Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

PANCHIC tennarit saapuivat!

Moneskohan tammikuu tämä jo on, kun Panchicit saapuvat liikkeeseemme? Hmm…DOPP Helsinki täyttää maaliskuussa 5-vuotta ja DOPP Vaasassa niitä oli jo ainakin kaksi vuotta ennen kuin DOPP Helsinki aukesi eli päädytään noin 7-vuoteen. Seitsemän vuotta ja ne ovat edelleen yhtä suosittuja ja täytyy todeta, että en ihmettele! Itseasiassa katso alla oleva video, niin kuulet ja näet millaiset ne ovat!

Päätimme Gabin kanssa, että koska kevään 2022 muoti tulee olemaan värikästä, suosimme jalkineissa ajattomia ja pitkäikäisiä värejä.

Kun vaatteissa hullutellaan väreillä, pidetään jalat maassa perusväreillä!

Panchic tennareita löytyy viisi väriä. Vaaleansininen, tummansininen, nutria, valkoinen sekä musta ja koot ovat 36-41

 

 

 

 

 

Panchic tennareita löytyy tämä erä, lisää tennareita ei tule. Niitä ei kannata jäädä miettimään, jos ne haluaa!

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat,

9 kommenttia

 1. Höh kun alkavat koosta 36. Itse aikuinen nainen pienellä jalalla, eli 34-35.
  Terv. Pieni aikuinen

 2. Ihanat kengät, parhaat jalassa. Mulla on kahdet tällä hetkellä käytössä. Mustat valkoisella pohjalla olisit toivelistalla. Toivottavasti ensi keväänä niitä tulee.

  • Hei Tarja! Kiva kun tykkäät! Olen samaa mieltä, ovat loistavat jalassa. Katsotaan mitä saadaan kevääksi 2023. Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Aamulla lukaisin postauksen sekä kurkkasin videon ja ajattelin käyvän pikaisen lenkin sulatellen samalla panchicien värivaihtoehtoa itselleni, mutta ei olisi kannattanut pohtia vaan toimia. Tänä aamuna olisi kannattanut olla early bird ja napata ”matoon” heti. Molemmar värivaihtoehdot; valkoinen ja nutria loppuivat heti koossani ja niitähän ei enää tule.

  Kotiväki antoi noottia, että et sitten kuunnellut Kataa videolla lainkaan. Turha itkeä tossujen perään. Toivon totisesti, että beigejä ja valkoisia ”pantsuja” saataisiin lisää, mutta taitaa olla toiveajattelua? Kata tuleeko beigejä tai valkoisia lenkkareita edes, mitkä olisi keveät ja helpot sujauttaa jalkaan?

  • Hei Jaana! No höh, niinkö kävi ? Tennarit hupenivat vauhtia, niin kävi myös vuosi sitten. Valitettavasti lisää ei näitä ei saada. Mutta kyllä tämä iloksi muuttuu, tennareita tulee useita ja väreinä on valkoinen ja musta ainakin. Oi ja mitä ihania saldaaleita on tulossa! A-i-v-a-n i-h-a-n-i-a :)) Mukavaa viikkoa, Kata

 4. Upeita, erityisesti nuo nutrian väriset – mutta niin näköjään muidenkin mielestä 😅. Ensi vuonna uusi yritys!

  • Hei Lahtiska! Kiitos 🙂 Ensi tammikuussa, samaan aikaan, tulee uusi satsi 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 5. Kenkiä ei uskalla tilata sovittamatta, on niin konstikkaat jalat.Muuten olisi varmaan mukavat jalassa.

  • Hei Anna-Maija! Juu, nämä ovat mukavat jalkaan, mukavempia saa etsiä 🙂 Hyvää viikkoa, Kata