Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Midi- vai polvipituinen mekko?

Ciara kietaisuneule

Nyt saapui taas kaksi aivan ihastuttavaa mekkoa. Toinen mekoista on midimittainen ja toinen polvimittainen. Mietin juuri, että jos olisin lähdössä etelän lämpöön, niin pakkaisin nämä mekot mukaani. Polvimittaisen pukisin päivisin päälle ja midimittaisen kun menisin illalla syömään. No, oma matkani on näköpiirissä, mutta silti vielä hyvin kaukana.

Vaikka kerroin, että mekot sopivat talvimatkailuun lämpöiseen, niin ne soveltuvat myös Suomen nykyiseen säähän!

 

Hibiscus mekko

Miten täydellinen Ciara kietaisuneule on midimekon päälle! Setti näyttää hempeältä ja hienostuneelta

 

Hibiscus midimekko

Hibiscus midimekko

Hibiscus  mekossa on V-kaula-aukko ja kaula-aukkoa reunustaa pienet vekit. Hihat ovat pitkät ja rannekkeissa on napit. Mekon vyötärökantti on hieman laskettu vyötärön alapuolelle eli mekko on suora kainaloista vyötärökanttiin, jonka jälkeen se levenee maltillisesti kohti nilkkoja. Mekossa on kaksi leveää salsakanttia ja mekko ylettyy itselläni lähes nilkkoihin. Minulla on päällä mekosta koko 34.

Mekosta löytyy vaalean beigen lisäksi graffitin mustaa ja harmaata

 

Minusta Hibiscus mekossa on hieman Boho-henkeä. Siksi juuri ihana pipo ja pitkä huivi hapsuilla ovat mekkoon nappi valinta. Hibiscus mekkoon voi yhdistää myös mustan Ciara kietaisuneuleen, se sopii siihen kauniisti.

 

Nämä pusakat, missä materiaalina on joustava jersey ja edessä on ohut toppa, ovat käteviä pukea mihin vaan. Ne ovat tyylikkäitä ja asusta saa pukevan näköisen tällä pusakalla. Talvisin pusakkaa käytetään sisällä ja kesällä taas ulkotakkina, kun on tarvetta pitkähihaiselle. Pusakkaa löytyy kahdella erilaisella toppakankaalla. Löydät kaikki pusakat täältä, myös kauniin luonnonvalkoisen ja muutama tummansininenkin on vielä jäljellä.

 

Histi kuviomekko

Histi kuviomekko

Histi mekko on ihana käyttömekko, mutta soveltuu se pieneen menoonkin! Mekko on kevyt ja siinä on kiva olla. Mekossa on V-kaula-aukko ja pitkät hihat. Hihansuissa on napit eli hihat voi myös kääräistä tai ainakin rannekkeet kääntää, jos haluaa. Mekossa on kaksi fyrrykanttia. Malliltaan mekko on suora ja hieman se levenee fyrrykantteja kohden ja loppuu noin polveen. Minulla on päällä koko 34.

Mekon väritys on musta, valkoinen ja pilkuista löytyy myös tummanvihreätä

 

Shot pusakka

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Wau mikä boho lumileopardikuningatar ponnahti tänään Doppin blogista esiin! Hibiscus mekko toi mieleeni lumileopardin värityksen. Mekon värit ovat upeat ja malli on aivan täydellinen.

    Histi mekko on oiva käyttömekko. Hassua miten kesällä mekkoja näkyy naisten päällä, mutta kun vuodenaika vaihtuu viileämpään, niin ne jäävät unholaan. Itsekin olen vilukissa, mutta kun sujahtaa mekkoon, niin se piristää. Tekee heti mieli laittautua ja mielikin muuttuu pirteämmäksi. Onneksi nykyään tehdään hyviä ja lämpäisiä sukkahousuja joilla pärjää mekon kanssa viileämmälläkin säällä.

    Doppin ihanat merivillaneuleet tai pusakka päälle, niin mekko saa uutta ilmettä ja taatusti tarkenee.

    En yhtään ihmettele, jos Kata on suuntaamassa etelän lämpöön lataamaan akkujaan. Tämä marraskuun pimeä aika on musertava, mutta kyllä siitäkin selvitään. Pian se kevätaurinko meillekin pilkistää..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.