Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ruutuinen paitamekko tai takki

Meillä on ollut kyllä hyvät säät täällä Rukalla. Vettä ei ole satanut, lumihiutaleita putoili maahan tiistaina ja auton lasit olivat jäässä keskiviikko aamuna. Aurinko on pilkahdellut jokainen päivä, mikä onkin ollut aivan ihanaa. Ihmisiä oli viikonloppuna aika paljonkin, Pieni Karhunkierros oli täynnä ihmisiä puolen päivän jälkeen kun palasimme kierrokselta. Onneksi lähdimme Pienelle karhunkierrokselle jo aamusta, muuten homma olisi loppunut lyhyeen. Ratsastamassakin olemme olleet, kiipesin hepan selkään 15 vuoden jälkeen. Jännitti, mutta selvisin.

 

Xena pipo ja huivi ovat herkullinen setti. Settiä löytyy beigen lisäksi ruskeana. Pian alkaa pipokausi ja itse suosin aina hieman löysempiä pipoja, jotta hiukset eivät ihan lyttääntyisi pipon alla. Tämä Xena pipo on hyvä, se pysyy päässä hyvin mutta ei litistä hiuksia.

  • Xena pipo € 59,95 beige ja ruskea
  • Xena kaulahuivi € 59,95 beige ja ruskea

Tiesithän, että mitä kuivemmat hiukset ovat, sen sähköisemmät ne ovat eli myös hiusten kuivuudella, ei aina yksistään pipojen materiaalilla, on vaikutusta sähköisyyteen

 

Coya ruutuinen paitamekko/takki

Coya ruututakkia voi käyttää paitamekkona kiinni napitettuna tai takkina niin, että sen alle pukee vaikkapa housut ja paidan. Malliltaan Coya on suora, siinä on taskut sivussa ja helman sivuissa on halkiot. Paitamekon helma on hieman pyöristetty. Minulla on paitamekosta päällä koko XS, paitamekko on reiluhkoa kokoa.

Puin paitamekon alle Fang poolon, joka on ohutta 100% villaa. Poolo on ruskea melerattu ja sopiikin Coyan alle loistavasti. Jos villa poolo ei tunnu omalta, kannattaa tutustua Efinas pooloihin, ne ovat viskoosipohjaisia.

 

Puin Coya paitamekkoon myös vyön ja se näytti kivalta. Katso alla oleva video!

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *