Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Cargo perheen kahdet uudet housut

Cargo perhe täydentyi kaksilla uusilla housuilla. Toinen on harmaa pesty farkku ja toinen on pehmoinen ja samettinen nougat.
Rich cargo housut ovat mielestäni juuri sopivan raffit meille aikuisille naisille. Niissä on jokin juju, mutta ne eivät ole liian rajut. Itse pidän klassisista ja pelkistetyistä vaatteista mutta tykkään myös, kun niissä on jokin kiva jippo. Jippo ei saa olla liian ”överi” vaan sen tulee olla tyylikäs ja suht huomaamaton.

Itse viihdyn parhaiten niin, että jos puen jalkaani hieman erilaiset farkut kuten nämä Cargot, niin sitten vaadin yläosalta siistimpää lookkia. Haluan tasapainottaa alaosan erilaisuutta pelkistetyllä yläosalla

 

Cammi paita

Cammi paidassa on kaunis kaulus. Kauluksen reunaa kiertää pieni fyrrykantti ja edessä olevan nappilistan vieressä on sama kantti. Sama kantti toistuu myös hihansuissa ja se kiipeää ylös rannekkeita, joissa on muutama nappi. Edessä on hiuslaskoksia, olkapäillä on muutama vekki ja takana myös muutamia laskoksia, jotka antavat tilaa paidalle. Paita on ympärysmitasta reilu ja se ylettyy haarasauman kohdalle. Minulla on paidasta päällä koko S, mutta paita on reiluhkoa kokoa, joten myös koko XS olisi riittänyt. Hihat ovat suht pitkät.

Cammi paidan voi pukea myös pieneen menoon siistimmän alaosan kaveriksi! Tällaisia paitoja on mallistoista puuttunut, ihanaa kun ruvetaan saamaan taas hieman juhlavampia lookkeja

 

Cammi ja alla olevassa Antoinett paidassa on samanlaiset kauniit hihansuut

 

Rich Cargo

Rich Cargo farkut ovat rennot ja mageet farkut! Farkuissa on kiva uusi pesu, pesty harmaa. Siitä on kauan, kun tämän värisiä farkkuja on ollut saatavilla. Farkuissa on hieman asennetta vetoketjutaskulla oikean reiden sivussa sekä lahkeen sivu saumoissa. Sivussa on taskut ja takana on vale läppätaskut.  Vyötärö ylettyy juuri navan kohdalle (ei vyötärön kapeimpaan kohtaan) ja fiilikseltään ne saavat olla hieman löysähköt, mutta muistathan kuitenkin, että farkut venyvät aina hieman käytössä. Minulla on housuista päällä koko 34.

 

Cashmir neuleet ovat syksyn ”Must have” tuotteita. Meiltä niitä löytyykin, itse olen ihan koukussa niihin. Meiltä löytyy pitkähihaisia Evina cashmir neuleita sekä lyhythihaisia Everlotte cashmir neuleita. Puin valkoisen klassisen kauluspaidan Everlotte cashmir neuleen alle, koska haluan näyttää että lyhythihainen neule toimii myös talvella kun sen alle pukee kauluspaidan. Joten lyhythihaisen neuleen läyttöikä pitenee ympärivuotiseksi.

  • Everlotte cashmir neuleet € 129,95 kaikki värit löytyvät täältä
  • Evina cashmir neuleet € 159,95 kaikki värit löytyvät täältä
  • Venus paitapusero € 89,95 valkoinen ja vaaleansininen (klassinen paitis, joka sopii kaikkien alle)

Pakko vielä kertoa, että loppuviikosta Everlotte ja Evina cashmir neuleet saapuvat meille hailakan rosina! Rosa väri on kerrassaan herkullinen!

 

Jos housun lahkeet eivät ole ihan skinnyt eli kapeat, puen lahkeet hieman maihareiden sisälle ja nostan niitä aavistuksen pussille kenkien varren päälle.

 

Antoinett paita fyrrykauluksella

Antoinett paidassa ei ole irvistyksen vaaraa rinnan kohdalla, koska edessä ei ole nappeja! Paita on malliltaan suora ja kaulus on kaunis pystykaulus fyrrykantilla. Sama fyrrykantti on myös hihansuissa. Niskassa on nappi ja paita ylettyy lantiolle. Minulla on päällä paidasta koko S.

Paidan voi pukea myös neuleen alle esim. Everlotte cashmir neuleen alle, jolloin kauluksessa oleva kantti tulee kauniisti näkyville.

 

Nämä herkullisen nougatin väriset cargo housut ovat ”baby cordyroy” eli kapeavakoista samettia. Nämä ovat samat housut, kun reilu viikko sitten esittelin ne punaisina. Punaiset loppuivat kättelyssä ja olivathan ne upeat, mutta herkut ovat myös nämä.

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Tuleeko vielä lisää rich cargo nougat housuja? Kokoja uupuu.

  2. Samettihousujen kanssa maiharit nappi valinnat.