Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Blogi 7 vuotta ja 1500. postaus

Tänään 19.11. täyttää Katan Tyyliblogi 7-vuotta ja tämä on 1500. postaus! Aika huikea fiilis! Olen samalla liikuttunut (liikutun nykyään ihan kaikesta) ja ylpeä, että olen saanut kirjoittaa ja jakaa kaunista muotia teille lukijoille ja samalla myös jakaa ajatuksiani kaikesta maan ja taivaan välillä. Samalla kun tämä on juhlan aika meille, tämä on myös juhlan aika teille lukijoille, koska jos teitä ei olisi, ei blogin elinkaari olisi ollut näin pitkä. Kukaan ei varmasti olisi jaksanut panostaa tähän hommaan, jos ruudun takana ei olisi lukijoita. Siellä on iso määrä vakiolukijoita, jotka ovat seuranneet blogia koko tämän ajan ja siellä on myös paljon uusia lukijoita. Siellä on myös satunnaisia lukijoita ja uudesti palaavia lukojoita. Jokainen lukija, jolle pystyn tarjoamaan edes ripauksen mielenkiintoista sisältöä, on itselleni henkisesti tärkeä ja arvokas.

 

Blogin seitsemään vuoteen on mahtunut paljon elämää. Suurin muutos seitsemän vuoden aikana on ollut liikkeen avaaminen Helsinkiin ja Vaasan liikkeen sulkeminen. Se oli iso päätös, johon varmasti moni ei olisi ryhtynyt. Ei se itsellenikään ollut helppo päätös eikä helppo tehtävä. En olisi ikinä ryhtynyt siihen, jos mieheni ei olisi ollut tukena ja puskenut asiaa eteenpäin. Otimme riskin, kun lähdimme ”tutusta ja turvallisesta” ympäristöstä, mitä olin rakentanut 17 vuotta, isompiin ympyröihin kaikella saralla. Vaatii paljon repäistä itsensä pois sellaisesta, mikä on kuulunut kauan tärkeänä osana elämään. Mietityttää sana turvallinen, koska eihän mikään enään ole turvallista eikä vakaata. Tämän asian olemme varmasti kaikki huomanneet viimeisen vajaan kahden vuoden aikana. Asiat, mitkä ennen ovat olleet itsestään selvyyksiä mm. aamulla työpaikalle lähtö, voivat nopeallakin aikataululla heittää häränpyllyä.

Tapaan sanoa, että sopeutuvampaa lajia ei maailmassa ole kuin Homo sapiens ja hyvä niin!

 

Katsokaa Valoran silmiä, mitähän se mahtaa miettiä. Rakastan koirissa ja yleensäkin eläimissä niiden aitoutta ja ne ovat juuri sellaisia kun ne ovat. 

Olen enemmän kuin tyytyväinen, että teimme ratkaisun muutosta Helsinkiin. En usko, että oma Doppwoman mallistomme olisi saanut alkuunsa muuten. En olisi pystynyt itse rakentamaan sitä muun työn ohella ja Gabista en olisi saanut kumppania, koska hänelle lähtö Helsinkiin oli selvä. Liikkeen avaaminen Helsinkiin avasi mahdollisuuksia olla lähempänä teitä. Kerroitte aikoinaan, että toivotte meidän avaavan liikkeen myös Helsinkiin, koska työmatkat ympäri Suomea hyvinkin usein, suuntaavat tänne etelään. Samalla reissulla on kiva pistäytyä liikkeessämme ja toki palvelemme myös lähialueelta tulevia 🙂

 

Haluan vielä palata muutokseen, joka on tapahtunut omalla työsarallani viimeisen noin kolmen vuoden aikana. Ajanjaksoja voi jakaa vuosiin, vuosikymmeniin ja myös aikaan ennen nettiä ja netin tulon jälkeen. Ennen vanhaan avattiin liike, asiakkaat tulivat ostoksille ja suljettiin illalla liike. Nykyään avataan liike, palvellaan ja suljetaan kuten ennenkin, se ei ole muuttunut. Mutta oheistyö, mitä on tapahtuu liikkeen aukioloajan ympärillä, on muuttunut 100%. Tämä Katan Tyyliblogi on esimerkki siitä, että olemme halunneet tehdä kaiken helpoksi nimen omaan teille, tarjoamalla valmiita asukokonaisuuksia ja ratkaisuja ”asukriiseihin”. Olemme ratkoneet mm. asuongelmia kevään juhliin esittelemällä erilaisia asukokonaisuuksia, mistä on voinut valita mieleisensä. Tai olemme ratkoneet ongelmia, mitä pukea Jouluna päälle kun sukulaiset tulevat Jouluillalliselle. Ongelmien ratkaiseminen ja vaihtoehtojen keksiminen saa minut innostumaan. Rakastan, kun saan kertoa ja näyttää miten mekon voi stailata lauantaina juhlaan ja maanantaina töihin. Saan hyvän olon fiiliksiä tällaisista asioista ja uskon, että se, että te tykkäätte ja otatte avosylin ideat vastaan, on tämän Tyyliblogin pitkän elämän salaisuus. Yksi asia, mihin vielä uskon, on aito luonnollisuus ja rehellisyys. Haluan olla samanlainen täällä blogissa kun olen liikkeessä. Haluan olla ylpeä jokaisesta tuotteesta, mitä esittelen. Mehän ne Gabin kanssa olemme valinneet eli meidän on seistävä niiden takana.

Saan jonkin verran viestejä luonnollisuudesta ja aitoudestani. Ne ovat minusta hienoimpia viestejä mitä voin saada, koska silloin koen että olen onnistunut. Kameran edessä on vaikeampi olla aito kuin ei olla aito ja esittää roolia, ainakin näin amatöörille!

 

Sanotaan että avioliitossa on seitsemän vuoden kriisi. Kuulemma pohditaan, mitä annettavaa nykyisellä suhteella on. Mietin, mitä meillä tapahtui kun olimme vuonna 1997 olleet avioliitossa seitsemän vuotta. Silloin Gabi oli 5-vuotias ja pojat olivat kolme ja kaksi vuotiaita. En muista ajasta kuin sen, että meno oli vilkasta ja touhukasta. Asuimme Espoossa, meillä oli vene Hangossa kuten nykyäänkin ja olimme aktiivisia ja elimme täysillä pienten lasten arkea. En muista että silloin olisi kriiseilty, ei siihen ollut aikaa. En myöskään aio kriiseillä tänä vuonna tämän blogin kanssa, vaikka seitsemän yhteistä vuotta on takana. Otan rauhallisesti, jatkan postaustahtia kuten ennenkin ja ehkäpä pidän heinäkuussa pienen loman niin liikkeestä kuin blogistakin. Minun lomani tarkoittaa yleensä muutamaa päivää eli siitä ei kannata huolestua.

 

Mutta jotta pyörät pyörivät ja kivet eivät sammaloidu, olemme kehittäneet teille jotain ihan uutta. Tulemme lanseeramaan uuden tuoteperheen reilun viikon kuluttua sunnuntaina 28.11. Uusi tuoteperhe on meidän ikioma saannos, josta jo nyt olen todella ylpeä ja palan halusta kertoa siitä teille lisää. Tämä uusi tuoteperhe on kehitelty teille ja toivon ja uskon, että tulette tykkäämään!

Kiitos, että pysytte mukana!

Kategoriat

26 kommenttia

 1. Kiitos Kata, että olet jaksanut niin ahkerasti pitää meille tätä hienoa ja innostavaa blogia! Kyllä täällä Vaasassa on kovasti kaivattu Doppin liikettä ja surtu sen lopettamista! Siellä tuli käytyä aika usein kun oli lähellä työpaikkaani. Minulla on vielä käytössä monia Vaasan Doppista ostamiani vaatteita; mm. merinovillainen neuletakki. Laadukkaat vaatteet säilyvät kauan hyvinä! Mutta blogista on kiva seurata teidän kuulumisia ja kyllä siellä Hesassakin on kiva käydä taas, kunhan pääsemme näistä poikkeusoloista eroon. Ja innolla odotan myös teidän joululahjavihjeitä!

  • Hei Seija! Kiitos kun pysyt mukana 🙂 Tiedän, että DOPPia on kaivattu Vaasassa, mutta onneksi moni kuitenkin käy välillä pääkaupunki seudulla ja pääsee meillä käymään ja verkkokauppakin toimii, posti kuljettaa paketit nopsaan 🙂 Upeaa, että olet hankkinut meiltä laadukkaita ja kestäviä tuotteita, se on hienoa! Vinkkejä on tulossa ja paljon! Mukavaa päivää Vaasaan, Kata

 2. Kiitos Kata, tämä on ihana hyvän mielen blogi! Innolla aina avaan tämän lähes päivittäin. Paljon inspiraatiota pukeutumiseen, hyvää mieltä teidän videoista, mielenkiintoisia teemoja ja vinkkejä. Myös reissujutut ovat ilahduttaneet, samoin stailaukset, vaatekaapin siivousvinkit jne. Jatkakaa samaan malliin ja Onnea näistä vuosista! <3

  • Hei Tiina! Kiitos paljon! Ihanaa, kun voimme jakaa iloa sinne ruudun taakse ja samalla inspiksiä pukeutumiseen. Reissuja odotellessa ja postauksia niistä tulee, kun reissuun päästään 🙂 Aurinkoista päivää, Kata

 3. Kiitos mukavasta blogista ja vinkeistä. Onnea myös seuraaville vuosille 💖

 4. Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista.
  Paljon onnea ja menestystä teille kaikille.
  Tätä blogia on ilo seurata.

  • Hei Eilamari 🙂 Kiitos kun seuraat ja pysyt mukanamme 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 5. Blogi on aivan mahtava! Se antaa energiaa päivään ja arkiseen työhön! Ihania vaatteita ja iloisia postauksia! Kiitos Kata!

  • Hei Marianne! Voi kiitos, ihanaa kun tykkäät 🙂 Mukavaa sunnuntaita, Kata

 6. Seuraan teidän liikettä Instassa ja tykkään vaatteistanne kovasti – tyylikästä, hienoa ja rentoa.
  Tilaaminen tänne kauemmas pääkaupunkiseudulta on sujunut hyvin, tosin Klarnan mahdollisuuteen maksamisessa olisi huippua. Siinäpä kehitysideaa teille.

  • Hei Paula! Ihanaa kun tykkäät 🙂 Mahtavaa, että olet tyytyväinen myös verkkokauppaamme. Tällä hetkellä verkkokauppaamme ei ole tulossa uusia maksutapoja vaan olemme tyytyväisiä olemassa oleviin 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 7. Kiitos blogista, se on arjen ilo ja valo kaikessa kauneudessaan. Edelleen arvostan kovasti tekstiesi hienotunteisuutta, ts. koskaan ei tule olo, että ne olisivat ostamaan kehottavia tai liian myyviä. Ainoastaan upeita valikoimia ja mahdollisuuksia esitteleviä.
  Tämä menee jo hiukan henkilökohtaiselle tasolle, mutta ihailen kovasti tuota upeaa taidetta kotisi seinillä! Taide on itselleni tärkeää ja iso iso osa kodin viihtyisyyttä. Voimia naisyrittäjän vaativaan arkeen❤Anna Asiallinen

  • Hei Anna Asiallinen! Kiitos 🙂 ja ihana kuulla, että olen onnistunut siinä. Kiitos, ei hätää, itse olen laittanut kuvat julki 🙂 Mieheni kerää taidetta, joten siksi meillä on seinät täynnä tauluja 🙂 Toki itsekin pidän niistä ja kaikkiin hankintoihin olen sanonut mielipiteeni, joten ne hivelevät myös minun silmääni 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 8. Paljon onnea Kati ja suuret kiitokset ihanasta blogista! Olen seurannut sitä useita vuosia ja saanut siitä tosi paljon hyviä vinkkejä pukeutumiseen. Kiitos myös asiantuntevasta palvelusta niin paikan päällä kuin verkko-ostoksilla! Mielenkiinnolla odotan, mitä uutta on tulossa.

  • Kiitos Hellevi! Ihana, kuulla että olet tyytyväinen ja olet saanut vinkkejä! Rakastan vinkkien antamista, on loistavaa että niistä on ollut hyötyä. Katsotaan, mitä olemme saaneet aikaiseksi, toivottavasti tykkäät! Mukavaa päivää, Kata

 9. Paljon onnea blogille! Ja ihanaa, että on liike, jossa saa hyvää palvelua ja valikoimassa on jokaiselle jotakin.

  • Hei Marita ja kiitos 🙂 ihanaa, kun tykkäät! Mukavaa sunnuntaita, Kata

 10. Paljon onnea 7-vuotistaipaleelle💖 . Luulenpa, että olen ollut mukana ihan alkumetreiltä saakka. Kiitos kaikista neuvoista ja nikseistä upeiden kuvien, videoiden ja tekstien muodossa. Toivon meille kaikille vielä paljon yhteisiä vuosia☺.

  • Hei Marianne ja kiitos! Ihana kuulla 🙂 Näin me toivotaan ja kiitos kun pysyt mukana! Mukavaa viikonloppua, Kata

 11. Wau seitsemän vuotta blogia ja 1500 postausta! Mahtava suoritus ja pakko onnitella, kun ajattelee kuinka monta työtuntia siihen kaikkeen on kulunut kaiken sen muun lisäksi mitä sinä Kata ja Gabi olette saaneet vuosien varrella aikaan. Itse olen nauttinut asiakkaana aivan huippu palvelua ja en taatusti ole ainut. Bloginne sekä kuvanne pirstävät aamuisin paremmin kuin mikään muu. Ihan huippu hienoa työtä teette ja teidän sydämet ovat kyllä täysillä mukana. Arvostan!

  En voinut kuin nauraa aamulla, kun katsoin Valoran ihanaa nassua ja hänen sielukasta katsettaan. Oikea kuningatar! Valorasta näkee, että hän nauttii perheen hellää huomaa joka ikinen päivä ja hän tietää olevansa ainutlaatuinen. Jade taas on Valoraan nähden vielä vilpitön lapsi ja vauhtipakkaus. Molemmat saavat rakkautta yllin kyllin ja se näkyy heistä.

  Miehestäsi on ollut sinulle Kata hyvä tuki ja vaikka Vaasan liikkeen lopettaminen olikin varmaan raskasta, niin itse olen otettu Doppin rantautuessa Helsinkiin. Dopp lunasti heti Helsingin ykkösshoppaus mestan ja vei sydämeni täysin. Liikkeessä asioiminen paikan päällä sekä verkon kautta on niin vaivatonta. Aitous, ilo ja luonnollisuus kuplii Katasta ja Gabista unohtamatta Doppin enkelimyyjiä. Lämmintä ja asiakkaan huomioivaa palvelua ja sitä saa taatusti teiltä aina. Oivia vinkkejä pukeutumiseen joka naiselle ja laadukkaita monikäyttöisiä vaateitta.

  Itse olen tykästynuyt erityisesti siihen, että vinkaatte välillä myös kokeilemaan jotain muuta esim. erityylisiä housuja, eri värimaailmaa kun itse olen tottunut käyttämään tai vaatetta, mikä ei hengarissa ollessaan näytä juuri miltään. Olen kokenut niin monta positiivista yllätystä kokeillessani rohkeasti suosituksianne. Vekkarit, ruutuhousut, rusettipaidat ovat ilmestyneet vaatekaappini ja käyttöön juuri teidän rohkaisemana. Iso kiitos siitä, että olette saaneet uskaltamaan minut kokeilemaan ja näin olen taas vaihtanut tyyliäni lennokkaasti toisenlaiseksi.

  Pari viimeistä vuotta on ollut taatusti meille kaikille erilaisia ja mikään ei ole ollut itsestään selvää, mutta te kaksi ilopilleriä rokkaatte eteenpäin vieden Doppia uusille urille. Olette aivan uskomattoman touhukkaita ja energisiä. Muistakaa välillä ladata akkujanne, että jaksatte. Me doppilaiset kyllä ymmärrämme sen, että tarvitsette lomaa kuten ketä tahansa. Emme me teitä jätä tai unhoita.

  Odotan jännityksellä mitä te nyt olette saaneet aikaan. Oletteko suunnitelleet oman housu malliston vai mitä? Varmaan jotain aivan ihanaa on tulossa ja siitä me saamme nauttia hyvin pian.

  Halaus ja voimia teille. Valoralle ja Jadelle rapsutuksia. Perheen miesväen pitää olla ekstra ylpeitä teistä molemmista, kun jaksatte tätä rumbaa. Onnea ja illalla on skoolauksen paikka, eikö?

  • Paljon onnea seitsemästä blogivuodesta! Olen seurannut blogiasi melkein alusta saakka ja oppinut sen myötä paljon uutta pukeutumisesta. Erityisesti minua ilahduttaa reipas jalat maassa -asenne, jonka mukaan esim. stailaat juhlavaatteita arkikäyttöön tai toisin päin. Blogin innoittamana myös kauniissa liikkeessänne tulee aika ajoin doppailtua.
   Kiitos monipuolisesta blogista, instakuvista ja tietenkin hyvästä palvelusta liikkeessä! Iloa ja voimia myös jatkoon!

   • Hei Maija-Leena! Iso kiitos ja mahtavaa, että olet ollut mukana näin kauan! Jep, jalat maassa ja käytännönläheisyys ovat lemppari asioitani 🙂 Ihanaa, kun pääset myös käymään meillä! Mukavaa viikonloppua, Kata

  • Hei Jaana! Kiitos pitkästä ja aivan mahtavasta kommentistasi 🙂 sinun kommentteja on aina niin ihana lukea ja uskon, että lukijatkin tykkäävät niistä 🙂 Totta tosiaan, tunteja on mennyt, mutta kaikki hyvään, teille lukijoille ja seuraajille. Valora on kuningatar ja sellainen voimapakkaus, joka antaa hyviä energioita välittämättä millä tuulellla olen. Mahtavaa, kun olet saanut ideoita ja uskaltanut kokeilla jotain uutta. Sitä usein kangistuu niihin omiin kaavoihin, etsii ja ostaa samanlaista ja ei uskalla tai edes mieti, että voisi kokeilla jotain erilaista. Se on juuri meidän tehtävä, ehdottaa uusia tuulia ja saada asiakkaita kokeilemaan jotain uutta. Moni sanoo, ettei ikinä olisi itse poiminut rekiltä vaikkapa jotain mekkoa mutta ostaa sen ja sanoo myöhemmin, että se on ollut nappiostos. Tällaiset asiat tuovat virtaa myös muuhun tekemiseen, koska pukeutumisella on selvä vaikutus itsetuntoon ja itsetunnolla taas moneen asiaan. Oi, oi kuinka palan jo halusta paljastaa jotain ihan uutta, mutta odotetaan vielä hetki! Me olemme hyvinkin innoissamme tästä uudesta ja uskon, että se tulee juuri oikeaan aikaan teille ja meille. Ihanaa viikonloppua ja rentoudutaan, lähden pian pilatekseen 🙂 Terkuin Kata

 12. Ihanaa synttäripäivää. Kiitos, että jaksat jakaa pukeutumisvinkkejä ja pitää meidän ajan hermolla vaatetusasioissa.

  • Hei Satu ja kiitos 🙂 Ihanaa kun seuraat, se on parasta! Mukavaa päivää, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.