Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ruutuinen paitamekko

Olipa upea sää Isänpäivänä! Mies haki lapset veneellä meille Isänpäivälounaalle Helsingin kauppatorin rannasta. Olin laittanut lounaaksi bataattiranskiksia, lohimedaljonkeja, salaatin, katkarapuchili kastiketta ja erilaisia lisukkeita dippeineen. Lapset nappasivat tullessaan Stockmannin Herkusta 6 erilaista leivosta, jotka jaoimme kristillisesti jälkkäriksi kahvin kanssa. Illalla kaivoin esille jo kynttelikön olohuoneen ikkunalle. En ole ikinä laittanut jouluvaloja vielä tässä vaiheessa, mutta tulipa kyntteliköstä ihana tunnelma. Olen itse sellainen, että laitan mielummin joulukoristeet ja valot ajoissa ja otan mielelläni ne pois äkkiä joulun jälkeen. Ulkovalot ovat ainoat jotka jätämme helmikuulle, koska illat ovat pimeitä ja valot ulkona tuovat edes hieman valoa. Meillä on meri edessämme, niin se on talvisin pimeä paitsi jos on jäässä… Helsingin Eiran valot näkyvät pieninä pisteinä, muuten on säkki pimeätä.

Kysyin Instagram storyssä, että onko moni laittanut jo joulua? 66% vastanneista on laittanut jo joulua ja 34% vastaa, että ei vielä

 

Ruth ruutumekko

Ruth ruutumekko on loistava arkimekko talveen. Mekko on klassisen mallinen paitamekko, jossa on paitiskaulukset, napit edessä alas asti, vyö vyötäröllä ja taskut sivuissa. Minulla on mekosta päällä koko 34, olen 163 cm pitkä ja mekko ylettyy juuri polven alapuolelle. Mekko on reiluhkoa kokoa.

Mekon alle voi pukea poolon. Itse pidän hihattomasta, valkoisesta Dagna poolosta, koska se on helppo pukea kaikkien alle. Se saa olla napakka, se tuntuu ihanalta ihoa vasten ja lämmittää myös talvella.

 

Stitch olkalaukku

Stitch olkalaukku on samaa sarjaa shopperin kanssa, joten ne toimivat loistavasti yhdessä, mutta toki myös erikseen. Laukussa on säädettävä hihna ja siinä on edessä pienempi lokerikko vaikkapa avaimille ja muutenkin laukkuun mahtuu kaikki tarvittavat tavarat kännykästä huulikiiltoon.

 

Stitch shopperi

Stitch shopperi on todella ihanan tuntuinen kun laukku on rypytetty. Laukku on myös kevyt ja tilava, se toimii jokapäiväisenä työlaukkuna tai myös pienenä reissulaukkuna.

Laukut näyttävät ihanilta yhdessä, ne muodostavat söpön setin!

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.