Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Sävy sävyyn

Kuvasimme viisi asukokonaisuutta sävy sävyyn. Täydelliset sävy sävyyn olevat asukokonaisuudet löytyvät postauksen lopusta olevasta videosta. Tässä on kuvat asuista, mutta näissä kuvissa ei kengät ole sävy sävyyn, koska emme voineet kuvata kenkiä ulkona, jotta ne eivät likaantuisi tässä kelissä. Minulla on jalassani ihanat loaferit, jotka pääsivät minun keväiseen vaatekaappiini.

Videolla olevat Panchic tennarit ovat jo loppu ja valitettavasti emme saa niitä lisää

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät verkkokaupastamme, jossa kerron tuotteista lisää eli klikkaamalla tuotteen nimeä, pääsee suoraan verkkokauppaan tuotteen kohdalle.

 

 • Brandi raitamekko € 109,00
 • Naline neule saapuu liikkeesemme helmikuun puolivälin jälkeen  vaaleansinisenä ja luonnonvalkoisena € 79,95

 

 

 

 

 

Loaferit

Valkoiset loaferit kultaketjulla ovat super kauniit! Loaferit ovat kevyet ja ihanan tuntuiset jalkaan. Niissä on valkoinen kumipohja ja reunaa sekä pohjaa kiertää beige kaunis kantti. Loaferit vastaavat normaalia kokoa. Minulla on loafereista koko 5/38, kuten minulla normaalistikin on. Koossa 5/38 sisäpohjan pituus on 25 cm.

Katso alla oleva video!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  • Hei HR 🙂 Loafereita on ollut liikkeessä ja verkkokaupassa, mutta ne on loppuunmyyty. Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 1. Silmiä hivelevä, sydäntä sykäyttävä ja henkitystä salpaava upea, upea postaus ihanan videon kera on taas oiva osoitus Katan mielettömästä kyvystä stailata tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Ihania comboja ja taatusti niistä löysi moni mieleisensä.

  Jokaiseen asukokonaisuuteen oli tarkoin valittu jokainen pala ja lopputulos oli kuin taideteos mitä on ilo katsella. Beige asukokonaisuus viehätti eniten minua, mutta niin pisti pään sekaisin ne muutkin.
  Video viimeisteli lukunautinnon ja nyt on sulateltava näitä asuvinkkejä tovi.

  • Kiitos Jaana 🙂 Ihanaa kun tykkäsit asuista. Sävy sävyyn pukeutuminen on kyllä kaunista, Kata

 2. Minua kyllä miellyttää eniten tuo sininen asukokonaisuus, jossa on jakku, lettineule ja farkut! Tyylikäs bleiseri näyttää hyvältä rentojen farkkujen kanssa. Todella hieno idea! Kaikki muutkin kokonaisuudet mainioita! Ja kiitokset jälleen erinomaisesta videosta!

  • Hei Marianne ja kiitos kommentistasi 🙂 Farkut ja lettineule ovat aivan ihania, ovat minun matka-asuni Espanjaan. Jakku on kerrassaan style, kultaisilla napeilla. Kiitos kun tykkäsit! Kata

 3. Tyylikäs beige takki ja pirteä vaaleansininen raitamekko.

  • Hei Anna-Maija 🙂 No jep, ihania kummatkin 🙂 Kata