Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Rich cargo housujen kaksi uutta väriä

Rich cargo housujen kaksi uutta väriä

Viime viikonloppuna tein lumitöitä niska limassa. Aurausauto ajoi tietämme useita kertoja ja aina heitti sisääntulon kohdalle lumivuoret jotka piti aurata käsivoimin pois. Minä pidän siitä, että piha-alueelta on aurattu lumet pois melkeinpä viivottimella mitaten. Muistan kun tulimme kahden viikon reissusta perheen kanssa Thaimaasta vuonna 2002, niin omakotitalomme edessä oli niin korkea lumivuori, että ensitöiksemme jouduimme ruveta heittelemään lunta pois, jotta pääsimme ajamaan pihaan. Aurausauto oli heittänyt sellaisen lumivallin kulkutien eteen, että vaikka pääsimme pihaan, niin silti tie ei suinkaan ollut tasainen kun meille tultiin, vaan lunta ja jäätä oli pihaantulon kohdassa kukkuraksi asti vielä pitkälti keväälle, kun muilla oli jo sulat pihat. Että tämä harmitti minua. Eilen aamulla kun päästin Valoran ulos meren puoleiselta terassilta, niin ihan säikähdin kun kaikki lumi oli sulanut pois. Teimme sunnuntaina polkuja, joita pitkin pääsemme avantouimaan ja Valora kävelylle, niin kaikki polut ovat sulat ja terassilaudat  ja kivetyksetovat näkyvillä.

Tykkään tehdä lumitöitä, otan lumityöt urheilun kannalta. Nyt olen kyllä sitä mieltä että lumen ei tarvitsisi enään tulla takaisin nyt kun se suli jo pois. Tosin uskon sen olevan pelkka ”turha toive” vielä tammikuun puolivälissä eli monta hikiaamua lumitöiden parissa lienee vielä edessä!

Rich cargo housujen kaksi uutta väriä

Edellisten mallistojen vihreän väriset Rich Cargo housut ovat olleet tummanvihreät eli tummemmat kuin tämän kevään 2022 vihreä sävy. Alla oleva cafe latte on taas huomattavasti tummempi ja beigempi kuin edellisten mallistojen vaalea beige sävy.

 

Rich cargo housut

Cargo housut ovat rennot, mutta tyylikkäät. Niissä on hieman asennetta vetoketjutaskulla oikean reiden sivussa sekä lahkeen sivu saumoissa. Sivussa on taskut ja takana on vale läppätaskut. Cargo housut ovat puuvillaa ja niissä on muutama % stretchiä eli ne ovat mukavat pitää. Vyötärö ylettyy juuri navan kohdalle ja fiilikseltään ne saavat olla hieman löysähköt, mutta muistathan kuitenkin, että puuvilla housut venyvät hieman käytössä. Minulla on housuista päällä koko 34.

 

Rich cargo housujen kaksi uutta väriä

Minulla on jalassani viime kevään DOPP tennarit. Nämä kyseiset tennarit loppuivat siis jo viime keväänä ja uudet DOPP tennarit saapuvat meille ensi kuun aikana. Uusien DOPP tennareiden värit ovat valkoinen ja musta ja ne ovat taas kerrassaan upeat! Ne ovat punottua nahkaa ja niissä on kultaiset yksityiskohdat 🙂

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Lumityöt käyvät ihan urheilusta. Tänä aamuna linnut lauloivat jo mielestäni kevätlauluja ja toivoin minäkin ettei lunta enää tulisi. Kyllä sitä taitaa vielä tulla tupsahtaa, vaikka vaatekauppoihin jo saapuukin kevätostot sisään.

    Gargot on rennot housut, niissä on asennetta. Lettineuleita on Doppiin rantautunut taas. Yhdessä vaiheessa kun kurkkasin, niin kokoja ei ollut, mutta nyt löytyy onneksi. Neuleet ovat helppoja sekä huolettomia.

    Kiva, kun Doppin tennareitakin tulee. Tennarit tulivat, valoittivat minut ja jalat kiittää. Täytyy myöntää, että välillä on kiva sujauttaa jalkansa myös korkkareihin ja sipsutella niillä. Odotan innolla sunnuntain postausta josko sieltä saataisiin kevään mekoista maistiaisia.

    • Hei Jaana! No kyllä, ihan hiessä olen kun pusken lunta pihalla. Tapaan nostaa pipon otsan päälle kun tulee hiki ja silloin kun pipo on tässä asennossa, sanoo mieheni että minulle ei kannata puhua tai ainakaan antaa aurausohjeita, koska käyn kuumana ja hikisenä olen pahantuulinen :)) lettineuleet ovat nyt todella IN eli trendikkäitä. Näissä myös matsku on loistava, pese ja pidä. Jalat kiittävät tennareista mutta välillä mieli kiittää korkkareista. Onhan se ihanaa pukeakorkkarit jalkaan! Mukavaa iltaa, Kata

  2. Lumityöt ovat oivallista kuntourheilua.

    • Hei Anna-Maija! Kyllä, lumitöillä saa hien pintaan 🙂 Mukavaa iltaa, Kata