Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Maiharien esittely ja yllättävän kiva takkimekko

Tämä postaus keskittyy alla olevaan videoon. Videolla esittelen kolmet kivat maiharit ja kauniin Karen mekon. Pahoittelen, että mekkokuvat eivät ole ihan priimoja, koska jouduin kuvaamaan mekon päälläni yksin.

 

Gemma maiharit ovat mageet! Maihareissa on kaksi vetoketjua. Toinen on edessä, joka on koriste ja toinen on sisäsaumassa eli ne on helppo pukea päälle. Pohja on musta ja ”röyhea”. Kengissä on tekstiili vuori. Pohjan korkeus on n. 4 cm. Nilkkurit vastaavat Gaborin normaalia kokoa, koossa 5/38 pohjallisen sisämitta on 25 cm ja koot suurenevat/pienenvät n. 0,5 cm.

 

Kora maiharit ovat tyylikkäät edessä olevilla nauhoilla. Nauhat ovat hieman ”piilossa” läppien alla. Maihareiden sisällä on musta ohuehko fleece vuori. Pohja on tukeva. Pohjan reunaa kiertää kaunis reunus. Maiharit ovat comfort lestiset eli ne ovat 0,5 cm isommat pituudeltaan ja ihan aavistuksen myös leveämmät kuin normaali lestiset Gaborin maiharit.

Minulla on aina Gaborin normaali lestisistä kengistä koko 5/38, mutta Comfortt lestiset kengät minulla on kokoa 4,5 eli 37,5.

 

Lydia maiharit ovat kauniit maiharit kauniilla nauhoilla. Ne ovat klassiset ja eleettömät. Pohja on musta ja ”röyheä” ja korkeus on noin 4 cm. Kengissä on ohut fleece vuori. Nilkkurit vastaavat Gaborin normaalia kokoa, koossa 5/38 pohjallisen sisämitta on 25 cm ja koot suurenevat/pienenvät n. 0,5 cm.

Maiharit sopivat niin housujen kuin hameidenkin kanssa

 

Aina välillä, jopa minulle, vaikka silmäni on hyvin harjaantunut koskien vaatteita, käy niin että katson jotain vaatetta ja mietin, että näyttääpä se hmm….tylsältä tai ainakin sellaiselta, että en itse sitä nappaisi rekistä sovitettavaksi. Mutta mehän sovitamme kaikki vaatteet mitä liikkeeseemme tulee juuri siksi, että näemme niiden istuvuuden, ovatko ne oikein mitoitettuja ja ennen kaikkea miltä ne yleisesti tuntuvat ja näyttävät päällä. Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin, koska voimme kertoa tuotteesta enemmän ja näemme jo ennen sovitusta, voisiko malli sopia asiakkaalle.

 

Karen takkimekko on 100% puuvillaa, se on napakka mutta ei paksu. Takkimekon yläosassa on sen juju 🙂 Hihat ovat pussimaiset ja olkapäillä on vekkejä. Vekit ovat olkapäiden päällä, ne eivät alkaa olkapäiden jälkeen. Hihoissa on raglahiha leikkaus. Mekon sivuissa on taskut ja edessä on avattavat napit. Mekko on kauniisti slimmattu vyötäröltä eli mekko toimii ilman vyötä ja vyöllä. Helma levenee kevyesti alaspäin. Minulla on mekosta päällä koko 36. Mekko vastaa normaalia kokoa, isompaa kokoa siitä ei kannata ottaa kuin normaalisti käyttää.

 

Karen mekko oli juuri sellainen, joka sai minut aluksi skeptiseksi. Mutta kun puin mekon päälleni, niin mieleni muuttui kertaheitolla. Istuvuus on tosi kaunis, pidän siitä, kun se on hieman slimmattu vyötärön kohdalta. Monet takkimekot ovat malliltaan ihan suoria ja ne kiristetään vyöllä vyötärölle. Pidän myös mekon puhvihihoista ja raglaleikkauksesta, joka on erilainen kun normaalisti.

 

Alla olevasta videosta löytyy maihareiden ja Karen takkimekon esittely.

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Hei! Gemma maiharit ovat super ihanat, olen mekko/hame ihminen, eivät ole liian raskaat.
  Doppin kenkävalikoima on loistava, monet olen teiltä tilannut, kiitos.
  Odotan sitä lupaamaasi sukkahousu postausta.
  Mukavaa syksyä.🍁🍂

  • Hei Mimmi! Ihanaa kun tykkäät, kiitos 🙂 Tällä viikolla tulee sukkahousu esittely 🙂 Kiitos ja samoin! Kata

 2. Aika massiiviset maiharit mekkojen kanssa.Housujen kera paremmat.

  • Hei Anna-Maija! Maiharit voi pukea kuten haluaa, itse rakastan raffeja yhdistelmiä 🙂 Aurinkoista sunnuntaita, Kata