Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Näyttävät midimekot ja Pikku D

Jos seuraat meitä Instagramissa tai Facebookissa, niin näit varmasti viime lauantaina hauskan Reelsin eli lyhkäisen videon, jossa tanssahtelin hurmaavissa mekoissa Toyvillakoira Daisy sylissäni 🙂 Daisy tuli käymään toimistolla ja hetihän se mallin hommiin joutui. Pari tanssahdus tuokiota se oli hommassa mukana, mutta kolmannessa tanssissa sille riitti ja se hyökkäsi nenääni kiinni 🙂 Nenähän on kiva uloke kasvoissa, johon on helppo tarttua!

Daisyllä, kuten Valoralla ja Jadellakin, on monta lempinimeä. Daisyn lempinimiä on mm. Pikku D, DD (Daisy Diana) ja KP=karvapallo 

 

Mardia mekko

Mardia mekko on UPEA! Punainen väri on aavistuksen lämpöisen sävyinen, se ei ole sinipohjainen sävy. Mekossa on ympyrä kaula-aukko jossa on pieni nappi. Hihat ovat puolipitkät ja ranteissa on kuminauha, jolla voi sädellä hihan pituutta. Hihat on kauniisti leikattu, ne on kainaloiden kohdalta leveämmät ja hihan sauma tulee hieman edemmäs, rinnan sivuun, joka tekee sen, että yläosa näyttää sirolta. Vyötäröllä on nyörit, jolla mekkoa voi kiristää vyötärölle tai antaa sen roikkua rennosti. Helma levenee kevyesti alaspäin ja on midimittainen. Mekossa on vuori ja sivutaskut. Minulla on mekosta päällä koko 34, mekko vastaa normaalia/aavistuksen reilumpaa kokoa.

 

Royal mekko

Royal paisley mekossa on upeat värit ja ihana malli! Mekossa on pitkät hihat. Kaula-aukko on O-mallinen ja kaula-aukossa on hakanen, jolla sen saa kiinni. Mekossa on hieman laskettu vyötärö ja ja yksi salsa kantti polven yläpuolella. Mekon sivuissa on taskut. Mekko on midittainen ja minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia/aavistuksen reilumpaa kokoa.

 

Kävin kampaajalla vajaat viikko sitten. Viime kampaaja käynnistäni oli kulunut 9 viikkoa. Ehkä vielä pari viikkoa olisin voinut sinnitellä juurikasvuni kanssa, mutta koska olen lähdössä lyhyelle reissulle, niin halusin että hiukseni ovat siistit. Annoin kampaajan myös leikata hiuksiani lähes 5 cm ja tulos oli hyvä. Yritän kasvattaa etuhiuksiani saman mittaisiksi kuin muut hiukset ovat ja kyllähän ne kasvavat, mutta ärsyttävän hitaasti. En ymmärrä kuinka muuten hiukseni ovat kasvaneet tänä syksynä hurjaa vauhtia. Kova työnteko ja yksipuolinen ruokavalio eivät ole nähtävästi haitanneet hiusten kasvua. Olen syönyt reilusti yli 100 Saarioisten pinaattikeittoa kesän jälkeen. Kodin jääkaapista löytyy ainoastaan minun pinaattikeittoja ja raejuustoa ja liikeen jääkaapista näiden lisäksi Gabin kasvisruokia. Mies syö kaurapuuroa ja minä pinaattikeittoa ja näin olemme syöneet myös viikolla iltaisin, kun olemme tulleet kotiin. Laiskuus on iskenyt meihin täydellä teholla, pää lyö tyhjää ruokakaupassa ja kerään robotin lailla keittoja, puuroa, mustikoita ja raejuustoa ostoskoppaan. Niin ja coca cola zero limsaa, vaikkakin se ei varmasti ole kovin terveellistä eikä tee hyvää iholle. Pakko petrata ruokatottumuksia, koska koko syksy on menty sieltä missä aita on matalin.

Olin Rukalla onneni kukkuloilla, kun sain hyvää ruokaa ja nyt reissussa aion nauttia hyvästä ruoasta. Mitähän sitä keksisi, etten palaisi pinaattikeittojen äärelle kun palaan reissusta?

 

Svengaus videon vihreästä Flora kukkamekosta löytyy enään koko 34 täältä.

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. On se punainen mekko upea, mutta Royal mekko lumosi minut kuviollaan ja väricocktaililla. Tuli mieleen meri, kesä ja loma. Flora mekko oli naisellinen ja Doppilaisten suosikki, kun meni kuin kuumille kiville. Midimekot ovat todellakin näyttäviä ja rakastan itse ennen kaikkea niiden liehuvia helmoja, mitkä saavat svengaamaan ja hyvälle tuulelle. Hyvän mielen mekkoja.

    Pikku D on oikea magneetti ja vetää katseita siellä missä liikkuukin. Rakas, millä on monta nimeä ja nökee, että hän nauttii huomiosta. Hurmaava pakkaus!

    Katan hiukset saivat loistavan käsittelyn kampaajalla. Ihana uusi, tyylikäs reissutukka. Hyväkuntoinen ja elinvoimainen pinaatin voimalla. Ihanaa reissua sinulle Kata.

    • Hei Jaana! Ihanaa kun tykkäsit midimekoista, ovathan ne näyttäviä 🙂 Pikku D on kerrassaan hurmaava, tehokas ilopilleri ja minusta ihan ”Ransu” koiran näköinen Pikku Kakkosesta, muistatko Ransua? 🙂 On se jännä että vain 5 cm leikkaa, niin hioukset ovat ihan erilaiset. Ne näyttävät paljon paksummilta ja elinvoimaisimmilta. Tämä mitta on aika hyvä, sen saa laitettua erilailla ja ei mitään onnelmaa, ettei se ylettyisi kiinni. Ja kiitos, reissu on ollut aivan ihana kun säätkin rupesivat suosimaan meitä! Kata

  2. Kun astuu ovesta punainen mekko päällä,niin kaikki katsovat ihastuneena.On se niin vangitseva väri.

    • Hei Anna-Maija! Totta, punainen ei kyllä keneltäkään jää huomaamatta 🙂 Kata