Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Röyhelöpaitis ja villahame

Tätä hametta olenkin odottanut saapuvaksi. Rakastuin sisäänostoilla sen ihanaan laatuun (villa/viskoosi) ja sen kauniiseen malliin. Minulla tuli hameesta mieleen ”vanha kunnon hame” eli sellainen, mitä ennen valmistettiin. Väri iskee minuun myös, kaikki beigen, nutrian ja minkin sävyt ovat lähellä sydäntäni. Olen vaihtanut valkoisen kesäisen kynsilakan myös minkin väriseksi.

Meiltä on kyselty sukkahousuista ja tänään meille saapuukin sukkahousu edustaja, joten saamme uusia syksyn sukkahousuja myyntiin noin viikon kuluttua! 

 

Lori paitis on näyttävä fyrrykauluksella! Paitapusero on slimmattu eli siinä on myös sisäänotot takana selkäpuolelle, joten se istuu napakasti ja slimmisti. Paitis on myös hyvän mittainen, se ylettyy noin haarasauman kohdalle. Minulla on paitiksesta päällä koko 36.

 

Lori paitis näyttää kauniin ja näyttävän  kauluksensa ansiosta upealta neuletakkien, neuleiden ja neuleliivien alla

 

Channing hameen vyötärönauhan sisäpuolella on kuminauha, mutta silti hameen takana on vetoketju. Hameen edessä on taskut, ne on tuotu lantion sivusta eteen. Tämä kikka varmistaa sen, että taskut eivät aukea eivätkä ne levennä lantiota. Hame on istuva vyötäröstä ja se levenee maltillisesti alaspäin ja loppuu itselläni pohkeiden alapuolelle. Minulla on hameesta päällä koko 36, mutta koko 34 on myös ok, mutta halusin siihen hieman enemmän pituutta.

Tiesitkö, että edessä olevia taskua tai taskuja kutsutaan kenguru taskuiksi? Channing hameen taskut eivät ole klassiset kenguru taskut, mutta sinne päin 🙂

 

Laitan mitat tuotteista Doppshop verkkokauppaamme noin klo. 10.30 kun olen pilateksen jälkeen liikkeessä. Tuotteet on mitattu, mutta mitat jäivät liikkeeseen…heräsin klo. 04.00 joten kävin hieman hitaalla klo. 18.00 kun lähdin töistä.

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset