Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Takinkääntö temppu

Tässä postauksessa käännetään takkia. Sitä ei tehdä politikkomaisesti vaan ihan konkreettisesti. Kuinka se todellisuudessa tapahtuu, selviää alla olevasta videosta.

 

Miten lahkeet puetaan eripituisten nilkkureiden kanssa? Tätä kysymystä kysytään paljon. Itse asiassa teimme aiheesta videon viime talvena, mutta kerron muutaman pointtini koskin asiaa. Jos lahkeet ovat kapeat, ei asiaa tarvitse miettiä. Lahkeet pujahtavat saappaiden sisään mukisematta. Jos lahkeet ovat hieman leveämmät, kuten näissä nillkureissa, niin nostan lahkeita hieman ylemmäs (kovin ylös kapeat lahkeet eivät nouse) ja jätän ne ryttyyn nilkkureiden päälle kuten kuvassa.

 

Rich Cargo; punainen

Cargo housut ovat rennot, mutta tyylikkäät. Niissä on hieman asennetta vetoketjutaskulla oikean reiden sivussa sekä lahkeen sivusaumoissa. Sivussa on taskut ja takana on vale läppätaskut. Vyötärö ylettyy juuri navan kohdalla ja fiilikseltään ne saavat olla hieman löysähköt, mutta muistathan kuitenkin, että samettihousut, kuten kaikki muutkin housut, venyvät hieman käytössä. Minulla on housuista päällä koko 34.

Rich Cargo housut ovat “baby cordyroita” eli kapeaa samettia. Sametti on tunnetusti ihanan pehmoinen materiaalia ja miellyttävä käyttää. Pese samettihousut nurinpäin ja jos ne haluaa silittää, niin sama asia, nurjalta puolelta

 

Katrin kääntötakki

Katrin takki on kääntötakki. Sen toinen puoli on teddyä ja toinen liukasta kangasta. Kummallakin puolella on taskut, ne ovat vain erimalliset. Takissa on huppu ja takki ylettyy polven alle. Katrin takki on kevyt ja ihana heittää päälle. Minulla on takista päällä koko 34.

Katrin takki on kevyt ja tosiaankin helppo kääntää. Itse suosin teddy pintaa ylöspäin, kun minulla on neule takin alle, koska neule nappaa hieman teddyyn eli se on helpompi aina pukea päälle kun liukaspinta on neuletta vasten.

 

 

Tässä kuvassa liukas pinta on päällä ja teddy sisäpuolella!

 

Kun lähdin perjantaina Rukalle niin minulla oli tämä kassi mukana. Hieman mietin että saanko ottaa sen sisään lentokoneeseen, mutta kukaan ei sanonut mitään. Katselin ihmisten laukkuja ja eihän tämä todellakaan ollut iso kun vertaa millaisia kasseja ihmisillä on. Minulla oli vain yksi kassi, mutta ihan vakio oli kaksi kassia. Laukkuun mahtuu kivasti tavaraa ja itse pidän pitkästä hihnasta jolla laukun saa olalle.

 

Katso alla oleva stailaus video!

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat, ,

7 kommenttia

 1. Hei!
  Kivan näköiset nahkakäsineet, sekä punaiset että beiget. Onko teillä myynnissä?

  • Hei Marianne! Meillä on ollut näitä myynnissä, mutta enään vain rekvisiittana:) Mukavaa päivää, Kata

 2. Kiitos kivasta postauksesta, tuli niin hyvä mieli☀️ Kiva kun samettihousuja tulee myyntiin. Samettihousut on lämpimät, toivottavasti värejä tulee lisää👍
  Pirteää sunnuntain jatkoa.

  • Hei Sinikka! Kiva kun tykkäsit 🙂 Housuja on tulossa muistaakseni nougatin värisinä, mutta auki vielä koska 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 3. Monikäytteinen takki ja pirteät housut.

  • Hei Anna-Maija! Kyllä, takki on monikäyttöinen ja housut todellakin katseenvangitsijat 🙂 Terveisin Kata