Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Doppwoman ponchot

Terveiset Rukalta! Täällä on minun ja mieheni lisäksi Gabi ja hänen aviopuoliso. Minä saavuin tänne perjantaina, mies muutamaa päivää aikaisemmin ja nuoret saapuivat viime torstaina. Olemme olleet huippuaktiivisia koko viikonlopun, pohkeet ovat tulessa, mutta eilen emme ulkoileet kuin kerran, mutta muuten paiskimme hommia pää kolmantena jalkana. Sinä, joka seuraat meitä Instassa, niin oletkin nähnyt storeja meidän puuhista, mutta päivitän osia meidän retkistä myös tänne.

Kävimme sunnuntaina Posion Pentikissä ja shoppailimme ison kasan sisustustavaraa tänne meidän kelohuvilaan, mutta siitä laitan kuvia myöhemmin ja kerron lisää huvilastamme

 

Doppwoman mallistomme ponchoja saapui klassikko väreissä eli beige, luonnonvalkoinen, tummansininen ja musta. Itse käytän talvisin ponchoa paljonkin ja juuri kotona, kun istun iltaisin tv:n ääressä ja kirjoitan blogia. Poncho on helppo pukea päälle ja pukea pois, kuumuustilanteen mukaan 🙂 Myös työpaikalla se on oiva tuote, kun välillä tarvitsee jotain lämmikettä.

 

Tummansininen Poncho on loistava valinta, jos tykkää käyttää farkkuja. Se on takuu varma niiden kanssa ja Ponchon alle voi pukea, mitä haluaa.

 

Doppwoman Poncho

Ponchoa voi käyttää eri tavoin. Ponchon toisessa sivussa on sauma. Sauman voi asetella toisen käden keskelle, joten pidemmät helmat tulevat toisen jalan päälle. Toinen jalka jää näkyville.
Ponchon voi pukea myös niin, että sauman laittaa keskelle taakse. Tällöin poncho on edestä suora. Varsinkin mekkojen kanssa, poncho toimii loistavasti juuri näin puettuna.
Takin kanssa poncho nostetaan harteiden päälle ja takki puetaan päälle. Poncho jää edestä pitemmäksi ja toimii huivin tavoin.
Ponchon päälle voi pukea myös vyön, tätä tyyliä tulemme varmasti näyttämään jossain vaiheessa.

 

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

1 kommentti

  1. Monikäyttöinen poncho eri väreissä.