Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tummansininen style kevytuntuvatakki

Jos mietitään kevytuntuva takkeja, niin niitä on ollut jos minkälaisia vuosien varrella. Muistan kun ne tulivat markkinoille. Se oli iso juttu ja ei kestänyt kauaakaan kun niitä löytyi jokaiselta merkiltä ja jokaisesta kaupasta. Oli laadukkaasti valmistettuja ja sitten näki sellaisia ei niin laadukkaita versioita. Myönnän, että kyllästyin niihin muutama vuosi sitten, mutta innostuin taas kun löysimme ”luxus version” kyseisistä takeista.

Itselläni on ollut Melville kevytuntuva takki käytössä muistaakseni kaksi vuotta ja helpompaa, kätevämpää ja tyylikkäämpää tällaista takkia saa kissojen ja koirien kanssa hakea!

 

Jos lähden talvella matkoille vaikkapa Espanjaan, niin Melville on minun reissutakkini, mutta se toimi myös Espanjassa helmikuussa 2021 kun kävelimme vuorilla. Melville on juuri sopivan paksu, se ei ole super paksu mutta ei myöskään ohkainen vaan napakka ja hyvän tuntuinen takki päällä.

 

Melville kevytuntuva takki

Melville takissa on kaunis leikkaus. Se on tikattu alaspäin meneviksi V-suikaleiksi ja selkäpuolelta takki on erityisen kaunis. Takissa on taskut sivuilla ja vetoketjut ovat kullanvärisiä sekä edessä että sivuilla. Taskut ovat hyvän kokoiset ja niissä on nappi. Kauluksen saa ylös asti kiinni, kauluksessa on resori, samoin hihansuissa. Helma on hieman pyöristetty ja se ylettyy juuri polven yläpuolelle. Minulla on takista päällä koko 34 ja moni ottakin takista yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Tutustu Melville takin mittataulukkoon täällä.

 

Melville takin selkäosa on kaunis!

Minulla on jalassani uusi farkkumalli Mel. Esittelemme sen parin päivän sisällä.

 

Katso Melville takin esittelyvideo!

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

7 kommenttia

 1. Hei,
  Onko näitä takkeja tulossa vielä lisää, kun verkkokauppa näyttää nollaa? T. Hanna

  • Hei Hanna! Kannattaa seurata verkkokauppaa, sinne voi tupsahdella kokoja! muuten varasto on ihan tyhjä tummansinisestä Melvillestä, mustana tulee lokakuun loppuun. Mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Kivan näköinen takki ja tykkään sinisestä kuin yön sininen, mutta , mutta jäin kaipaamaan huppua. Tuleeko muuten hupullisia untiksia myyntiin??

  • Hei Seija! Muistaakseni ei tule lisää kevytuntuva takkeja, seuraavat ovat sitten kunnon untuvatakkeja ja niistä lisää ensi viikolla 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Sopivan ohut kevytuntuva takki esim.kaupunkikävelylle.

  • Hei Anna-Maija! Juu, sopii moneen menoon 🙂 Mukavaa päivää, kata