitkät hihat ja neuleen sivuissa on halkiot. Neule on edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa. Minulla on neuleesta päällä koko XS. Neule on reiluhkoa kokoa.

Raitaneule neulehameen kanssa on kaunis setti!

 

Annemarie neulehame

Annemarie hame on ribattua neulosta. Hameen vyötäröllä on leveä kuminauha ja hame vain vetäistään päälle. Malliltaan se on ihan suora ja joustaa reippaasti sekä vyötäröstä ja lantiosta. Vaikka hame on kapea, ei sillä ole vaikea kävellä, koska hame joustaa. Minulla on hameesta päällä koko S, hame on reiluhkoa kokoa joustavuutensa ansiosta.

 

Kiren culottes housut

Kiren culottes housut ovat joustavaa jerseytä ja aivan ihanat päällä. Housuissa on leveä kuminauha vyötärö ja se tulee navan päälle. Housut ovat istuvat lantiosta, jonka jälkeen ne ovat ihan suoran malliset ja vajaamittaiset. Gabilla on housuista päällä koko S.

 

Noeline raitaneule

Noelinen raitaneule on tummansininen/luonnonvalkoinen. Neuleessa on O-kaula-aukko, jossa on tummansininen kantti reunassa. Neuleen raidat ovat painottuneet vyötärön yläpuolelle. Malliltaan neule on suora, se ylettyy juuri haarasauman kohdalle ja neuleen sivuissa on halkiot. Gabilla on neuleesta päällä koko S.

 

Katso alla oleva video!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Jes raitaneuleita; ajattomia klassikoita. Näitä raitaneuleita, kun katsoin tuli mieleeni lempeät kesäillat merellä. Jotenkin raitaneuleet tuovat mieleen minulle kevään ja kesän, kun taas lettineuleet taas syksyn ja talven. Molemmat raita- sekä lettineuleet ovat kyllä ajattomia klassikoita, ikuisuustuotteita.

    Gabin päällä oleva Gitte neuletakki on hurmaava. Neuletakin taskut ovat oikeat katseenvangitsijat, hihat ja kaulus viimeistelivät neuletakin. Tykkäsin samoin kuin Gitte neulepoolosta. Hyvä vinkki, että tämän neulepoolon alle voi laittaa paitapuseron ja näin saa taas monikäyttöisyyttä.

    Annemarie setti on style puhumattakaan culottes-housuista, mitkä ovat saaneet minut pikku hiljaa lämpenemään. Taas tuli uusi malli pohdittavaksi. Vaatepähkinöitä taas mietittäväksi.

    Video oli ihanaa katseltavaa. Hyviä vinkkejä vaatteiden miksaukseen ja täynnä hyvää energiaa. Gabi säihkyy videolla ja esiintyminen on todella luontevaa. Kata on vaan niin ihana energinen sähikäinen, että videota katsellessa energia tarttuu taatusti. Teidän kahden välillä on hyvä, saumaton kemia. Kun toinen selostaa, niin pian jo toinen täydentää toisen kertomista. Luontevaa esiintymistä ja sulavaa yhteistyötä mitä on ilo katsella, kuunnella ja ottaa opiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.